دانلود Gene Rain

Gene Rain Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، ایندی ، نقش آفرینی RPG
سازندگان Deeli network
منتشرکننده T-Tooth Workshop
حجم 7.40 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-3-1 | 2020-05-21 ( 1 ماه پیش )
امتیاز GM
6.6
گرافیک (6.5)
صدا و موسیقی (6.0)
داستان (7.0)
گیم پلی (6.8)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7/8/10
Processor: Intel Core i3 3210 3.2GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 750Ti 2GB
DirectX: Version 9.0
Storage: 15 GB available space
Sound Card: Any
OS: Windows 7/8/10 (64 Bit)
Processor: Intel Core i5 4690 3.5GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 1050Ti 4GB
DirectX: Version 11
Storage: 18 GB available space
Sound Card: Any

Gene Rain

بازی Gene Rain اثر استودیوی Deeli network در سبک اکشن، ماجرایی و نقش‌آفرینیه. داستان در آینده‌ای دور روایت می‌شه، تم بازی درمورد سه گروه متفاوت با ایده‌ها و اهداف مختلفه. داستان بازی از دید سه کاراکتر روایت می‌شه که در این سه گروه فعالیت دارن. یکی الکس (Alex) انسانی با اعضای ربایتک، دیگری سالمن (Salman) یک ربات و نفر بعدی انسانی با نام لی یینگ (Li Ying). هرکدام از این افراد ماموریت‌های گروه خودشون رو به انجام می‌رسونن تا اختلافات بین یکدیگر رو از بین ببرند. بازی دارای 9 نوع متفاوت اسلحه هست که از یک سیستم ارتقاء قوی بهره می‌بره. تیم سازنده بیش از 12 نوع دشمن رو در بازی طراحی کرده که هوش مصنوعی قدرتمندی دارند. به ادعای سازنده هوش مصنوعی دشمنان شما به انسان‌ها شباهت زیادی داره. متاسفانه بازی ایرادات زیادی داره، برای مثال دیالوگ‌ها و صداگزاری‌ کاراکترها چندان دلچسب نیست و از سویی گیم‌پلی هم مشکلاتی داره. با تمام این‌ها اگر می‌تونین از مشکلات چشم‌پوشی کنین تجربه بازی رو بهتون پیشنهاد می‌کنیم.
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 7.4 گیگابایت بجای نسخه 10.6گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در سه پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
codex-gene.rain.iso (11,339,005,952 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 3 - 5 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
ایجاد کننده: Shervin
1399-3-4 ( 1 ماه پیش )