دانلود Half-Life: Source Quadrilogy

Half-Life: Source Quadrilogy Cover سبک اکشن ، شوتر اول شخص FPS ، سه بعدی
سازندگان Valve
منتشرکننده Valve
حجم 3.20 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1383-3-12 | 2004-06-01 ( 16 سال پیش )
امتیاز GM
9.7
گرافیک (10.0)
صدا و موسیقی (9.0)
داستان (9.8)
گیم پلی (10.0)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP
CPU: 1.7 GHz Processor
GPU: DirectX® 8.1 level Graphics Card (Requires support for SSE)
RAM: 512MB
OS: Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP
CPU: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better)
GPU: DirectX® 9 level Graphics Card
RAM: 1GB RAM


Half-Life: Source Quadrilogy v09.26.2019 - 4 OSTs


بازی Half-Life: Source Quadrilogy مجموعه‌ای کامل و با‌ ارزش از سری بازی‌های محبوب Half-Life هست که توسط کمپانی Valve ساخته و طی سال‌های 1998 تا 2007 به بازار عرضه شده.در این مجموعه هر چهار بازی Half-Life: Source، Half-Life 2، Half-Life 2: Episode One و Half-Life 2: Episode Two در دسترسه که از سال‌ 2004 تا 2007 برای پلتفرم PC منتشر شدن.خیلی از گیمرها مجموعه Half-Life رو به خاطر داستان فوق‌العاده‌اش قبول دارن و این اثر رو به عنوان یکی از بهترین بازی‌ شوتر اول‌شخص و صنعت گیم‌ یاد می‌کنن.



Half-Life: Source


بازی کلاسیک و قدیمی Half-Life برای اولین‌بار در سال 1998 منتشر شد و تونست استانداردهای تازه‌ای رو برای سبک شوتر اول‌شخص خلق کنه که با محبوبیت بیش از حد خود موفق شد 50 جایزه مختلف رو از آن خودش کنه.بازی Half-Life: Source به عنوان نسخه ریمستر شده‌ی Half-Life شناخته می‌شه، این بازی در سال 2004 منتشر شد و طبق توضیحات ارائه شده، این یک پورت مستقیم از بازی اصلی Half-Life به موتور گرافیکی Source Engine متعلق به بازی Half-Life 2 هست که در اون گرافیک و هوش مصنوعی بهبود چشمگیری به خود دیده.در Half-Life: Source بازیکنان در نقش شخصیت اصلی بازی یعنی گوردون فریمن (Gordon Freeman) ظاهر می‌شن، او یک دانشمند نابغه‌اس و حالا باید از فاجعه‌ای که در کارخانه بلک میسا (Black Mesa) رخ داده جون سالم به در ببره.بازی Half-Life بر روی سبک شوتر اول‌شخص متمرکزه و یک گیم‌پلی خوب رو در هسته خودش جای داده.بازیکنان می‌تونن با استفاده از اسلحه به مبارزه با انواع موجودات بیگانه و انسان‌ها بپردازن، از طرفی وجود پازل‌های مختلف باعث شده تا تجربه بازی تنها به یک شوتر خطی بدل نشه.



Half-Life 2


بازی Half-Life 2 دومین نسخه از سری بازی‌های Half-Life هست که شرکت Valve اون رو پس از انتشار بازی Half-Life: Source در سال 2004 منتشر کرد.شخصیت اصلی بازی Half-Life 2 همچنان گوردون فریمن دانشمند هست، وی به همراه الیکس ونس (Alyx Vance) باید جلوی موجودات بیگانه‌ یعنی Combineها رو بگیرن.اپیزود دوم با هدف ارائه یک داستان عالی، همچنان به عناصر گیم‌پلی نسخه قبلی وفادار مونده اما اضافه شدن جزئیات جدید از جمله رانندگی با اتومبیل لذت پیشروی در مراحل رو چندین برابر کرده.بازی Half-Life 2 موفق به کسب 39 جایزه "بهترین بازی سال" از سوی وب‌سایت‌های مختلف شد و از این رو یکی از موفق‌ترین دنباله‌های این مجموعه به حساب میاد.



Half-Life 2: Episode One


بازی Half-Life 2: Episode One اولین اپیزود یا اولین گسترش دهنده داستانی بازی Half-Life 2 (محصول سال 2004) به حساب میاد که سال 2006 برای پلتفرم PC عرضه شد.وقایع این بازی بلافاصله پس از اتفاقات نسخه دوم دنبال می‌شه، بازیکنان در نقش شخصیت گوردون فریمن وظیفه دارن تا پیش از انفجاری مهیب به همراه الیکس ونس از شهر City 17 فرار کنن.سناریوی این اپیزود بیشتر روی رابطه گوردون و الیکس متمرکز هست.این اثر با نسخه پیشرفته موتور گرافیکی Source ساخته شده که از پیشرفت‌هاش می‌شه به سیستم نورپردازی بهبود یافته و تکنولوژی جدید که در انیمیشن‌ها به کار رفته اشاره کرد.اما به طور کلی، از مهمترین تغییرات این اپیزود می‌شه به سلاح‌های جدید، مهمات جدید و هوش مصنوعی پیشرفته اشاره کرد.علاوه بر این، باید بگیم که طراحی مراحل کمی از حالت خطی قسمت‌های قبلی فاصله گرفته.سازنده سعی کرده در کنار وفاداری به روند بازی‌های قبلی، چیزهای جدیدی به بدنه Half-Life 2: Episode One اضافه کنه و در انجام این مهم موفق ظاهر شده.



Half-Life 2: Episode Two


بازی Half-Life 2: Episode Two دومین و آخرین اپیزود/گسترش دهنده داستانی بازی Half-Life 2 هست که سال 2007 برای PC منتشر شد.وقایع اپیزود دوم درست پس از اتفاقات بازی Half-Life 2: Episode One دنبال می‌شه.گیمر در نقش شخصیت گوردون فریمن وظیفه داره تا به همراه الیکس ونس از محوطه‌های تصرف‌ شده شهر 17 خارج بشن و خودشون رو به یک پایگاه متشکل از شورشی‌ها برسونن.همچون آثار پیشین شما یک شوتر اول‌شخص رو تجربه می‌کنید که در کنار مراحل خطی، به شما معماهایی رو برای حل کردن می‌ده، درست مثل اپیزود قبلی و اینکه مراحل بازی حالتی غیرخطی دارن و شما می‌تونید راحت‌تر در محیط به دنبال مهمات و سایر آیتم‌ها بگردید.همچنین لازمه اشاره کنیم که این بزرگترین بازی سری Half-Life هست که بیشترین تعداد پازل و معما رو در خودش جای داده و می‌تونه ساعت‌ها شما رو سرگرم کنه.



شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 3.2 گیگابایت بجای نسخه 20.4 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط و فقط به دلیل مراحل فشرده سازیه و تنها در مدت زمان نصب بازی تاثیر داره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.

 فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه نهایی (September 26, 2019) و کامل هر چهار بازی زیر:

Half-Life Source
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One

Half-Life 2: Episode Two

فایل اختیاری bonus-soundtracks حاوی موسیقی‌متن هر چهار عنوان در این نسخه موجوده.
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 2 تا 8 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 21 گیگابایت
برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و کرک بصورت خودکار نصب می‌شه.


ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1398-11-1 ( 8 ماه پیش )