دانلود Immortal Legacy: The Jade Cipher

Immortal Legacy: The Jade Cipher Cover سبک اکشن ، ماجرای ، ایندی ، اول شخص
سازندگان Viva Games
منتشرکننده Viva Games
حجم 4.10 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-3-1 | 2020-05-21 ( 1 ماه پیش )
امتیاز GM
7.2
گرافیک (7.0)
صدا و موسیقی (8.0)
داستان (6.6)
گیم پلی (7.5)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit, Windows 10 64bit
Processor: Intel Core i5-4460 or equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670
DirectX: Version 11
Storage: 11 GB available space
OS: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit, Windows 10 64bit
Processor: Intel Core i7-7700K or equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060
DirectX: Version 12
Storage: 11 GB available space

Immortal Legacy: The Jade Cipher

بازی ایندی Immortal Legacy: The Jade Cipher محصول استودیوی مستقل Viva Games هست که در سبک اکشن، ماجرایی و ترسناک با زاویه دید اول‌شخص برای PC ساخته شد. داستان درباره شخصی به نام TYRE هست که به جزیره Yingzhou واقع در منطقه Dragon Triangle اعزام شده اما اوضاع خوب پیش نمی‌ره وهواپیمای حامل TYRE مورد حمله موجوداتی عجیب قرار گرفته و سقوط می‌کنه. همین باعث می‌شه تا TYRE بدون هیچ ارتباط با شخص دیگری در این جزیره خطرناک شروع به اکتشاف کنه و رفته رفته متوجه فعالیت‌های انسانی بشه که پیش از این ممکن نبوده. در این بازی اکشن شخصیت شما می‌تونه با استفاده از اسلحه‌های متفاوت دشمن رو از بین ببره. درطول بازی با کاراکترهای گوناگونی روبرو می‌شین که اعتماد به هرکدام از آن‌ها می‌تونه عواقبی رو به همراه داشته باشه. از سایر ویژگی‌های این بازی می‌شه به حضور آقای Doug Cockle در نقش TYRE اشاره کرد. آقای Cockle پیش‌تر به عنوان صداپیشه شخصیت به یاد ماندنی Geralt of Rivia در سه‌گانه The Witcher ظاهر شد و خب حالا با حضورش در این بازی داستان رو به راحتی به مخاطب می‌فهمونه. Immortal Legacy: The Jade Cipher پیش از این برای واقعیت مجازی (VR) توسعه پیدا کرد و در سال 2019 عرضه شد. محبوبیت این اثر به قدری زیاد بود که هواداران به اون لقب بهترین بازی اکشن و ماجرایی واقعیت مجازی رو دادند. با افزایش محبوبیت بازی تیم سازنده هم پشتیبانی از ماوس و کیبورد رو به باازی اضافه کرد و حال PCگیمرها می‌تونن این اثر رو در پلتفرم محبوبشون تجربه کنند. با تمام این‌ها داستان مبهم از نقاط ضعف بازیه که نقدهای زیادی رو بر اون وارد کرده.
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 4.1 گیگابایت بجای نسخه 6.9گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در سه پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
hlm-immortallegacythejadecipher.iso (7,435,284,480 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 2 - 4 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
کرک شده بر اساس نسخه HOODLUM که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.

Violence

Rating for: PEGI
ایجاد کننده: Shervin
1399-3-4 ( 1 ماه پیش )