دانلود Ninja Blade

Ninja Blade Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، هک اند اسلش ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان FromSoftware
منتشرکننده ND Games, bitComposer Games
حجم 1.96 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1388-8-28 | 2009-11-19 ( 10 سال پیش )
امتیاز GM
6.3
گرافیک (7.0)
صدا و موسیقی (6.3)
داستان (5.4)
گیم پلی (6.8)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Microsoft® Windows® XP/Vista
Processor: Pentium® 4 3,2 GHz or similar Athlon® 64
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 3D Video card with 256 MB VRAM, DirectX® 9.0c compatible (GeForce 8600GTS/Radeon HD2600XT or higher)
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 5 GB free disk space
Sound: DirectX® 9.0с compatible sound card
Controller Support: Keyboard, mouse, gamepad (Microsoft X-Box 360 Controller Compatible)


Ninja Blade

بازی Ninja Blade نام یکی از آثار قدیمی استودیوی ژاپنی FromSoftware می‌باشد که در سال 2009 توسط دو شرکت ND Games و bitComposer Games برای پلتفرم PC عرضه شد.اتفاقات ابتدایی بازی در سال 2011 دنبال می‌شود، جایی که هیولاها و موجوداتی عظیم در شمال آفریقا رشد و شیوع پیدا کردند.حال، 4 سال از این فاجعه می‌گذرد، بازیکنان در نقش یک مبارز ژاپنی-آمریکایی به نام Ken Ogawa بازی را آغاز می‌کنند.او به همراه گروهی از نینجاهای حرفه‌ای به توکیو اعزام شده‌اند تا از پیشروی این موجودات در شهر جلوگیری کنند.گیم‌پلی بازی در زمینه مبارزات و پیشروی در مأموریت‌ها عملکرد جالبی دارد و از این نظر شما با یک گیم‌پلی کاملاً سینمایی طرف هستید.کاراکتر شما به عنوان یک نینجا توانایی استفاده از سلاح‌های سرد نظیر شمشیرهای Katana، شمشیرهای دوقلو و شمشیرهای عریض را داراست، بازیکنان در بعضی از مراحل با باس‌فایت‌های قدرتمندی مبارزه خواهند کرد و باید با طرح نقشه و وارد کردن ضربات قوی از مرگ خود جلوگیری کنند.قابلیت‌هایی نظیر دکمه‌زنی (QTE) و ضربات تمام‌کننده با نام Todome برای بازی تعریف شده که از این اثر یک بازی اکشن سریع می‌سازد.



شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 1.9 گیگابایت بجای نسخه اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط و فقط به دلیل مراحل فشرده سازیه و تنها در مدت زمان نصب بازی تاثیر داره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.
 فشرده شده R.G. Mechanics بر اساس نسخه نهایی و کامل بازی Ninja Blade
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 2 تا 5 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 5 گیگابایت
برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و کرک بصورت خودکار نصب می‌شود.
توجه! برای نصب بازی به زبان انگلیسی، لطفاً هنگام نصب تیک مربوط به گزینه English را بزنید.


ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1398-7-25 ( 1 سال پیش )