دانلود PositronX

PositronX Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، شوتر اول شخص FPS ، سه بعدی
سازندگان Scorpius Games
منتشرکننده Scorpius Games
حجم 3.51 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-8-8 | 2020-10-29 ( 1 ماه پیش )
امتیاز GM
7.5
گرافیک (7.5)
صدا و موسیقی (7.3)
داستان (7.0)
گیم پلی (8.5)
OS: Windows 7 SP1
Processor: Intel Core i5 2.40 GHz or similar
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7850
DirectX: Version 11
Storage: 14 GB available space
Sound Card: Any Sound Card with 3D support
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i7 3.40 GHz or similar
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti or AMD Radeon RX 470
DirectX: Version 11
Storage: 15 GB available space
Sound Card: Any Sound Card with 3D support

PositronX

بازی PositronX ساخته‌ی Scorpius Games یک عنوان ایندی در سبک اکشن ماجرایی و شوتر اول‌شخصه که در 29 اکتبر 2020 برای پلتفرم PC عرضه شد. سیاره زمین نابود شده و حال تنها امید بشریت زندگی در سیاره‌های ناشناخته هست. یکی از این سیاره‌ها می‌تونه مکانی قابل‌قبول برای زندگی باشه اما کلید این مأموریت در دستان یک هوش مصنوعی با نام تورینگ (Turing) هست. درحالی‌که به دنبال نجات نسل انسان‌ها هستین، مأموریت شما به خوبی پیش نمی‌ره و همه‌چی عوض می‌شه. در گیم‌پلی این عنوان رگه‌هایی از ژانر روگ‌لایت (Roguelite) رو شاهدیم. سیستم حرکت سیال و روانی که در این بازی طراحی شده به شما اجازه می‌ده تا با سرعتی بالا به کشتار دشمن بپردازید. از سویی قابلیت کنترل زمان رو داریم. شما می‌تونین با این ویژگی به شکل ناگهانی به دشمن آسیب زده و از بین ببریدشون. تیم توسعه‌دهنده تعداد زیادی اسلحه در بازی تعریف کرده که استفاده از هر کدوم لذت خاص خودش رو داره. شرایط در این بازی هر ثانیه تغییر می‌کنه. شما همیشه قدرت برتر نیستین و باید به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشید.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 3.5  گیگابایت بجای نسخه 13.0 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در دو پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
ds-positronx.iso (13,961,869,312 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 1 - 3 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب:  13  گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه DARKSiDERS که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-8-30 ( 9 روز پیش )