دانلود Shank

Shank Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، ایندی ، دو بعدی
سازندگان Klei Entertainment
منتشرکننده Klei Entertainment
حجم 1.55 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1389-8-3 | 2010-10-25 ( 9 سال پیش )
امتیاز GM
7.5
گرافیک (8.5)
صدا و موسیقی (7.0)
داستان (7.0)
گیم پلی (7.8)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS:Windows XP/Vista/Windows 7
Processor:Intel Pentium 4 running at 1.7 GHz or Greater; Athlon 64 running at 1.7GHz or greater with support for SSE2 instructions
Memory:1 GB of ram, 1.5 GB (Vista and Windows 7) GB RAM
Graphics:ATI Radeon X1800 GTO 256MB and the Nvidia GeForce 6800 Ultra 256MB cards
DirectX®:9.0
Hard Drive:2 GB HD space


Shank - Update 3


بازی Shank یک عنوان ایندی از استودیوی Klei Entertainment در سبک اکشن ماجرایی دو بعدیه که در سال 2010 برای پلتفرم PC منتشر شد.سناریوی بازی Shank با مضمون انتقام گره خورده و داستان حول محور شنک (Shank) می‌چرخه؛ جوانی که زندگیش توسط اعضای گروهی به رهبری سزار (Cesar) به‌ هم ریخته و حالا او برای انتقام خون همسرش قصد داره تک تک افرادی که در این ماجرا دست داشتن رو از بین ببره و هیچ‌ چیزی نمی‌تونه جلوی هدفش رو بگیره.روایت داستان و حتی استایل نشون دادن وقایع داستان در بازی از جذابیت بالایی برخوردار هست.گیم‌پلی بیشتر روی مبارزات تن به تن تمرکز داره و شنک می‌تونه با خنجر دشمنانش رو سلاخی کنه.از سوی دیگه می‌تونه از انواع اسلحه استفاده کنه، از کلت و یوزی و شاتگان گرفته تا اره برقی و نارنجک.مراحل با جذابیت خوبی دنبال می‌شه و شما با پیشبردش بلافاصله سراغ باس‌ها خواهید رفت که هر کدوم نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارن.



شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 1.5 گیگابایت بجای نسخه اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط و فقط به دلیل مراحل فشرده سازیه و تنها در مدت زمان نصب بازی تاثیر داره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.
 فشرده شده R.G. Mechanics بر اساس نسخه نهایی و کامل بازی Shank
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی :2 دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 2 گیگابایت
برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و کرک بصورت خودکار نصب می‌شه.
توجه! برای نصب بازی به زبان انگلیسی، لطفاً هنگام نصب تیک مربوط به گزینه English رو بزنید.


ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1398-11-14 ( 7 ماه پیش )