دانلود SiN: Gold

SiN: Gold Cover سبک اکشن ، شوتر اول شخص FPS ، سه بعدی
سازندگان Ritual Entertainment
منتشرکننده Nightdive Studios
حجم 411.90 MB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1377-8-9 | 1998-10-31 ( 21 سال پیش )
امتیاز GM
7.9
گرافیک (8.2)
صدا و موسیقی (7.8)
داستان (6.8)
گیم پلی (8.8)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7
Processor: Pentium 166
Memory: 32 MB RAM
Graphics: PCI or AGP video card with 2 MB RAM
DirectX: Version 6.0
Storage: 700 MB available space
Sound Card: 100% SoundBlaster-compatible sound card
OS: Windows 10
Processor: Pentium 200
Memory: 64 MB RAM
DirectX: Version 6.0
Sound Card: 100% SoundBlaster-compatible sound card


SiN: Gold v1.13


بازی SiN یک عنوان کلاسیک از تیم Ritual Entertainment در سبک اکشن و شوتر اول‌شخصه که اولین بار در سال 1998 میلادی برای پلتفرم PC عرضه شد.با گذشت سال‌ها از انتشار بازی شرکت Nightdive Studios تصمیم گرفت نسخه بروزرسانی شده و کامل بازی SiN رو با نام SiN: Gold در مارس 2020 در استیم منتشر کنه که از مهمترین ویژگی‌هاش می‌شه دسترسی به بسته‌الحاقی Wages of Sin، پشتیبانی از وضوح تصویر امروزی، بازگرداندن آیتم‌های بازی اصلی و رفع بسیاری از باگ‌‎ها اشاره کرد.بازی SiN داستان جنگی رو روایت می‌کنه که شما در نقش سرهنگ جان بلید (John Blade) باید با نیروهای اهریمنی که توسط زنی به اسم الکسیس سینکلیر (Elexis Sinclaire) به وجود آمده، مقابله کرده و کاری کنید تا سینکلیر تقاص کارهاش رو پس بده.از نظر سبک و سیاق، بازی به سری Doom شباهت زیادی داره، تعداد دشمنان در بازی بالاست و شما می‌تونید با انواع سلاح اونا رو نابود کنید.


شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 411 مگابایت بجای نسخه 770 مگابایت اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط و فقط به دلیل مراحل فشرده سازیه و تنها در مدت زمان نصب بازی تاثیر داره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.
 فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه plaza-sin.gold.iso - 807,829,504 bytes
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 1 دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 925 مگابایت
کرک شده بر اساس نسخه PLAZA که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب می‌شه.


ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-1-1 ( 6 ماه پیش )