دانلود Time To Stop Time

Time To Stop Time Cover سبک اکشن ، شوتر اول شخص FPS ، ایندی ، سه بعدی
سازندگان Sicarius
منتشرکننده CreativeForge Games
حجم 15.87 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-8-16 | 2020-11-06 ( 23 روز پیش )
امتیاز GM
7.0
گرافیک (7.0)
صدا و موسیقی (7.5)
داستان (5.0)
گیم پلی (8.5)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7
Processor: Intel Core i3 2100, AMD FX 8350 or greater
Memory: 8 GB RAM
Graphics: (DirectX 11) AMD Radeon HD 5770 1024MB | NVIDIA GTS 450 1024MB @720P.
DirectX: Version 11
Storage: 20 GB available space
Sound Card: N/A

Time To Stop Time
بازی Time To Stop Time یک عنوان ایندی جدید از استودیوی Sicarius در سبک اکشن و شوتر با زاویه دید اول‌شخصه که در تاریخ 6 نوامبر 2020 توسط CreativeForge Games برای PC انتشار پیدا کرد. شما در این بازی قابلیت کنترل و دستکاری زمان رو دارید و باید از جان تک تک مردم بی‌گناه محافظت کنید. داشتن استراتژی در بازی خیلی مهمه چون دشمن از هر جهتی به شما حمله می‌کنه. بنابراین، حتی برای پرتاب یک نارنجک و یا شلیک اسلحه باید زمان‌بندی مناسب داشته باشید. قابلیت کنترل زمان به شما اجازه می‌ده تا با آهسته کردن یا توقف لحظات بازی، بهترین تصمیم ممکن رو در رابطه با کشتن دشمن بگیرید. پس آیتم‌ها رو جابجا کنین و با یه نقشه‌ی مناسب گلوله‌ها رو مستقیم به سمت دشمن بزنید! این یک بازی اکشن و سرعتیه و نیاز به دقت بالایی داره. اگه به این سبک بازی‌ها علاقه‌مندین، حتماً این عنوان رو تجربه کنید.
Time-To-Stop-Time.gif (450×254)
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 15.8 گیگابایت بجای نسخه 25.2 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در هشت پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
ds-timetostoptime.iso (27,058,061,312 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 10 - 20  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب:  25.2  گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه DARKSiDERS که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-8-30 ( 9 روز پیش )
والپیپر های مرتبط با Time To Stop Time