دانلود Tom Clancy's H.A.W.X

Tom Clancy's H.A.W.X Cover سبک اکشن ، آرکید ، اول شخص ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان Ubisoft Bucharest
منتشرکننده Ubisoft
حجم 3.37 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1387-12-13 | 2009-03-03 ( 11 سال پیش )
امتیاز GM
7.4
گرافیک (7.7)
صدا و موسیقی (7.5)
داستان (7.0)
گیم پلی (7.2)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
Operating system : Microsoft Windows XP / 7
Processor : Intel Pentium 4 2.0 GHz / AMD's XP, the Athlon 2000+
Memory : 2 GB
Video Card : 128 MB, supporting shaders version 2.0
Sound device compatible with DirectX® 9.0c
Free space on hard disk : 7 GB


Tom Clancy's H.A.W.X v1.02
لینک دانلود بازی Tom Clancy's H.A.W.X در تاریخ 20 بهمن 1398 بروزرسانی شد! 
بازی Tom Clancy's H.A.W.X اولین نسخه از مجموعه‌ی Tom Clancy's H.A.W.X محسوب می‌شه که توسط نویسنده معروف صنعت گیم «تام کلنسی» (Tom Clancy) خلق شد؛ یک بازی آرکید در سبک شبیه‌ساز نبرد هوایی با دو زوایه دید‌ اول‌شخص و سوم‌شخص که توسط Ubisoft Bucharest توسعه یافت و شرکت Ubisoft اون رو در سال 2009 برای پلتفرم PC منتشر کرد.وقایع بازی همزمان با Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 دنبال می‌شه، بازیکنان نقش یک خلبان خبره به نام دیوید کرنشاو (David Crenshaw) رو در مأموریتی مهم به دست می‌گیرن.دیوید به همراه تیم حرفه‌ای خود در تلاشه تا از آغاز فاجعه‌ای توسط یک شرکت نظامی بزرگ جلوگیری کنه.مراحل بازی با هدفی ثابت دنبال می‌شه و بازیکنان موظف هستن با کامل کردن اهداف مراحل رو پشت سر بگذارن.گیمر می‌تونه از انواع سلاح‌ها و موشک‌ها برای از بین بردن دشمنانش استفاده کنه، همچنین وجود مکانیک ERS باعث شده تا هواپیمای شما از دید دشمن دور بمونه و حرکات اونا رو شناسایی کنه.



شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 3.3 گیگابایت بجای نسخه اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط و فقط به دلیل مراحل فشرده سازیه و تنها در مدت زمان نصب بازی تاثیر داره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.
 فشرده شده R.G. Revenants بر اساس نسخه نهایی و کامل بازی Tom Clancy's H.A.W.X
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 10 دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 6.5 گیگابایت
برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و کرک بصورت خودکار نصب می‌شه.
توجه! برای نصب بازی به زبان انگلیسی، لطفاً هنگام نصب تیک مربوط به گزینه English رو بزنید.


ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1398-11-20 ( 3 ماه پیش )
دانلود های مرتبط با Tom Clancys H.A.W.X
سایر بازی های Ubisoft Bucharest
سایر بازی های Ubisoft
ویدیو های مرتبط با Tom Clancys H.A.W.X
والپیپر های مرتبط با Tom Clancys H.A.W.X