دانلود XIII

XIII Cover سبک اکشن ، شوتر اول شخص FPS ، مخفی کاری ، آرکید ، سه بعدی
سازندگان Ubisoft Paris
منتشرکننده Ubisoft
حجم 2.14 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1382-8-27 | 2003-11-18 ( 16 سال پیش )
امتیاز GM
8.0
گرافیک (8.0)
صدا و موسیقی (7.8)
داستان (7.8)
گیم پلی (8.4)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
System: Windows 7 / 8 / 10
Processor: 1.8 GHz or faster
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 3D graphics card compatible with DirectX 9.0c
DirectX: 9.0c
Storage: 2 GB


XIII

بازی XIII یک عنوان آرکید در سبک اکشن و شوتر اول‌شخص با عناصر مخفی‌کاریه که توسط تیم Southend Interactive ساخته و در سال 2003 توسط ناشر فرانسوی، Ubisoft به بازار عرضه شد.در سناریوی بازی رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به قتل رسیده و شما به عنوان مظنون اصلی این پرونده شناخته شده و حالا توسط سازمان‌ سازمان اطلاعات مرکزی (CIA)، اداره تحقیقات فدرال (FBI) و گروه‌های جایزه‌ بگیر تحت تعقیب قرار گرفتید.درحالی‌که چیزی از گذشته خاطرتون نیست، باید به دنبال قاتل اصلی بگردید و رازهای این معمای پیچیده و عجیب رو حل کنید.تیم سازنده با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 2 بازی رو ساخته و از نظر هنری با یک گرافیک Cel-Shaded روبه‌رو هستیم.همچنین روایت داستان به صورت کمیک‌ کار شده و باعث شده XIII به یک تجربه منحصر به فرد تبدیل شه.بازی XIII شامل سیزده چپتر با 34 مأموریت متفاوت هست و کاراکتر شما در طول بازی می‌تونه از انواع سلاح‌های گرم و سرد در برابر دشمنانش استفاده کنه.



شما همین حالا می تونید نسخه کامل این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 2.1 گیگابایت با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.
 فشرده شده بر اساس نسخه نهایی و کامل بازی XIII
محتوای اضافی (Bonus) در این نسخه موجوده؛ شامل کتاب راهنما، موسیقی‌متن، والپیپر و آواتار.
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 2 دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 2.5 گیگابایت
برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و کرک بصورت خودکار نصب می‌شه.


ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1398-11-1 ( 8 ماه پیش )
دانلود های مرتبط با XIII
سایر بازی های Ubisoft Paris
سایر بازی های Ubisoft
ویدیو های مرتبط با XIII
خبر های مرتبط با XIII
والپیپر های مرتبط با XIII