دانلود XIII Remake

XIII Remake Cover سبک اکشن ، شوتر اول شخص FPS ، مخفی کاری ، سه بعدی
سازندگان PlayMagic
منتشرکننده Microids
حجم 9.13 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-8-20 | 2020-11-10 ( 19 روز پیش )
امتیاز GM
4.8
گرافیک (4.5)
صدا و موسیقی (5.0)
داستان (5.0)
گیم پلی (4.8)
OS: Windows 10
Processor: i5-4460 CPU @ 3.20GHz (4 CPUs)
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 3GB+ // Radeon 4GB+
Storage: 25 GB available space
OS: Windows 10
Processor: 5-7400 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs)
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 4GB+ // Radeon 4GB+
Storage: 25 GB available space

XIII Remake - DLC
بازی XIII نسخه‌ی از نو بازسازی شده (Remake) عنوانی با همین نام (محصول سال 2003) هست که در سبک اکشن مخفی‌کاری و شوتر اول‌شخص ساخته شده. این بازی توسط PlayMagic ساخته شده و شرکت Microids اون رو در 10 نوامبر 2020 برای پلتفرم PC منتشر کرد. شما نقش مردی به نام XIII رو ایفا می‌کنید، شخصی که از هویت خود هیچ اطلاعی نداره اما اکنون به قتل رییس جمهور متهم شده! حالا او به دنبال اثبات بی‌گناهی خود باید مأموریت‌های مهمی رو انجام بده. بازی از نظر بصری با تغییرات نسبتاً خوبی مواجه شده. سازندگان گرافیکی به سبک Cel-shaded رو در این اثر خلق کرده که بار هنری بازی رو افزایش داده. حس و حال تازه و البته رنگ‌بندی‌های جذاب، از ویژگی‌های XIII به حساب میان. این یک عنوان شوتر و بسیار سرعتیه که شما می‌تونین با استفاده از سلاح‌های مختلف دشمن رو از پا در بیارید. از سویی شما این توانایی رو دارین تا با چاقو‌های پرتابی و گجت‌های کاربردی، مخفی‌کاری هم بکنید. این بازی تک‌نفره 34 مرحله هیجان انگیز با تنوع بالا داره که میتونه نظر مخاطبینش رو به خودش جلب کنه.
XIII.gif (450×254)
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 9.1  گیگابایت بجای نسخه 18.2 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در پنج پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
codex-xiii.iso (19,496,501,248 bytes)
بسته الحاقی Golden Classic Weapon Skins Pack در بازی لحاظ گردیده و فعال شده.
 زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 8 - 22  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب:  19.8  گیگابایت  (این فضا هنگام نصب به  37  گیگابایت می‌رسه)
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-8-30 ( 9 روز پیش )
دانلود های مرتبط با XIII
سایر بازی های Microids
ویدیو های مرتبط با XIII
خبر های مرتبط با XIII
والپیپر های مرتبط با XIII