ModdingWay.ir
جاه‌طلبی دوباره یا سند حاکمیت؟ | پیش نمایش رویداد Ubisoft Forward

جاه‌طلبی دوباره یا سند حاکمیت؟ | پیش نمایش رویداد Ubisoft Forward

مقالات و آموزش
تقریبا یک ماه پیش بود که Ubisoft برگزاری رویداد دیجیتالی Ubisoft Forward رو تایید کرد. این کنفرانس چند روز دیگه و در تاریخ 22 تیر برگزار می‌شه و ما این فرصت رو داریم تا به عناوین این شرکت برای امسال و نسل بعد نگاهی داشته باشیم. این کنفرانس به عنوان بخشی از برنامه Summer Games Fest محسوب شده و قراره جایگزینی باشه بر همایش یوبی‌سافت در مراسم مهم E3 2020. از سویی UF اولین رویدادی هست که به صورت مستقل توسط این کمپانی میزبانی می‌شه. انتظار می‌ره تا نمایش بازی‌هایی مثل Assassin's Creed Valhalla و Watch Dogs Legion رو شاهد باشیم و از سویی اطلاعات مفیدی در رابطه با این آثار کسب کنیم. یوبی‌سافت تا اینجا فهرستی از نمایش‌هاش منتشر نکرده، بنابراین در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به چند بازی که احتمالا در UbiForward حضور دارند. پس با من و ادامه این مقاله همراه باشید.

Assassin's Creed Valhalla


بدون شک AC Valhalla بزرگ‌ترین بازی هست که قراره در این مراسم شاهد نمایشش باشیم. این عنوان 2 ماه قبل به صورت رسمی توسط شرکت فرانسوی معرفی شد. از اون موقع تا الان جزئیات و اخبار زیادی از این بازی منتشر شده اما خب قطعا دیدن یک تریلر از گیم‌پلی ارزش بیشتری داره. AC Valhalla در بریتانیا و در قرن نهم روایت می‌شه. قصه بازی شما رو در نقش Eivor قرار می‌ده. وایکینگی جنگجو که باید قبیله خودش رو در شهرهای بریتانیا مستقر کنه. در Valhalla امکانات زیادی وجود داره که می‌تونه شما رو به خوبی سرگرم کنه. تیم توسعه‌دهنده بازی با قرار دادن مکانیک‌هایی مثل شخصی‌سازی پروتاگونیست و عناصر نقش‌آفرینی می‌خواد تا Valhalla در عین نوین بودنش، به ریشه‌های نسخه‌های ابتدایی خود وفادار باشه. استفاده از دو اسلحه و قابلیت‌هایی مثل رجزخوانی در بازی جا گرفته و این نشون می‌ده که یوبی‌سافت تا اینجا به خوبی ماموریتش رو انجام داده. AC Valhalla در تعطیلات سال 2020 و همزمان با انتشار کنسول‌های نسل نهم عرضه شده و در دسترس قرار می‌گیره. انتظار می‌ره تا در UbiForward اطلاعات تکمیلی در رابطه با گیم‌پلی و داستان بازی کسب کرده و از طرفی یک تریلر (غیرسینماتیک!) هم ببینیم.

Hyper Scape


جدیدترین محصول معرفی شده توسط یوبی‌سافت Hyper Scape نام داره. این یک بازی جدید در سبک Battle Royale هست که مثل آثار هم‌سبک خود 100 بازیکن رو در یک میدان نبرد قرار می‌ده. بازی در سال 2054 و در Neo-Arcadia دنبال می‌شه. شما در کوچه‌های این شهر دشمنان خودتون رو از بین می‌برید. گفته شده هنگام بازی می‌تونید درکنار اسلحه از توانایی‌هایی به نام Hacks بهره‌مند شده و با استفاده از اون‌ها دشمن رو از پا دربیارید. بازی مذکور با دومین ورژن AnvilNext 2.0 توسعه‌ پیدا می‌کنه. این همون موتور گرافیکی هست که آثاری نظیر AC Origins، AC Odyssey، Rainbow Six Siege و... رو به وجود آورد و قراره با AC Valhalla به نسل نهم پا بذاره. باتوجه به اینکه تاریخ انتشاری از بازی اعلام نشده پس باید منتظر بمونیم تا نه‌تنها جزئیات بیشتری از بازی دریافت کنیم، بلکه بتونیم زمان عرضه اون رو هم متوجه بشیم.

Gods and Monsters


هنگامی که بخشی از از بازی‌های بزرگ یوبی‌سافت تاخیر خوردن، Gods and Monsters هم در اون فهرست حضور داشت. GAD به عنوان یک بازی جهان‌باز، اکشن و ماجرایی توصیف شده که بازیکنان رو مقابل هیولاها و خدایانی قدرتمند قرار می‌‌ده. تیم توسعه‌دهنده این بازی پیش‌تر AC Odyssey رو توسعه داده و ساخت عنوانی با محوریت اسطوره‌های یونان آنچنان براشون سخت نیست. بنابراین انتظار می‌ره تا بازی در این زمینه عملکرد خوبی از خودش نشون بده. تنها نمایش این بازی به معرفی اون در E3 2019 برمی‌گرده بنابراین باید دید که آیا یوبی‌سافت این اثر حماسی رو به نمایش می‌ذاره یا خیر.

Watch Dogs Legion


درکنار AC Valhalla بازی Watch Dogs Legion مهم‌ترین عنوانی هست که یوبی‌سافت احتمالا درموردش صحبت می‌کنه. این اثر هم از مهم‌ترین‌های فهرست یوبی‌سافت به شمار می‌ره. WDL به عنوان سومین نسخه از مجموعه Watch Dogs دچار تغییرات شگرفی شده و درواقع با دو نسخه قبلی تفاوت‌های زیادی داره. داستان بازی در شهر لندن روایت می‌شه و یک دوره سایبرپانکی رو در آینده‌ای نزدیک روایت می‌کنه. گیمرها این توانایی رو دارن تا با استفاده از NPCهای دنیای بازی یک گروه شورشی رو ترتیب داده و علیه سیستم امنیتی شهر که کاملا فاسده قد عَلم کنند. یوبی‌سافت اصرار داره تا بازی در سال 2020 عرضه بشه و انتظار می‌ره تا اون رو به صورت میان‌نسلی منتشر کنه. با تمام این‌ها باید تا زمان برگزاری UbiForward صبر کنیم و ببینیم یوبی‌سافت این اتفاق رو تایید می‌کنه یا خیر.

Rainbow Six Quarantine


بازی Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine در E3 2019 معرفی شد. Quarantine چهاردهمین دنباله این فرانچایز به شمار می‌ره و قراره یک بازی شوتر و تاکتیکی دیگر رو به گیمرها ارائه بده که کار تیمی در اون حرف اول رو می‌زنه. وقایع بازی چند سال بعد از Rainbow Six Siege روایت می‌شه. گیمرها باید در قالب یک تیم 4نفره از شیوع یک انگل تکنولوژیکی جلوگیری کنند. گفته شده که گیم‌پلی بازی چیزی شبیه به مود محدود Outbreak در RSS خواهد بود اما خب تغییرات زیادی در بازی صورت گرفته که اون رو به عنوانی جداگانه بدل می‌کنه. این اثر یکی از اون AAAهایی بود که یوبی‌سافت توسعه‌اش رو به تعویق انداخت. UbiForward بهترین زمان برای نمایش بازی و صحبت درباره‌اش هست.

Far Cry 6؟


با اینکه فعلا خبری از Far Cry 6 نشده و یوبی‌سافت هم به شایعات پیرامون این بازی واکنشی نشون نداده اما انتظار می‌ره تا در UbiForward شاهد معرفی بازی باشیم تا نهایتا یک بازی AAA دیگر هم به فهرست این کمپانی اضافه بشه. شایعات به ما میگن که FC6 در اوایل سال 2021 عرضه می‌شه. از سویی به نظر می‌رسه یوبی‌سافت می‌خواد از حضور یک بازیگر تلویزیونی بهره ببره چرا که گزارش‌هایی که اخیرا از بازی منتشر شده به نقش‌آفرینی Giancarlo Esposito در این اثر اشاره می‌کنه. انتظار می‌ره این بازیگر خبره در این بازی نقش آنتاگونیست داستان رو برعهده بگیره. شاید زود باشه اما طبق سنت‌های یوبی‌سافت الان بهترین موقع برای معرفی یک FC جدید هست. بهتره صبر کرد و دید چه اتفاقی می‌افته.

Beyond Good and Evil 2؟


بازی Beyond Good and Evil 2 سه سال پیش و در E3 2017 نمایش داده شد. تقریبا یک سالی هست که اطلاعاتی به دست نیومده و مشخص نیست که بازی به چه سرنوشتی دچار شده. حال سوال اینجاست که آیا شاهد نمایش این اثر در UbiForward هستیم؟ بازی زیرنظر استودیوی Ubisoft Montpellier ساخته می‌شه که 350 کارمند داره. از سویی Michel Ancel خالق اصلی این سری هم روی روند ساخت نسخه دوم نظر مستقیم داره اما خب مشخص نیست که فعلا چه اتفاقی افتاده. هیچ تاریخ عرضه‌ای از بازی مشخص نشده و ما حتی نمی‌دونیم این بازی برای نسل بعد هم منتشر می‌شه یا خیر. BGAE2 مدت‌هاست که در دست توسعه قرار داره و همین موجب شده تا هواداران یوبی‌سافت همچنان منتظر تجربه بازی بمونند. مهم‌ترین خبر مربوط به این بازی برمی‌گرده به زمانی که یوبی‌سافت با انتشار یک اعلامیه تایید کرد که BGAE2 تنها به صورت آنلاین قابل بازی بوده و گیمرها می‌تونند انتخاب کنند که می‌خوان به صورت تیمی به پیشروی بپردازن یا خودشون داستان رو جلو ببرند. باید دید در UbiForward حرفی از این بازی به میان میاد یا خیر.

Skull and Bones؟


بازی Skull and Bones در E3 2017 معرفی شد. از همان ابتدا مشخص بود که بازی یک کپی نه‌چندان جالب از کشتی‌رانی‌های فرانچایز AC هست. شاید برای همینه که یوبی‌سافت فعلا درمورد این بازی حرفی نزده اما خب این دلیل محکمی نیست چرا که یوبی‌سافت یک ساله درمورد یکی از مهم‌ترین بازی‌هاش صحبت نکرده چه برسه به این بازی! در زمان رونمایی از SAB گفته شد که بازی در سال 2018 منتشر می‌شه. این اتفاق رخ نداد و عرضه بازی به اندازه‌ای جابجا شد که یوبی‌سافت رو از صحبت درباره بازی پشیمون کرد. در این عنوان گیمرها به عصر دزدان دریایی رفته و با یک کشتی بزرگ به غارت دریاها می‌پرداختند. گفته می‌شد که در بازی حالت چندنفره و میکروترنسکشن وجود داره. ما نمی‌دونیم چه اتفاقی برای SAB افتاده اما اینو می‌دونیم که تا اینجا خبری از کنسل شدن بازی منتشر نشده. همچنین باید گفت که اگر SAB رو به فهرست بازی‌های AAA یوبی‌سافت اضافه کنیم، یعنی این اثر هم با تاخیر روبرو شده اما خب آیا این همه تاخیر برای توسعه یک بازی اکشن نه‌چندان پیچیده لازمه؟ من که فکر نمی‌کنم. به نظر من Ubisoft Singapore که توسعه‌دهنده این بازی هست می‌تونه وقتش رو روی بازی‌های بهتری بذاره. اگر در UbiForward از این بازی صحبت نشه پس می‌تونیم با اطمینان بگیم که SAB کنسل شده چرا که عرضه بازی به صورت میان نسلی یا برای نسل 9 چندان مقرون به صرفه به نظر نمی‌رسه. به هرحال بهتره قضاوت رو بذاریم کنار و ببینیم چه اتفاقی رخ می‌ده.

Prince of Persia Sequel؟


اگر در دنیای فیلم Inception زندگی می‌کردم، قطعا به ذهن کارمندان یوبی‌سافت رفته و ایده ساخت نسخه بعدی Prince of Persia رو در مغزشون می‌کاشتم چون ظاهرا به هیچ شکل دیگه‌ای نمی‌شه نسخه بعدی این بازی رو به چشم دید! درواقع باید بگیم که یوبی‌سافت فعلا نمی‌خواد ادامه‌ای برای PoP منتشر کنه و این کاملا واضحه اما خب از اونجا که طرفداران این سری برای یک بازی جدید سر و دست می‌شکنند، بعید نیست تا یوبی‌سافت با نمایش بازی یک طوفان سهمگین به پا کنه. زمانی که بحث ساخت ریمستر و ریمیک بازی‌های قدیمی داغ بود، شایعه‌ای منتشر شد که بهمون درباره بازسازی این مجموعه می‌گفت اما خب یوبی‌سافت بدون اینکه اشاره‌ای به اون گزارشات بکنه ازشون رد شد تا نهایتا طرفداران در برهوتی از اطلاعات فیک قرار بگیرند. باید صبر کرد و دید چه اتفاقی رخ می‌ده.

Splinter Cell Sequel؟


نوبتی هم که باشه یوبی‌سافت باید سراغ ساخت اپیزود جدید Splinter Cell بره. دنباله این سری یکی از موردانتظارترین بازی‌هایی هست که هواداران خواهان دیدنش هستند. آخرین بار گفته شد که این باز در TGA 2019 معرفی می‌شه اما چنین اتفاقی رخ نداد تا طرفداران باز هم ناامید بمونند. خیلی‌ها دوست دارن تا دوباره Sam Fisher رو ببینند و باهاش به مخفی‌کاری بپردازن اما ظاهرا برنامه‌های یوبی‌سافت چیز دیگری بهمون می‌گه. هیچ چیز خاصی از این بازی نداریم و برای همین از هویت اصلی اون بی‌خبریم. باید تا زمان آغاز UbiForward منتظر موند.

بی‌شک اگر یوبی‌سافت تصمیم به ساخت بازی‌های قدیمیش بگیره می‌تونه دوباره محبوبیت از دست رفته‌اش رو پس بگیره و نامش رو سر زبان‌ها بندازه. اینجاست که حکومت یوبی‌سافت بر نسل 9 آغاز می‌شه. با تمام این‌ها اما اگر این روند رعایت نشه و این شرکت به ساخت بازی‌های نه‌چندان قوی رو بیاره پس می‌تونیم بگیم که نسل 9 هم برای یوبی‌سافت به تاریکی نسل 8 خواهد بود. با تمام این‌ها اما باید بگیم که نباید انتظاراتمون رو آنچنان بالا ببریم. در این شرایط نه‌چندان جالب نه‌تنها یوبی‌سافت بلکه استودیوها و کمپانی‌های بزرگ دیگر هم نمی‌تونند بازی‌های AAA متعدد رو توسعه داده و عرضه کنند. باید صبر کرد و دید که چی می‌شه. هواداران یوبی‌سافت خواهان بازگشت فرانچایزهای قدیمی هستن اما این شرکت فعلا گوشش به چیزی بدهکار نیست. تا برگزاری Ubisoft Forward زمان زیادی باقی نمونده. این رویداد در روز 22 تیر و در ساعت 23:30 پخش می‌شه. کنفرانسی که می‌تونه آینده یوبی‌سافت رو تضمین کنه.