ModdingWay.ir
ریبوت، ریسمتر و دیگران | نگاهی بر شایعات بازی Call of Duty 2020

ریبوت، ریسمتر و دیگران | نگاهی بر شایعات بازی Call of Duty 2020

مقالات و آموزش
4 ماه پیش بود که کمپانی Activision انتشار نسخه جدید فرانچایز Call of Duty در سال 2020 رو تایید کرد. از اون زمان تا به اینجا ما همواره شاهد شایعه‌پراکنی درمورد این بازی بودیم و چیزهایی خواندیم که ممکنه درست یا غلط باشند. بی‌شک معرفی COD بعدی یکی از اتفاقاتی هست که اکثر گیمرها و هواداران سبک شوتر اول‌شخص منتظرش هستند. اکتیویژن در این مدت به قدری ساکت بوده و به شایعات واکنش نشان نداده که طرفداران COD از این بابت نگران شدند. خب هرکدام از این اخبار و گزارش‌هایی که به آمده به ما می‌فهمونه که با یک عنوان نوین روبرو خواهیم شد، عنوانی که قراره یک سناریوی پیچیده، یک بخش چندنفره نوستالژیک، زامبی (!)، وقایع تاریخی و... رو بهمون نمایش بده. همه شدیدا منتظریم تا ببینیم نسخه بعدی چیه، اگر قرار باشه یک ریبوت ببینیم قطعا دوست داریم از ریبوت Modern Warfare بهتر باشه. اگر قراره ریمستر داشته باشیم پس بهتره اصلا معرفی نشه. اگر قراره شاهد مجموعه‌ای جدید در میان CODها باشیم پس چه بسا که داستانی خوب و سناریوی زیبایی رو ببینیم. تا اینجا هویت دنباله مجموعه COD نامشخصه و این عجیبه که اکتیویژن فعلا این بازی رو معرفی نکرده. در این مقاله قراره تمام شایعاتی که به بازی بعدی مجموعه COD مرتبط هست رو مورد بررسی قرار بدیم و درصورت امکان اون‌ها رو به یک جمع‌بندی برسونیم. با من و ادامه این مقاله همراه باشید.



در زمان انتشار COD: Warzone، همگی فکر می‌کردیم این بازی چندنفره، بتل‌رویال و Free-to-play وعده اکتیویژن در سال 2020 برای گیمرهای این فرانچایز هست اما خب اشتباه می‌کردیم و Warzone آنچه که اکتیویژن در سر داشت، نبود. همه این‌ها به نوعی پیش رفت تا اولین شایعه از COD 2020 منتشر شد. در این شایعه گفته شد که نسخه بعدی این فرانچایز شوتر قراره ریبوت سری Black Ops باشه، از اینجا بود که موج شایعات شروع به سرازیر شدن کرد و تا غرق کردن گیمرها پیش رفت. طبق جزئیات، این ریبوت با استفاده از موتور گرافیکی انحصاری Infinity Ward ساخته می‌شه و وقایع داستانی اون قراره جنگ ویتنام رو روایت کنه. با انتشار این خبر، اخبار بعدی نیز سعی کردن شایعه‌های قبلی رو کامل کنند. اوضاع به گونه‌ای پیش رفت که گزارش‌های جدید همیشه به جنگ سرد و جنگ‌های ویتنام اشاره می‌کردند. در این بین نام چند بازی متفاوت ذکر شد که هرکدام از اون‌ها به دیگری شباهت‌های ریز و درشتی داشتند. گفتیم که تعداد شایعات مرتبط با این عنوان زیاده و درواقع هرکدوم یک بازی مستقل و متفاوت رو برای ما به تصویر می‌کشند. در این مطلب ما هر شایعه‌ای که شنیدیم رو به دسته‌های کلی تقسیم کردیم که مطالعه اون برای شما خواننده‌های عزیز ساده‌تر باشه.


بازی بعدی Black Ops هست: همانطور که گفتیم همه‌چی با یک شایعه از صفحه یوتیوب TheGamingRevolution شروع شد. این صفحه مدعی شد که نسخه بعدی فرانچایز COD قراره ریبوت اولین نسخه Black Ops باشه، در این بازی شاهد بازگشت شخصیت‌های اصلی یعنی Alex Mason و Frank Woods هستیم. در مقایسه با اولین اپیزود Black Ops، این بازی ابعاد بیشتری از جنگ ویتنام رو شامل می‌شه و می‌خواد به شکل مفصل‌تری این واقعه رو زیر ذره‌بین ببره. لحظات خشونت‌آمیز و شبیه‌سازی وقایع تاریخی نیز از سایر نکاتی بود که درمورد این عنوان ذکر شد. مسیر شایعات به گونه‌ای پیش رفت که داستان بازی به جنگ سرد هم وصل شد چرا که یکی از اصلی‌ترین نقاط داستانی نسخه اول Black Ops این واقعه هم بود. همین شایعه مقدمه‌ای شد برای انتشار گزارش‌های بیشتر، منابع خبری زیادی این مسئله رو تایید کردن و از سویی گفتن که این بازی می‌تونه Black Ops نباشه، یعنی با اسم Black Ops به بازار منتشر نشه. اینجا بود که نام بازی‌های دیگری مطرح شد. 



بازی بعدی Black Ops نیست: شایعه‌های جدید به سه اثر با نام‌های مختلف اشاره می‌کردند. این بازی‌ها Black Ops نبودن، حداقل در نام‌هاشون! اولین اسمی که ازش یاد شد COD: Vietnam بود. این خبر هم توسط TheGamingRevolution منتشر شد. TheGamingRevolution گفت که مراحل ساخت بازی بین‌ تیم‌های  Treyarch، Sledgehammer Games و Raven Software در جریانه و از این رو ممکنه نام بازی Black Ops نباشه. این صفحه ادعا داشت که تیم سازنده اکنون خواهان تولید بخش زامبی هست و قراره عناصر موردعلاقه بازیکنان رو به این حالت برگردونه که شامل سیستم آپگرید اسلحه و چیزهای دیگر می‌شه. از سویی در فروم‌های Reddit نام COD: Classified به گوش می‌رسید، براساس جزئیات این یک Soft Reboot هست که گیمرها در اون نقش یک سرباز ماهر رو برعهده می‌گیرن که باید ماموریت‌هایی رو علیه دولت شوروی انجام بده تا بتونه از تحقیقات انسانی آن‌ها پرده‌برداری کنه. گفته شد که شخصیت‌های اولین نسخه Black Ops در بازی حضور داشته و گیمر رو در مراحل همراهی ‌می‌کنند. تقریبا یک هفته گذشت و دوباره یک شایعه جدید منتشر شد. این‌بار هم یک نام دیگر: Call of Duty Black Ops: Cold War، عنوانی که حتی نامش هم ساختارشکن به نظر می‌رسه. این خبر توسط یک لیکر دیگر منتشر شد که مدعی بود بازی در جنگ سرد جریان داره و اتمسفرش کاملا به واقعیت نزدیکه. از اینجا به بعد چیزی تحت نام شایعه برای این بازی انتشار پیدا نکرد.


بازی بعدی ریمستر Black Ops هست: درنهایت باید به یک گزارش دیگر نیز اشاره بکنیم و این پرونده رو ببندیم. شنیده می‌شد که COD 2020 قراره ریمستر Black Ops باشه و تنها از نظر گرافیکی شاهد بهبود این بازی باشیم. طبق این شایعه استودیوهای Sledgehammer Games و Raven Software باعث ایجاد تداخل در روند ساخت بازی شدن، این اختلاف‌ها موجب شد تا Treyarch باوجود مشکلاتی که داشت، دو تیم پشتیبان که برای کمک بهش فرستاده شده بودن رو از توسعه بازی حذف کنه. حال با نبود نیرویی که بتونه به صورت کامل روی توسعه یک بازی جدید کار کنه، Treyarch خواهان ساخت ریمستر Black Ops شد. به نظر می‌رسه همین دخالت‌ها باعث شده تا اکتیویژن فعلا درمورد تیم توسعه‌دهنده COD 2020 صحبت نکنه. نه‌تنها Treyarch بلکه Sledgehammer Games هم اوضاع داخلی خوبی ندارند. درنتیجه ممکنه این امر باعث معرفی نشدن COD 2020 شده باشه. 



چیزی که قطعا برای من جالبه اینه که تمام شایعات بازی به جنگ سرد اشاره می‌کنن و همانطور که گفته شد طی 4 ماه یکدیگر رو کامل کردند. این اطلاعات به نوعی شکل گرفتن که مکمل همدیگه باشند. راستش وقتی یک شرکت بازی‌سازی به شایعات اطرافش واکنش نشون نمی‌ده، احتمال اینکه حرف‌های پیرامونش صحیح باشن چندین برابر بیشتره. مسئله‌ای که کار رو برای ما سخت می‌کنه اینه که این لیکرها در عین معتبر بودنشون، می‌تونن نامعتبر باشند. درواقع هربار که قرار بوده یک COD تازه معرفی بشه، ما دیدیم که همه منابع خبری و لیکرها به جنگ ویتنام اشاره می‌کنن و این روند برای COD 2020 نیز به رعایت شده. باید صبر کرد و دید که چه اتفاقی قراره رخ بده و اینکه آیا ما شاهد چنین ستینگی در سناریوی بازی خواهیم بود یا خیر. شایان ذکره که امکان معرفی بازی COD 2020 در رویداد PS5 Event وجود داره. این کنفرانس در روز جمعه برگزار می‌شه.

دوستان این مقاله هم به پایان رسید. ممنون که تا اینجا با من همراه بودین. فکر می‌کنین COD 2020 چه عنوانی خواهد بود؟ اگر مایل بودین حتما نظرتون رو به اشتراک بذارید تا با یکدیگر به بحث و گفتگو بپردازیم. تا مقاله‌ای دیگر همه‌تون رو به خدای بزرگ می‌سپرم...
نویسنده: Mesbah Beheshti
1399-3-21 ( 2 ماه پیش )

خبر های مرتبط با Call of Duty

مقاله های مرتبط با Call of Duty

دانلود های مرتبط با Call of Duty

ویدیو های مرتبط با Call of Duty

موسیقی های مرتبط با Call of Duty

والپیپر های مرتبط با Call of Duty