ModdingWay.ir
شبی که ماه کامل شد | هرآنچه از Resident Evil Village می‌دانیم

شبی که ماه کامل شد | هرآنچه از Resident Evil Village می‌دانیم

مقالات و آموزش
بعد از کلی انتظار و درحالی که همه‌چیز برامون واضح بود، Resident Evil Village معرفی شد. بازی چه از نظر اتمسفر و چه از نظر داستانی و حتی نام و نوع نوشتارش، دقیقا همان چیزی بود که شایعات بهمون گفتن و درواقع تمام جزئیات پیش از معرفی رسمی لو رفته بودند. بی‌شک معرفی بازی یکی از مهم‌ترین اتفاقاتی بود که در رویداد رونمایی از کنسول PlayStation 5 رخ داد. RE Village اولین بازی از سری Resident Evil هست که قراره برای نسل 9 عرضه بشه و خوشبختانه آنچه که از بازی مشاهده کردیم نوید یک عنوان انقلابی رو می‌داد. تریلر نمایش داده شده از بازی به قدری هیجان‌انگیز و زیبا بود که خود من به شخصه چندین بار تماشا کردمش. اتمسفر سنگین، داستان تاریک و خفگی موجود در دنیای بازی نشان‌دهنده یک عنوان پارانوید بود که می‌شد ساعت‌ها در اون استرس داشت و ترسید. در این مقاله می‌خوایم با یکدیگر اولین شواهد مرتبط با RE Village رو بررسی کنیم و ببینیم چه چیزهایی در بازی وجود داره. اگر مایل هستین تا اطلاعات بیشتری از این بازی به دست بیارین با من همراه باشید.



این همان نسخه هشتم هست: RE Village از روی اسم به عنوان نسخه هشتم شناخته نمی‌شه اما این بازی دقیقا نسخه هشتم این فرانچایزه. Capcom با هوشمندی تمام و درست مثل نسخه هفتم با استفاده از اعداد رومی نام بازی رو به شکل VII.I.AGE نوشت، به این معنی که بازی اپیزود هشتم سری RE هست.



حضور دوباره Ethan: اگر نسخه هفتم بازی رو تجربه نمی‌کردین و تریلر بازی رو می‌دیدین، مطمئنا تا زمانی که نام شخصیت اصلی گفته نمی‌شد نمی‌فهمیدین که بازی قراره داستان Ethan Winters رو روایت کنه. وقایع این بازی چند سال بعد از نسخه هفتم روایت می‌شه، ایتن بعد از اتفاقات بدی که براش رخ داد، یک زندگی آرام و ساکت رو دست و پا کرده و درکنار همسرش یعنی Mia زندگی می‌کنه. با تمام این‌ها بخت بد ایتن یکبار دیگه سراغش میاد و او درگیر اتفاقات عجیبی می‌شه که نهایتا ایتن رو به روستای محل وقوع داستان می‌بره. جزئیات دقیقی از سناریوی بازی مشخص نیست اما گفته شده در این بازی شخصیت Chris Redfield باعث و بانی مشکلات ایتن هست و همین موجب شده تا ایتن همواره از او فراری باشه (واکنش ایتن در مواجه شدن با کریس در پایان تریلر رو به یاد بیارید).


روستا و کابوس‌هاش: تمام اتفاقات داستان در روستایی عجیب رخ می‌ده. بازیکنان در این اثر قراره با شخصیت‌ها و خصوصا دشمنان متنوعی روبرو بشن و تمام آن‌ها رو در این مکان سلاخی کنند. طراحی این مکان به شدت به RE4 شباهت داره و از سویی سنگینی اتمسفر بازی بسیار زیاده. ایتن غریبه‌ای هست که به تازگی به اینجا پا گذاشته، جایی که مردمانش نه او رو می‌شناسن و نه دوست دارن بشناسنش و به همین دلیله که هیچکس به دیگری اعتماد نداره و سعی می‌کنه با شلیک اسلحه از وقوع هر اتفاقی جلوگیری کنه. زمین‌های کشاورزی بی رنگ و روح، کشاورز‌های مشکوک و ترس از حمله موجوداتی نامشخص از این روستای سرد یک جهنم آتشین ساخته که قطعا مواجه شدن باهاش می‌تونه مدت‌ها شما رو درگیر خودش کنه. 


ساحره‌ها و کریس ردفیلد: حتما دلیلی وجود داره که هیچکس مایل نیست در این روستا به شما کمک کنه و همه درها به روی شما بسته‌ست. قطعا این دلیل می‌تونه حضور یک یا چند آنتاگونیست در بازی باشه. حضور ساحره‌ها از ابتدای انتشار شایعات مربوط به این اثر، تایید شد و ما می‌دونستیم که قراره با این گروه روبرو بشیم. ظاهرا ساحره‌ها در بازی قراره مشکلات زیادی رو برای ما به وجود بیارند. آن‌ها نیروهای فراطبیعی دارن و درست مثل خانواده Baker در نسخه هفتم می‌تونن ما رو در محل زندگی‌شون که به یک عمارت مخوف شبیهه درگیر کنند. با تماشای چندباره تریلر می‌شه فهمید که این گروه یک سردسته داره و آن شخص همان زنی هست که لباسش با سایر ساحره‌ها تفاوت داره. از سوی دیگر ما کریس رو داریم. طبق جزئیاتی که تا اینجا به دست اومده، کریس باعث ایجاد بار منفی داستان شده. این مهم رو می‌تونیم از روی آرت‌ورک‌های بازی هم متوجه بشیم. در این تصاویر کریس غرق در تاریکی شده و مشخصه که مشکلات بزرگی رو برای ایتن به وجود خواهد آورد. در شایعات گفته می‌شد داستان بازی از دید کریس هم روایت می‌شه و درواقع اگر چنین اتفاقی رخ بده پس ما می‌تونیم دلایل ایجاد مشکلات ایتن رو هم متوجه بشیم.



Umbrella: شرکت Umbrella که تا اینجا تشکیل‌دهنده قسمتی از داستان RE بوده، ظاهرا در این نسخه هم حاضر شده تا دوباره گیمرها رو اذیت کنه. در یکی از معماهای نمایش داده شده ما لوگوی شرکت آمبرلا رو می‌بینیم اما نمی‌دونیم این شرکت Blue Umbrellaست یا خیر. Blue Umbrella اولین بار در RE7 دیده شد، گروهی که کریس براشون کار می‌کرد و حالا باید دید که آیا این کمپانی با همکاری کریس زندگی ایتن رو به خاک و خون می‌کشه؟


گرگینه‌ها و زامبی‌های زره‌پوش: یکی از مهم‌ترین دشمنان شما درطول بازی بی‌شک گرگینه‌ها هستند. اگر گرگینه‌ای در بازی وجود داشته باشه پس قطعا شاهد یک روند تعقیب و گریز هستیم، درست مثل RE3 Remake. اگر شاهد چند گرگینه‌ باشیم پس مطمئنا باید همواره در این روستا از دستشون فرار کنیم. در ابتدای تریلر بازی نیز موجوداتی حضور داشتن که پای ایتن رو گرفته و او رو به سمت خودشون می‌کشیدن، این موجودات هم ممکنه گرگینه باشن ولی خب از اونجا که حضور موجوداتی شبیه به خون‌آشام هم مطرح شده، این تئوری ممکنه صحیح نباشه. از سوی دیگر ما شاهد حضور زامبی‌ها هم خواهیم بود و بازی قراره به رسالت اصلی این مجموعه رو بیاره. اصلی‌ترین ویژگی در این زمینه اینه که کپکام تعداد دشمنان رو افزایش داده و اگر قراره در بازی با زامبی‌ها مبارزه کنیم پس قطعا این موجودات دسته‌بندی متنوعی دارند. تا اینجا می‌دونیم که یکی از این زامبی‌ها، موجوداتی زره‌پوش هستن که می‌تونن بسیار چالش‌برانگیز باشن و برای شما دردسر درست کنند.



استفاده دوباره از RE Engine: موتور گرافیکی RE Engine باعث شد تا بازی‌های اخیر کپکام رنگ و روی تازه‌ای به خودشون بگیرند. این موتور گرافیکی بازی‌های اخیر مجموعه RE مثل RE7، RE2 Remake و RE3 Remake رو به همراه Devil May Cry V به وجود آورد. حال بعد از کسب تجربه‌های تاثیرگذار در عرصه طراحی محیط، چهره، مراحل و هوش مصنوعی، کپکام می‌تونه یک بازی با جزئیات بسیار بالا رو بسازه. تا اینجا و از دید من شاخصه Village در گرافیک به بخش هنری اون برمی‌گرده. در این عنوان شاهد نورپردازی تیره، سایه‌زنی‌های خوب و رنگ‌بندی‌های دارک هستیم که به بار اتمسفر اضافه کرده. مه‌آلود شدن روستا و از طرف دیگر برفی که در بازی شاهدیم از طراحی بسیار خوبی برخوردارند و باعث شدن تا این محل بسیار واقع‌گرایانه و پویا به نظر بیاد. از طرف دیگر پایین آوردن دفعات بارگزاری و افزایش سرعت لودینگ موجب شده تا لذت بردن از المان‌های گرافیکی توقف پیدا نکنه و شما بدون هیچ مکثی در محیط‌های بازی گردش کنید. قطعا کپکام با این بازی می‌تونه به اولین صدرنشین نسل نهم در بخش گرافیک تبدیل بشه.


حضور مکانیک‌های آشنا: با دیدن ویدیوی Special Developer Message، متوجه شدیم که کپکام قراره درکنار وفاداری به بازی‌های قبلی، یک سبک نوین رو در این سری زنده کنه. همچون اپیزود هفتم و بازسازی نسخه‌های دوم و سوم، شما یک Inventory دارین که باید مدیریتش کرده و با آیتم‌های مختلف پرش کنید. با تماشای همان ویدیو و نگاهی دقیق بر سایر جزئیات، فهمیدیم که در بازی شاهد واحد پول مشخصی هستیم که بهتون اجازه می‌ده آیتم‌های مختلفی رو از روستایی‌ها و سایر افراد خریداری کنید. اگر حدسیات درست باشن، این واحد پولی Lei نام داره پس ما قطعا در بازی شاهد NPCهایی هستیم که مثل فروشگاه عمل کرده و بهتون مهمات، سلاح و... می‌فروشند. درنتیجه باید گفت درطول پیشبرد مراحل مهمات به سادگی یافت نشده و به این ترتیب بار Survival بازی افزایش پیدا می‌کنه. می‌تونیم وجود چاقو و آیتم‌هایی جهت بازیابی سلامتی رو نیز تایید کنیم. علاوه بر این، مثل سابق شاهد پازل‌های گوناگون خواهیم بود. با دیدن تریلر بازی و درهایی که نشان داده شد، فهمیدیم که مثل قبل باید درها رو با به دست آوردن چند آیتم باز کنیم. مطمئنا برای یافتن این پازل‌ها باید به خانه‌ها و مکان‌هایی بریم که خطرهای زیادی در اونجا جان ما رو تهدید می‌کنه.



زمان عرضه: تاریخ انتشار دقیقی برای RE Village وجود نداره اما کپکام قصد داره تا این بازی موردانتظار رو در سال 2021 عرضه کنه. بازی قراره برای کنسول‌های نسل بعدی و PC (از طریق Steam) منتشر بشه و باید تا اون موقع منتظر بمونیم. کپکام وعده داده که در تابستان و در ماه مرداد (آگوست) اطلاعات بیشتری از گیم‌پلی بازی منتشر می‌کنه.



به دید من، فرانچایز RE بعد از RE4 و RE2 Remake هیچوقت نتونسته در این حد و اندازه هوادارانش رو هیجان‌زده کنه. RE Village می‌تونه پر از خلاقیت باشه به شرطی که کپکام به خوبی روی این عنوان بزرگ کار کنه. Village یک بازی ترس بقای نوین خواهد بود، باوجود نوآوری‌های تازه‌ای که در مراحل، طراحی بازی و NPCها صورت گرفته، پس بدون‌شک می‌شه از الان حدس زد که RE Village می‌تونه به یکی از بهترین نسخه‌های این فرانچایز تبدیل شده و صدالبته مثل RE2 Remake نامش رو بر سر زبان‌ها بندازه. Village پتانسیل بالایی داره و باید امیدوار باشیم تا کپکام در توسعه بازی عجله نکنه تا عنوانی مثل RE3 Remake شکل نگیره.

دوستان این مقاله هم به پایان رسید. ممنون که تا اینجا همراه من بودید. هدف این بود تا اولین مقاله مربوط به این بازی رو در قالب یک بررسی اجمالی داشته باشیم. بخشی از اطلاعات مهم بازی به صورت کامل در این مقاله قرار گرفته و امیدوارم برای شما مفید بوده باشه. اگر دیدگاهی درمورد این بازی دارین یا خبری که می‌تونه باعث تکمیل شدن این مقاله بشه، حتما اون رو به اشتراک بذارید. تا مقاله بعدی همه‌تون رو به خدای بزرگ می‌سپرم.
نویسنده: Mesbah Beheshti
1399-3-26 ( 1 ماه پیش )

خبر های مرتبط با Resident Evil

مقاله های مرتبط با Resident Evil

دانلود های مرتبط با Resident Evil

ویدیو های مرتبط با Resident Evil

موسیقی های مرتبط با Resident Evil

والپیپر های مرتبط با Resident Evil