دانلود BloodRayne 2: Terminal Cut

BloodRayne 2: Terminal Cut Cover سبک اکشن ، ترسناک ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان Terminal Reality
منتشرکننده Ziggurat
حجم 5.48 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-8-30 | 2020-11-20 ( 4 ماه پیش )
امتیاز GM
7.4
گرافیک (7.0)
صدا و موسیقی (7.8)
داستان (7.3)
گیم پلی (7.8)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 8.1 or higher
Processor: Intel 4th Generation Core i3, i5, i7
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Intel HD Graphics 520 or higher
Storage: 15 GB available space
Additional Notes: Optimized for XInput controllers (Xbox 360, Xbox One)
OS: Windows 10
Processor: Intel 8th, 9th, 10th, 11th Generation Core i3, i5, i7 or AMD Ryzen Series
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Intel Iris, nVidia GeForce (2015 or above) or AMD Radeon (2015 or above) graphics card with 2GB of RAM or more
Storage: 15 GB available space
Additional Notes: Optimized for XInput controllers (Xbox 360, Xbox One)

BloodRayne 2: Terminal Cut

بازی BloodRayne 2: Terminal Cut ساخته‌ی استودیوی Terminal Reality، عنوانی در سبک اکشن و ترسناک سوم‌شخصه که توسط شرکت Ziggurat در تاریخ 20 نوامبر 2020 منتشر شد. بازی BloodRayne 2: Terminal Cut ورژن بهبود یافته عنوانی با همین نام هست که سال 2004 منتشر شده بود. داستان بازی همچنین قصه‌ی شخصیت این سری یعنی بلادرین (BloodRayne) رو دنبال می‌کنه. او یک دمفیر (Dhampir) هست. موجودی که از ارتباط بین انسان و خون‌آشام به وجود اومده. رین به دنبال جستجو برای خویشاوندان خود، وارد یک جنگ شخصی و عجیب می‌شه. گفتیم که Terminal Cut نسخه بهبود یافته این عنوانه و شما می‌تونین بازی رو بدون هیچ مشکلی روی سیستم‌های امروزی تجربه کنید. پشتیبانی از رزولوشن 4K، ویدیوهای سینمایی مدرن، انسداد محیطی، بافت‌ها و جزئیات بهبود یافته و کیفیت بصری تازه از ویژگی‌های جدید بازی به شمار می‌ره. گیمرها می‌تونن با استفاده از توانایی‌های کاراکتر، با سلاح‌ها گرم و سرد مبارزه کنند. شخصیت شما به کمک کمبوهای گوناگون می‌تونه حرکات مرگباری روی دشمن پیاده کرده و از قدرت‌های خون‌آشامی خود نیز بهره ببره.
BloodRayne-2-Terminal-Cut.gif.gif (450×254)
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 5.4  گیگابایت بجای نسخه 14.0 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در سه پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
codex-bloodrayne.2.terminal.cut.iso (9,655,844,864 bytes)
فایل اختیاری trailer (تریلر بازی) در این نسخه موجوده که موقع نصب بازی میتونید تیک مربوط به این گزینه رو بزنید.
 زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 7 دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 17.3  گیگابایت

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-9-5 ( 4 ماه پیش )