دانلود Cloud Cutter

Cloud Cutter Cover سبک اکشن ، آرکید ، ایندی ، سه بعدی
سازندگان Just Two
منتشرکننده Just Two
حجم 2.20 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1400-2-15 | 2021-05-05 ( 8 ماه پیش )
امتیاز GM
7.5
گرافیک (8.0)
صدا و موسیقی (7.0)
داستان (7.0)
گیم پلی (8.0)
OS: Windows 7
Processor: Intel Core i5-3570K or similar
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA 660 Ti or similar
DirectX: Version 11
Storage: 7 GB available space
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5-7400 or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA 1060 GTX or better
DirectX: Version 11
Storage: 7 GB available space

Cloud Cutter

بازی ایندی Cloud Cutter اثری از استودیوی Just Two در سبک اکشن ، آرکید و شوتم آپ (Shoot ‘em up) هست. Cloud Cutter گیم پلی آرکید و کلاسیک گونه شوتم آپ رو با گرافیکی درجه یک به شما ارائه می‌کنه. به عنوان خلبان کنترل یک جت جنگی رو به عهده میگیرید و در حالی که سعی میکنید از حملات دشمن در امان بمونید، باید تیراندازی کنید. همونطور که در GIF زیر میبینید، اهداف مختلفی رو باید نابود کنید. علاوه بر این، با باس فایت‌های چند مرحله‌ای سر و کار دارید که با تاکتیک جنگی خود باید شکستشون بدید.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 2.2  گیگابایت بجای نسخه 3.8 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
ds-cloudcutter.iso (4,107,597,824 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 2 دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 6.2 گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه DARKSiDERS که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
ایجاد کننده: 𝕸.𝕿𝖆𝖍𝖊𝖗𝖎
1400-3-13 ( 7 ماه پیش )
والپیپر های مرتبط با Cloud Cutter