دانلود Commandos: Collection

Commandos: Collection Cover سبک اکشن ، استراتژی ، مخفی کاری ، سه بعدی
سازندگان Pyro Studios
منتشرکننده Kalypso Media Digital
حجم 3.40 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1389-1-24 | 2010-04-13 ( 12 سال پیش )
امتیاز GM
8.2
گرافیک (8.5)
صدا و موسیقی (8.0)
داستان (7.6)
گیم پلی (9.0)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
بازی درخواستی درخواست توسط : Ali RP
CPU: Pentium III 700 Mhz (or Athlon(tm) equivalent)
RAM: 128 MB on Windows 98SE, 256 on Windows 2000/XP
VGA: 32 MB DirectX 9 compatible 3D Graphics card (nVidia GeForce or Ati Radeon Chipset)
DX: DirectX 9
OS: Microsoft Windows 98SE/2000/XP (Admin rights required)
HDD: 2 GB free disk space
Sound: Windows 98SE/2000/XP-compatible sound card (100% DirectX 9-compatible)
CPU: Pentium® 4 2.0 GHz (or Athlon(tm) XP equivalent)
RAM: 128 MB on Windows 98SE, 256 on Windows 2000/XP
VGA: 128 MB GeForce 4ti or ATI Radeon 9xxx equivalent
DX: DirectX 9
OS: Microsoft Windows 98SE/2000/XP (Admin rights required)
HDD: 2 GB free disk space
Sound: Windows 98SE/2000/XP-compatible sound card (100% DirectX 9-compatible)
Recommended peripheral: 100% Windows 98SE/2000/XP compatible mouse and keyboard


Commandos: Collection

بازی Commandos Pack مجموعه‌ای کامل از سری بازی‌های تحت نام Commandos می‌باشد.این مجموعه قدیمی توسط Pyro Studios ساخته شده و شرکت Kalypso Media Digital آن را در سال 2010 برای پلتفرم PC منتشر کرده است.همه بازی‌های این کالکشن در سبک اکشن استراتژی هستند و اگر شما جزو علاقه‌مندان به این سبک باشید، تجربه این فرانچایز کلاسیک و خاطره انگیز به شما پیشنهاد می‌شود.



Commandos: Behind Enemy Lines

بازی Commandos: Behind Enemy Lines اولین نسخه از مجموعه Commandos می‌باشد که در سال 2007 برای پلتفرم PC منتشر شد.داستان این عنوان بازیکنان را در نقش فرماندهی گروه کوچکی از سربازان نظامی و خبره قرار می‌دهد.وظیفه شما و همراهانتان انجام یک سری مأموریت خطرناک است که باید بدون تلفات انجام شود.گیم‌پلی بازی بر اساس سبک استراتژی، مخفی‌کاری و تاکتیکال پایه‌ریزی شده، بازیکنان کنترل شش سرباز با توانایی‌های منحصر به فرد را برعهده می‌گیرند و باید با استفاده از نقشه‌ای که پیش از شروع مرحله یا در هنگام بازی طراحی کردند، مراحل و مأموریت‌ها را پیش ببرند.بازی 20 مرحله دارد که در مناطقی در اروپا و آفریقای شمالی به وقوع می‌پیوندد. 



Commandos: Beyond The Call of Duty v1.1

در Commandos: Beyond The Call of Duty باری دیگر در نقش فرمانده و سربازان حرفه‌ایش ظاهر شده و به نابود کردن قلمروی دشمن بپردازید.بازی Beyond The Call of Duty توسط Pyro Studios توسعه یافته و شرکت Kalypso Media Digital آن را در سال 2007 برای پلتفرم PC منتشر کرد.بازیکنان باری دیگر باید در نقش فرمانده و گروه زبده‌اش به انجام هشت مأموریت مهم، سخت و طاقت‌فرسای دیگر بپردازند و اهدافی که بازی از آن‌ها می‌خواهد را به درستی انجام دهند.قابلیت‌های تازه‌ای برای پیشروی در این اثر استراتژی و تاکتیکی تعریف شده، بازیکنان می‌توانند برای مخفی‌کاری حواس دشمن را با پرت کردن اشیاء مختلف جلب کنند و از این رو راه خود را بدون دردسر طی کنند.در صورت لو رفتن جای هیچ نگرانی نیست چرا که می‌توانید از سربازهای آلمانی به عنوان گروگان استفاده کنید و وسایل نقلیه دشمنان را منفجر کنید.از اسلحه‌هایی با دید قوی استفاده کنید و از زوایای دور دشمن را از بین ببرید یا اینکه از دست‌بند برای گروگان‌گیری استفاده کنید و دشمن را همان‌جایی که هست زمین‌گیر کنید.



Commandos 2: Men of Courage v1.20

بازی Commandos 2: Men of Courage دومین نسخه در سری بازی‌های استراتژی Commando می‌باشد که در همان سال برای PC منتشر شد.در این بازی شما مجدداً در نقش سربازانی متخصص و فرمانده‌ای با قوای ذهنی بالا قرار می‌گیرید.این‌بار وظایف شما گسترده‌تر شده و باید برای انجام مأموریت‌های مهم‌تر به شهرهای مختلف سفر کرده و از تمام توان و تخصص سربازان خود استفاده کنید.ویژگی‌های Men of Courage آنقدر زیاد است که این اثر را تبدیل به بهترین نسخه این مجموعه چهار قسمتی می‌کند؛ شما می‌توانید برای مخفی‌کاری یونیفرم دشمن را دزدیده و به تن کنید، از مکان‌ها و ساختمان‌های متفاوت برای گذر کردن استفاده کنید و یا ماشین‌، کشتی و هواپیما سوار شوید.اگر دوست دارید به صورت اکشن پیش بروید، سازنده تدابیری برای آن اندیشیده، به این صورت که انواع و اقسام سلاح‌های گرم در دسترس شما قرار می‌گیرد و می‌توانید با آن‌ها به دشمن آسیب بزنید.بازی دارای 10 مأموریت با 9 محیط متفاوت بوده و از چرخه روز و شب برخوردار می‌باشد.



Commandos 3: Destination Berlin v1.42

بازی Commandos 3: Destination Berlin آخرین نسخه در مجموعه Commandos به شمار می‌رود.این اثر نسبت به اپیزودهای پیشین، بازی موفقی نبود اما در ارائه یک بازی استراتژی خوب عملکرد قابل قبولی داشت.همچون نسخه‌های پیشین با کنترل فرمانده و گروهی از سربازان فوق حرفه‌ای، باید یک سری مأموریت‌ها با اهداف مشخص را با موفقیت به پایان برسانید.محیط‌های بازی گسترده‌‌تر شده و به این ترتیب بازیکنان برای حمله، مخفی‌کاری و پیشروی راه‌های بسیاری دارند و می‌توانند یک بازی خوب در سبک استراتژی را تجربه کنند.تیم سازنده تمرکز خود را بیشتر روی جزئیات گذاشته، با این حال از دیگر بخش‌ها قافل نبوده و همه تلاش خود را کرده است تا نسخه‌ای جذاب و سرگرم کننده از سری Commandos را ارائه کند.



شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 3.3 گیگابایت بجای نسخه اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط و فقط به دلیل مراحل فشرده سازیه و تنها در مدت زمان نصب بازی تاثیر داره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.
 فشرده شده R.G. Mechanics بر اساس نسخه نهایی و کامل هر چهار عنوان Commandos
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 5 تا 15 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 7.5 گیگابایت
برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و کرک بصورت خودکار نصب می‌شود
توجه! برای نصب بازی به زبان انگلیسی، لطفاً هنگام نصب تیک مربوط به گزینه English را بزنید.


ایجاد کننده: 𝕸.𝕿𝖆𝖍𝖊𝖗𝖎
1398-7-25 ( 3 سال پیش )
دانلود های مرتبط با Commandos
سایر بازی های Pyro Studios
سایر بازی های Kalypso Media Digital
ویدیو های مرتبط با Commandos
خبر های مرتبط با Commandos
والپیپر های مرتبط با Commandos