دانلود Crysis Remastered

Crysis Remastered Cover سبک اکشن ، شوتر اول شخص FPS ، سه بعدی
سازندگان Crytek
منتشرکننده Crytek
حجم 10.43 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-6-28 | 2020-09-18 ( 1 سال پیش )
امتیاز GM
7.6
گرافیک (7.5)
صدا و موسیقی (8.0)
داستان (7.0)
گیم پلی (8.0)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-3450 / AMD Ryzen 3
Memory: 8GB
Storage: 20GB
Direct X: DX11
GPU: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon 470
GPU memory: 4GB
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-7600k or higher / AMD Ryzen 5 or higher
Memory: 12GB
Storage: 20GB
Direct X: DX11
GPU: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti / AMD Radeon Vega 56
GPU memory: 8GB

Crysis Remastered v2.1.2 - Bonus Content
لینک دانلود بازی در تاریخ 21 مهر 1400 بروزرسانی و نسخه جدید "Crysis Remastered v2.1.2 - Bonus Content" جایگزین شد! 
Crysis Remastered نسخه بازسازی شده بازی Crysis (محصول سال 2007) در سبک اکشن و شوتر اول‌ شخصه که توسط استودیوی Crytek ساخته شده و در سال 2020 برای پلتفرم PC منتشر شد. این عنوان از نظر بصری تا حد زیادی پیشرفت کرده و از جهاتی بهبود پیدا کرده. شما به دنبال انجام یک مأموریت نجات سفری رو با سربازهای پیشرفته و مجهز به لباس Nano Suit آغاز میکنید. در ادامه متوجه میشید که موضوع فقط نجات هدفتون نیست و جزیره‌ای که درش قرار دارین به محلی برای مبارزه با بیگانه‌ها تبدیل شده! در چنین شرایطی شما باید نه‌ تنها مقابل سربازهای دشمن ایستادگی کنین، بلکه باید موجودات ناشناخته‌ و خطرناک مبارزه کنید. در ساخت نسخه بازسازی شده از آخرین نسخه موتور بازی CryEngine استفاده شده. کرایتک بافت‌های با کیفیت، نورپردازی جدید و قابلیت رهگیری پرتو (Ray Tracing) رو به این ریمستر آورده و نتیجه‌ اش زنده شدن خاطرات در قالبی نوینه. همچون گذشته میتونین در دنیای بزرگ بازی به گردش پرداخته و مأموریت‌ها رو یکی پس از دیگری انجام بدید. لباس پیشرفته‌ شخصیت اصلی بازی بهتون توانایی‌های غیر طبیعی مانند سرعت بالا، نامرئی شدن، پرش‌های بلند، ضد گلوله شدن و غیره رو میده. همچنین کاراکترتون میتونه از سلاح‌های گوناگونی استفاده کنه و به تنهایی حریف یک ارتش چندین هزار نفره‌ اس!! این بازی به هواداران پر و پا قرص سری Crysis که نسخه اول رو تجربه کردن، به شدت پیشنهاد میشه. از طرفی، اگه تا به حال این عنوان رو بازی نکردید، الان بهترین موقع برای تجربه اولین قسمت از سه‌گانه‌ی Crysis هست.
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 10.4 گیگابایت بجای نسخه 18.3 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در شش پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
Crysis.Remastered.v20210917-CODEX ISO release: codex-crysis.remastered.v20210917.iso (19,482,738,688 bytes)
فایل اختیاری fg-optional-bonus-content (موسیقی متن و والپیپر) در این نسخه موجوده که موقع نصب بازی میتونید تیک این گزینه رو بزنید.
 زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 6 - 20  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 20.1 گیگابایت

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1400-7-21 ( 10 روز پیش )
دانلود های مرتبط با Crysis
سایر بازی های Crytek
ویدیو های مرتبط با Crysis
خبر های مرتبط با Crysis
مقاله های مرتبط با Crysis
موسیقی های مرتبط با Crysis
والپیپر های مرتبط با Crysis