دانلود DOOM 64

DOOM 64 Cover سبک اکشن ، شوتر اول شخص FPS ، سه بعدی
سازندگان id Software
منتشرکننده Bethesda
حجم 83.31 MB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1398-12-29 | 2020-03-19 ( 12 روز پیش )
امتیاز GM
7.6
گرافیک (8.0)
صدا و موسیقی (7.5)
داستان (6.9)
گیم پلی (8.3)
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5-750
Memory: 8 GB RAM
Graphics: R7 240 | GTX 660 | Intel HD 530
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5-2400 | AMD Phenom II X6 1075T 3.0 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GTX 780 | R9 290X

DOOM 64

DOOM 64 (محصول سال 1997 میلادی) به عنوان یک بازی رایگان برای پیش خریدکنندگان بازی DOOM Eternal معرفی شد.این بازی کلاسیک پس از گذشت 22 سال به تازگی پلتفرم‌های امروزی راه یافته که بی‌شک برای طرفداران قدیمی DOOM یک تجدید خاطره هیجان‌انگیز هست.بازی DOOM 64 توسط استودیوی Nightdive Studios در سبک اکشن و شوتر اول‌شخص طراحی و ساخته شده که شرکت Bethesda اون رو در مارس 2020 برای پلتفرم PC منتشر کرد.در بازی DOOM 64 شما موظفید نیروهای اهریمنی رو از بین ببرید تا به مادر شیاطین برسید.بازی DOOM 64 از نظر گرافیکی بهبود یافته تا پی‌سی گیمرها بتونن این عنوان کلاسیک رو روی رزولوشن‌ استاندارد 1080p و حتی بالاتر تجربه کنن.در کل، بازی دارای 30 مرحله اکشن و جذابه که شما می‌تونید با انواع سلاح‌های قدرتمند دشمنانتون رو از بین ببرید.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 83.3 مگابایت بجای نسخه 93.0 مگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط و فقط به دلیل مراحل فشرده سازیه و تنها در مدت زمان نصب بازی تاثیر داره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.
 فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه نهایی و کامل بازی DOOM 64
فایل اختیاری videos در این نسخه موجوده و شامل ویدیوی ابتدایی سازنده می‌باشد.
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 3 ثانیه
فضای موردنیاز برای نصب: 98 مگابایت
کرک شده بر اساس نسخه ALI213 که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب می‌شه.

English Version Only / Английский версия только / Alleen Engels Versie / Englisch Version Nur / Sólo Inglés Versión / النسخة الانجليزية فقط / 只有英语版本 / 英語版のみ

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-1-4 ( 8 روز پیش )
دانلود های مرتبط با Doom
سایر بازی های id Software
سایر بازی های Bethesda
ویدیو های مرتبط با Doom
خبر های مرتبط با Doom
مقاله های مرتبط با Doom
موسیقی های مرتبط با Doom
والپیپر های مرتبط با Doom