دانلود DOOM Eternal

DOOM Eternal Cover سبک اکشن ، شوتر اول شخص FPS ، سه بعدی
سازندگان id Software
منتشرکننده Bethesda Softworks
حجم 25.00 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1398-12-29 | 2020-03-19 ( 13 روز پیش )
امتیاز GM
9.5
گرافیک (9.8)
صدا و موسیقی (9.5)
داستان (8.7)
گیم پلی (10.0)
OS: 64-bit Windows 7 / 64-Bit Windows 10
Processor: Intel Core i5 @ 3.3 GHz or better, or AMD Ryzen 3 @ 3.1 GHz or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti (4GB), GTX 1060 (3GB), GTX 1650 (4GB) or AMD Radeon R9 280(3GB), AMD Radeon R9 290 (4GB), RX 470 (4GB)
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: ( 1080p / 60 FPS / Low Quality Settings )
OS: 64-bit Windows 10
Processor: Intel Core i7-6700K or better, or AMD Ryzen 7 1800X or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB), NVIDIA GeForce 970 (4GB), AMD RX 480 (8GB)
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: ( 1080p / 60 FPS / High Quality Settings ) - *On NVIDIA GTX 970 cards Texture Quality should be set to Medium

DOOM Eternal - DLC

 لینک دانلود بازی بروزرسانی و ریپک جدید "FitGirl" جایگزین ریپک قبلی (DODI) شد!

توجه! تنها تفاوت ریپک جدید با نسخه قبلی در کاهش حجم کلی بازیه؛ به این صورت که ریپک DODI حجمی معادل 30.5 گیگابایت داشت اما در ریپک جدید FitGirl حجم بازی به 25.0 گیگابایت کاهش یافته.همچنین طبق بررسی‌های صورت گرفته، ریپک DODI نسخه Deluxe Edition نیست و زمانی بازی به این نسخه نام‌گذاری می‌شه که همه بسته‌های الحاقی بازی منتشر شده باشه.و اینکه برخلاف ریپک DODI، ریپک FitGirl مبتنی بر نسخه CODEX هست و شامل Rip & Tear Pack DLC می‌شه که ریپک DODI فاقد این بسته‌الحاقی بود.

DOOM Eternal دنباله‌ی نسخه ریبوت شده بازی Doom (محصول سال 2016) در سبک اکشن و شوتر اول‌شخصه که توسط استودیوی id Software ساخته و در مارس 2020 توسط Bethesda برای پلتفرم PC منتشر شد.اگر از نسخه ریبوت شده بازی Doom در سال 2016 لذت برده باشید، قطعاً باید جدیدترین نسخه این سری یعنی DOOM Eternal رو هم تجربه کنید.یکی از نکات بارز در مورد این سری سناریوشه، سازنده تمرکز چندانی روی داستان بازی نداشته و در واقع قصه بازی چندان بزرگ نیست.مشابه نسخه قبل شما بازی رو در نقش DOOM Slayer که شخصیت اصلی بازیه شروع می‌کنید.زمین توسط نیروهای اهریمنی اشغال و نابود شده، و حالا وظیفه شما به عنوان قهرمان داستان علاوه بر از بین بردن شیاطین اینه که از نابودی نژاد بشریت هم جلوگیری کنید.بازی DOOM Eternal یکی از جدیدترین عناوینی هست که با موتور گرافیکی قدرتمند id Tech 7 ساخته شده و به لطف این انجین گرافیک هنری و فنی هر دو در کنار طراحی مراحل بی‌نظیر هستن.رنگ‌بندی عالی یکی از ویژگی‌های خوب بازیه و باتوجه به تم خشنی که داره می‌تونه یک تجربه دیوانه‌وار رو شکل بده.بعلاوه‌ی اینکه Eternal در بخش گیم‌پلی در کنار وفاداری به نسخه قبلی یعنی DOOM، حرف‌های زیادی هم برای گفتن داره! جزئیات و مکانیک‌های زیادی در این عنوان جای گرفته، استودیوی id Software روی بخش اکشن به خوبی کار کرده و تعداد زیادی اسلحه به بازی اضافه کرده.شخصیت اصلی در کنار سلاح‌هایی که در اختیار داره می‌تونه از ابزارهای متنوعی استفاده کنه.در طول بازی شاهد باس‌فایت‌ها و تعداد زیادی دشمن خواهید بود که هر کدوم متفاوت با دیگری بوده و مبارزه با تک تک‌شون برای شما هیجان‌انگیز و البته چالش‌انگیز خواهد بود.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 25.0 گیگابایت بجای نسخه 38.8 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در شش پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط و فقط به دلیل مراحل فشرده سازیه و تنها در مدت زمان نصب بازی تاثیر داره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.

 فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه codex-doom.eternal.iso - 41,677,979,648 bytes
بسته‌الحاقی Rip & Tear Pack در بازی لحاظ گردیده و فعال شده.
فایل اختیاری credits حاوی ویدیوی تیتراژ پایانی بازی در این نسخه موجوده.
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 60 تا 120 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 41 گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه CODEX که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب می‌شه.

نکته مهم اول! مطمئن بشید پردازنده (CPU) شما از دستورالعمل‌های SSE 4.1 و SSE 4.2 پشتیبانی می‌کنه.

نکته مهم دوم! با مراجعه به قسمت "برنامه‌های سایت" جدیدترین درایور nVIDIA یا AMD رو دانلود و نصب کنید.

نکته مهم سوم (اختیاری)! با اجرای فایل Block the game in Windows Firewall.bat بازی رو در Firewall ویندوز بلاک کنید.

نکته مهم چهارم! بدون ساخت اکانت Bethesda.net و به صورت آفلاین بازی رو اجرا کنید.شما می‌تونید از هر اعتبارنامه‌ای (Credentials) برای ورود به سیستم (Log in) استفاده کنید.

English Version Only / Английский версия только / Alleen Engels Versie / Englisch Version Nur / Sólo Inglés Versión / النسخة الانجليزية فقط / 只有英语版本 / 英語版のみ

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-1-3 ( 10 روز پیش )
دانلود های مرتبط با Doom
سایر بازی های id Software
سایر بازی های Bethesda Softworks
ویدیو های مرتبط با Doom
خبر های مرتبط با Doom
مقاله های مرتبط با Doom
موسیقی های مرتبط با Doom
والپیپر های مرتبط با Doom