دانلود Darksiders: Genesis

Darksiders: Genesis Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، هک اند اسلش ، سه بعدی
سازندگان Airship Syndicate
منتشرکننده THQ Nordic
حجم 6.20 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1398-9-14 | 2019-12-05 ( 1 ماه پیش )
امتیاز GM
7.5
گرافیک (8.0)
صدا و موسیقی (7.0)
داستان (7.0)
گیم پلی (8.2)
OS: Windows 7, 8, Windows 10 (64 bit)
Processor: AMD FX-8320 (3.5 GHz) / Intel i5-4690K (3.5 GHz) or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960
DirectX: Version 11
Storage: 15 GB available space
OS: Windows 7, 8, Windows 10 (64 bit)
Processor: Intel Core i7-3930K (3.2 GHz)/AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz) or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060
DirectX: Version 11
Storage: 15 GB available space

Darksiders: Genesis Build #42500 - Digital Extras DLC - Multiplayer

بازی Darksiders Genesis یکی از دنباله‌های مجموعه Darksiders به شمار می‌رود.این بازی توسط استودیوی Airship Syndicate در سبک اکشن ماجرایی ایزومتریک و هک اند اسلش (Hack & Slash) ساخته شده و شرکت THQ Nordic آن را در تاریخ 14 آذر 1398 (5 دسامبر 2019) برای پلتفرم PC منتشر کرده است.وقایع داستانی این نسخه شما را در نقش چهارمین سوارکار آخرالزمان یعنی استرایف (Strife) قرار می‌دهد، او به همراه برادر خود «وار» (War) باید به دنبال لوسیفر (Lucifer) رفته و او را از بین ببرند.بازی Genesis تغییرات مهمی را در مجموعه Darksiders به وجود آورده که اولین وجه تمایز آن نسبت به مجموعه اصلی، زاویه دید ایزومتریک بازی‌ می‌باشد.بازیکنان در این عنوان می‌توانند بین دو کاراکتر استرایف یا وار یکی را انتخاب کرده و با او به پیشروی بپردازند.هر شخصیت توانایی‌هایی مختص به خود را دارد.برای مثال، استرایف در استفاده از اسلحه مهارت بالایی داشته اما مبارزه وار با شمشیر بسیار عالی و سریع می‌باشد.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 6.2 گیگابایت بجای نسخه 9.7 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در دو پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط و فقط به دلیل مراحل فشرده سازیه و تنها در مدت زمان نصب بازی تاثیر داره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.
 فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه hlm-darksidersgenesis.iso - 10,223,378,432 bytes
بسته‌الحاقی Digital Extras در این نسخه لحاظ گردیده و فعال شده است که حاوی موسیقی متن و کتاب هنری 60 صفحه‌ای می‌باشد.
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 3 تا 7 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 11 گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه HOODLUM که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب می‌شود.
کرک فرعی داخل فولدر NoDVD درون پوشه نصب شده بازی موجود می‌باشد و به شما اجازه می‌دهد بازی را با سایر استفاده کنندگان این کرک بصورت چندنفره آنلاین انجام دهید.برای جزئیات بیشتر به فایل متنی readme مراجعه کنید.

English Version Only / Английский версия только / Alleen Engels Versie / Englisch Version Nur / Sólo Inglés Versión / النسخة الانجليزية فقط / 只有英语版本 / 英語版のみ

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1398-9-16 ( 1 ماه پیش )
دانلود های مرتبط با Darksiders
سایر بازی های THQ Nordic
ویدیو های مرتبط با Darksiders
خبر های مرتبط با Darksiders
مقاله های مرتبط با Darksiders
موسیقی های مرتبط با Darksiders
والپیپر های مرتبط با Darksiders