دانلود Dead Cells

Dead Cells Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، آرکید ، ایندی ، دو بعدی
سازندگان Motion Twin
منتشرکننده Motion Twin
حجم 0.97 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1397-5-15 | 2018-08-06 ( 2 سال پیش )
امتیاز GM
9.0
گرافیک (9.1)
صدا و موسیقی (9.0)
داستان (8.6)
گیم پلی (9.3)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7+
Processor: Intel i5+
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia 450 GTS / Radeon HD 5750 or better
Storage: 500 MB available space
Additional Notes: DirectX 9.1+ or OpenGL 3.2+
OS: Windows 7+
Processor: Intel i5+
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 460 / Radeon HD 7800 or better
Storage: 500 MB available space
Additional Notes: DirectX 9.1+ or OpenGL 3.2+

Dead Cells v22 - 3 DLCs - Bonus OST

لینک دانلود بازی در تاریخ 15 اسفند 1399 بروزرسانی و نسخه جدید "Dead Cells v22 - 3 DLCs - Bonus OST" جایگزین شد!
بازی Dead Cells یک عنوان ایندی از تیم مستقل Motion Twin در سبک اکشن ، ماجرایی ، آرکید و مترویدوینیا (Metroidvania) می باشد که سال 2018 از طریق استیم برای پلتفرم PC منتشر شد. در Dead Cells شما در نقش یک فرد زندانی شده و در جزیره‌ای بی‌نام و نشان بازی رو شروع می‌کنید. شخصیت اصلی بازی باید هر آنچه که سر راهش قرار می‌گیره رو از بین ببره تا به این ترتیب خودش رو از زندانی که درونش حضور داشته، آزاد کنه. بازی Dead Cells در گیم‌پلی عناصری بی‌نظیر و عالی رو در اختیار مخاطبش قرار می‌ده، شاخصه اصلی این اثر سولزلایک (Souls-like) بودن اونه، به این معنی که بازی سختی و چالش‌های زیادی داره. داستان در قالب 13 مرحله روایت می‌شه که در این مراحل باس‌فایت‌های چالش‌انگیزی پیش روی شما قرار می‌گیرن. تنوع در بازی بسیار بالاست، سازنده 90 سلاح مختلف برای بازی طراحی کرده و همچنین چهار قدرت مخصوص که برای کاراکترتون تعریف شده. در مجموع بازی 10 الی 30 ساعت گیم‌پلی مهیج رو ارائه می‌کنه که زمان بسیار خوبی برای طرفداران این سبکه. لازم به ذکره که بازی Dead Cells در رویداد TGA 2018 موفق به دریافت جایزه بهترین بازی اکشن شد.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 995  مگابایت بجای نسخه 2.9 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
codex-dead.cells.fatal.falls.iso (3,138,781,184 bytes)
فایل اختیاری bonus-ost (موسیقی متن بازی با فرمت MP3) در این نسخه موجوده که موقع نصب بازی میتونید تیک این گزینه رو بزنید.
بسته‌های الحاقی زیر در بازی لحاظ گردیده و فعال شده‌اند:
Rise of the Giant
The Bad Seed
Fatal Falls
 زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 1 - 3 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 1.3 گیگابایت (این فضا هنگام نصب به 5.2 گیگابایت می‌رسه)

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-12-15 ( 1 ماه پیش )