دانلود Dungeons Of The Deep

Dungeons Of The Deep Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، نقش آفرینی RPG ، اول شخص ، سه بعدی
سازندگان Gray Mantis
منتشرکننده Gray Mantis
حجم 913.93 MB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-11-5 | 2021-01-24 ( 2 ماه پیش )
امتیاز GM
6.1
گرافیک (6.5)
صدا و موسیقی (6.2)
داستان (5.0)
گیم پلی (6.8)
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i-7 8700 3.2Ghz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti or equivalent
DirectX: Version 11
Storage: 6 GB available space
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i-7 8700 3.2Ghz or higher
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti or equivalent or higher
DirectX: Version 11
Storage: 6 GB available space

Dungeons Of The Deep

بازی Dungeons of the Deep اثری ایندی از سوی استودیوی مستقل Gray Mantis هست که در سال 2021 منتشر شد. در این بازی اکشن ، ماجرایی و نقش آفرینی اول شخص که در سبک کلاسیک Dungeon Crawler ساخته شده، وارد سیاهچال‌های مرموز شده و به مبارزه با هیولاها می‌پردازید. هربار که ماه کامل می‌شه، موجودی ناشناخته با غرش‌هاش ترسناک، به دنبال قربانی جدیدش در روستایی کوچک می‌گرده. به مقبره مانت دیپیرا (Mount Deepira) سفر کرده و این تهدیدها رو از بین ببرید. در بازی شاهد 13 اسلحه و جادوی مختلف هستیم. تیم توسعه‌دهنده 32 دشمن متفاوت رو در بازی خلق کرده و از این حیث، تنوع خوبی به بازی بخشیده. مبارزات این عنوان به صورت لحظه‌ای دنبال می‌شه و امکان استفاده از سلاح و جادو وجود داره.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 913  مگابایت بجای نسخه 1.8 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
ds-dungeonsofthedeep.iso (1,972,856,832 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 1 - 2 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 5.1 گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه DARKSiDERS که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-11-11 ( 2 ماه پیش )
والپیپر های مرتبط با Dungeons Of The Deep