دانلود Dustwind

Dustwind Cover سبک اکشن ، استراتژی ، استراتژی لحظه ای ، نقش آفرینی RPG ، ایندی ، سه بعدی
سازندگان Dustwind Studios
منتشرکننده Z-Software GmbH
حجم 2.02 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1397-5-24 | 2018-08-15 ( 3 سال پیش )
امتیاز GM
6.6
گرافیک (7.2)
صدا و موسیقی (6.5)
داستان (6.8)
گیم پلی (6.0)
OS: Windows 7
Processor: Intel Core i5 2.8Ghz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: nVidia 750
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 6 GB available space
Sound Card: Compatible with DirectX 8
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i7 2.4Ghz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: nVidia 950M
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 6 GB available space
Sound Card: Compatible with DirectX 11

Dustwind v7955

بازی Dustwind اثری ایندی از استودیوی Dustwind Studios در سبک اکشن ، استراتژی لحظه ای و نقش آفرینیه که شرکت Z-Software GmbH اون رو در سال 2018 برای پلتفرم PC منتشر کرد. وقایع داستانی بازی در یک دنیای آخرالزمانی رخ میده، تمدنی که میشناختیم به پایان راه خود رسیده و تعداد اندکی از بازماندگان در حال مبارزه با یکدیگر هستند؛ این روزهای سختی در این بیابان برهوته. در این برهه از زمان اگر بخواهید زنده بمونید باید سریع تصمیمات تاکتیکی بگیرید! شما یک قهرمان بی نام و نشانید. یک حمله شرورانه و خشن در این بیابان بی آب و علف ضربه سختی به شما وارد کرده. بدون خاطره و ناامیدی بیشتر شما وارد جنگ خواهید شد و در برابر دشمنانتون برای گرفتن انتقام خواهید جنگید. اگر با دقت، تاکتیکی و زیرکانه عمل نکنید، شانسی نخواهید داشت! در طول این ماجراجویی این به ذهن شما خطور میکنه که نه تنها سرنوشت شما در خطر هست، بلکه خیلی چیزهای دیگه هم در خطر هستند!! کمپین داستانی مورد انتظار شامل 16 مأموریته و مدت زمان بازی حدوداً به 10 ساعت میرسه که در این مدت یک داستان احساسی رو تجربه میکنید. اسلحه و تجهیزات رو جمع آوری کنید، شخصیت خودتون رو بر اساس ترجیحات گیم پلی خود توسعه بدید و به یک چهره پیشرو در این دوران تاریک تبدیل بشید.
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 2.0 گیگابایت بجای نسخه 3گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
Dustwind.v7955-PLAZA ISO release: plaza-dustwind.v7955.iso (3,169,222,656 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 1 - 3 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 5.4 گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه PLAZA که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
ایجاد کننده: 𝕸.𝕿𝖆𝖍𝖊𝖗𝖎
1400-8-14 ( 1 ماه پیش )
والپیپر های مرتبط با Dustwind