دانلود Fictorum

Fictorum Cover سبک اکشن ، نقش آفرینی RPG ، ایندی ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان Scraping Bottom Games
منتشرکننده Scraping Bottom Games
حجم 2.74 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1396-5-18 | 2017-08-09 ( 4 سال پیش )
امتیاز GM
5.4
گرافیک (5.7)
صدا و موسیقی (5.9)
داستان (5.3)
گیم پلی (6.0)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7+ 64 bit
Processor: Core i5 or equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GTX 760 or equivalent
Storage: 14 GB available space

Fictorum v2.1.9

بازی ایندی Fictorum ساخته شده در استودیوی کوچک و مستقل Scraping Bottom Games، محصولی در سبک اکشن و نقش آفرینی سوم شخص هست که در سال 2017 از طریق Steam به پلتفرم PC راه یافت. گیمرها نقش یک جادوگر از فرقه فیکوتروم (Fictorum) رو برعهده دارن. شخصیت شما از حمله امپراطوری اینکوئیسیشن (Inquisition) به گروه خود نجات پیدا کرده و حال باید آماده انتقام بشه. به عنوان جادوگری با مهارت‌های باورنکردنی، شما می‌تونین طلسم‌ها و عناصر مختلف رو بایکدیگر ترکیب کرده و هرآنچه که سد راه‌تون می‌شه رو از بین ببرید. می‌تونین گلوله‌های آتشین رو به سمت دشمن پرت کرده یا با طوفانی از برف، از دشمنان استقبال کنید! هر آنچه که در بازی وجود داره قابلیت تخریب رو داراست. گیمر باید پایگاه‌های دشمن رو یکی پس از دیگری از بین ببره تا در بازی پیروز بشه.
Fictorum.gif (450×254)
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 2.7  گیگابایت بجای نسخه 6.8 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
plaza-fictorum.v2.1.iso (7,309,000,704 bytes)
دانلود فایل اختیاری useless-videos (ویدیوهای غیرضروری Loading) با   لینک مستقیم  و حجم تقریبی 1.5 گیگابایت
 زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 11.6 گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه PLAZA که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
ایجاد کننده: 𝕸.𝕿𝖆𝖍𝖊𝖗𝖎
1400-2-28 ( 6 ماه پیش )
والپیپر های مرتبط با Fictorum