دانلود Foregone

Foregone Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، ایندی ، آرکید ، دو بعدی
سازندگان Big Blue Bubble
منتشرکننده Big Blue Bubble
حجم 406.59 MB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1398-12-11 | 2020-03-01 ( 10 ماه پیش )
امتیاز GM
7.3
گرافیک (7.4)
صدا و موسیقی (7.8)
داستان (6.2)
گیم پلی (8.0)
OS: Windows 7

Foregone v1.0.1.11

بازی Foregone یک عنوان ایندی از تیم مستقل Big Blue Bubble در سبک اکشن و ماجرایی دو بعدیه که در 1 مارس 2020 از طریق فروشگاه Epic Games برای پلتفرم PC منتشر شد. سال‌ها پس از گذشت یک جنگ مهلک، شهر کالاگان (Calagan) توسط نیرویی قدرتمند به نام هارو (Harrow) مورد حمله قرار گرفته. به عنوان بزرگ‌ترین و مهم‌ترین ابرسرباز این شهر، وظیفه شما اینه تا با موجوداتی که زندگی شهروندان رو تهدید می‌کنن، مبارزه کرده و به ریشه‌ی اصلی هاروو پی ببرید. گرافیک بازی به شکل پیکسلی طراحی شده که بار نوستالژیکی اون رو افزایش داده و از طرفی 2D بودن بازی یادآور آثار قدیمی هست که تجربه‌شون خیلی‌ها رو سرگرم‌ می‌کرد. گیم‌پلی بازی به شکل روایی هدایت می‌شه. شما می‌تونین با استفاده از سلاح‌های متنوع به کشتار دشمن بپردازید. تیم سازنده مکانیک غارت رو در بازی تعریف کرده که به شما اجازه می‌ده از تمام آیتم‌ها بهترین استفاده رو ببرید. دشمن‌های گوناگون و باس‌فایت‌های چالش‌برانگیز، موانع مختلف و توانایی‌های متعدد از جذابیت‌های دیگر بازی Foregone هستن.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 406 مگابایت بجای نسخه 701 مگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
Epic Store v1.0.1.11: 701 MB
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 1 - 3 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب:  701  مگابایت (این فضا هنگام نصب به  1.2  گیگابایت می‌رسه)
کرک شده بر اساس نسخه Nemertingas که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-8-30 ( 2 ماه پیش )
والپیپر های مرتبط با Foregone