دانلود HITMAN 3

HITMAN 3 Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، مخفی کاری ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان IO Interactive
منتشرکننده IO Interactive
حجم 18.60 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-11-1 | 2021-01-20 ( 5 ماه پیش )
امتیاز GM
9.0
گرافیک (9.2)
صدا و موسیقی (8.8)
داستان (9.2)
گیم پلی (9.0)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: OS 64-bit Windows 10
Windows Processor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Windows Memory: 8
Windows Storage: 80
Windows Direct X: 12
Windows Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
OS: OS 64-bit Windows 10
Windows Processor: Intel CPU Core i7 4790 4 GHz
Windows Memory: 16
Windows Storage: 80
Windows Direct X: 12
Windows Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 1070 / AMD GPU Radeon RX Vega 56 8GB

HITMAN 3 v3.10.0/v3.10.1 (Update 2) - H1/H2 Missions - Unlocker

بازی HITMAN III ساخته‌ی جدید استودیوی IO Interactive در سبک اکشن ، ماجرایی و مخفی کاری سوم شخصه که در 20 ژانویه 2021 توسط سازنده در فروشگاه Epic Games عرضه شد. این قسمت به عنوان سومین قسمت از ریبوت HITMAN، نقطه پایانی بر ماجراجویی مأمور 47 خواهد بود. داستان نسخه سوم دنباله‌ای بر بازی‌های قبلی این سری هست که در سال‌های 2016 و 2018 منتشر شده بودن. هدف مأمور 47 و متحدین او اعضای شرکت مخفی پراويدنس‌ (Providence) هست و باید گفت داستان این بار رویه‌ جدی‌تر و دارک‌تری رو پیش گرفته. بازی در شهرهای دبی ، دارت‌مور در انگلستان ، برلین در آلمان ، چونگ‌کینگ در چین ، مندوزا در آرژانتین و کوه‌های کارپات واقع در رومانی جریان داره. در کل، مراحل بازی در شش کشور مختلف دنبال میشه. بازی با جدیدترین نسخه موتور گرافیکی Glacier طراحی و ساخته شده که به لطف این انجین، هر کدوم از طراحی بی‌نظیر و فوق‌العاده‌ای بهره می‌برن. همچنین تیم سازنده روی نورپردازی و سایه‌زنی‌ها کار کرده و حالا بازتاب‌ها به خوبی نمایش داده می‌شن. مأمور 47 مثل گذشته باید به محل وقوع مأموریت‌ها رفته و شخصیت‌های مشخص شده رو از بین ببره. بازیکنان در این نسخه امکانات زیادی برای کشتن دشمن دارن؛ استفاده از اسلحه باید آخرین راه شما برای کشتن دشمن باشه چرا که باید روی ایجاد حوادث تمرکز داشته باشید. برای مثال مسموم کردن دشمن و یا انداختن یک جسم بزرگ روی اون می‌تونه گزینه خیلی خوبی برای از بین بردن اهداف باشه. استودیوی IO Interactive راه‌های مخفی گوناگونی رو در بازی لحاظ کرده که ارزش تکرار مراحل رو بالا برده. بازی HITMAN 3 به عنوان آخرین نسخه از مجموعه ریبوت شده این سری، یک بازی باارزش و بسیار موفق هست که تجربه‌ش به همه هواداران این مجموعه و علاقه‌مندان به سبک مخفی کاری توصیه می‌شه.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 18.5  گیگابایت بجای نسخه 54.0 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در پنج پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
codex-hitman.3.iso (57,628,688,384 bytes)
نکته مهم اول:  برای نصب و بروزرسانی بازی به نسخه جدید 3.10.1 (آپدیت 2) کافیه Patch to Update 2.bat رو در محل نصب بازی اجرا کنید.
نکته مهم دوم:  آنلاکر آیتم‌ها در این نسخه موجوده که برای فعال سازیش میتونید در محل نصب بازی Install Unlocker.bat رو اجرا کنید.

توجه! برای صرفه جویی در ترافیک اینترنت شما کاربران گرامی، بسته HITMAN 1/2 missions pack که شامل مأموریت‌های دو بازی HITMAN و HITMAN 2 هست، در قسمت پایین و در چند لینک مجزا برای دانلود در دسترس می باشد.

دانلود فایل اختیاری  old-hitmen  با لینک مستقیم در  شش پارت  و حجم تقریبی 23.3 گیگابایت:
 زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 15 - 120  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 55.2 گیگابایت (این فضا هنگام نصب به 65 گیگابایت می‌رسه)

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-11-11 ( 4 ماه پیش )
دانلود های مرتبط با Hitman
سایر بازی های IO Interactive
ویدیو های مرتبط با Hitman
خبر های مرتبط با Hitman
مقاله های مرتبط با Hitman
موسیقی های مرتبط با Hitman
والپیپر های مرتبط با Hitman