دانلود Hades

Hades Cover سبک اکشن ، نقش آفرینی RPG ، ایندی ، سه بعدی
سازندگان Supergiant Games
منتشرکننده Supergiant Games
حجم 6.81 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-6-27 | 2020-09-17 ( 1 سال پیش )
امتیاز GM
9.5
گرافیک (9.6)
صدا و موسیقی (9.7)
داستان (8.9)
گیم پلی (9.8)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7 SP1
Processor: Dual Core 2.4 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 1GB VRAM / DirectX 10+ support
Storage: 15 GB available space
OS: Windows 7 SP1
Processor: Dual Core 3.0 GHz+
Memory: 8 GB RAM
Graphics: 2GB VRAM / DirectX 10+ support
Storage: 20 GB available space

Hades v1.35966 (v1.0) - Bonus Soundtrack

بازی Hades یک اثر ایندی تحسین شده در سبک اکشن و نقش آفرینی ایزومتریک هست که توسط استودیوی مستقل و مطرح Supergiant Games، خالقان Transistor ، Pyre و Bastion ساخته و در تاریخ 17 سپتامبر 2020 برای PC منتشر شد. به عنوان شاهزاده‌ی دنیای زیر زمین ، وظیفه دارین قدرت و اسلحه‌ی باستانی المپوس (Olympus) رو به دست آورده و به هدف‌تون برسید. در بازی عناصر روگ‌لایک متعددی وجود داره. شخصیت شما با یک حالت God-mode جذاب مقابل دشمن‌ها به مبارزه می‌ایسته و می‌تونه هر چیزی که سر راهش قرار می‌گیره رو از بین ببره. در این بازی با شخصیت‌های مهمی از جمله زئوس (Zeus)، آتنا (Athena) و دیگر افراد ملاقات می‌کنید. هر یک از شخصیت ها جزء اساطیر و خدایان یونان باستان محسوب میشن و می‌تونن به شما قدرت‌های بی‌پایان گوناگونی رو بدن. تیم Supergiant Games با بازی عالی Hades استانداردهای جدیدی در سبک خودش تعریف کرده که ما تجربه‌ش رو به همه گیمرها بخصوص طرفداران ژانر RPG پیشنهاد می‌کنیم.
Hades.gif (450×254)
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 6.8  گیگابایت بجای نسخه 11.5 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در چهار پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
Hades.EGS.Rip-InsaneRamZes : 11.5 GB
توجه! در این ریپک تنها فایل انتخابی videos-1080p قرار گرفته، از این رو شما موقع نصب بازی باید تیک مربوط به این گزینه رو بزنید.
فایل اختیاری bonus-soundtrack (موسیقی متن بازی) در این نسخه موجوده که موقع نصب بازی میتونید تیک این گزینه رو بزنید.
 زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 7 - 20  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 14.5 گیگابایت
برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و کرک بصورت خودکار نصب میشه.
ایجاد کننده: 𝕸.𝕿𝖆𝖍𝖊𝖗𝖎
1399-9-30 ( 1 سال پیش )