دانلود Hellpoint

Hellpoint Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، ترسناک ، نقش آفرینی RPG ، ایندی ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان Cradle Games
منتشرکننده tinyBuild
حجم 1.88 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-5-9 | 2020-07-30 ( 8 ماه پیش )
امتیاز GM
6.8
گرافیک (6.0)
صدا و موسیقی (7.8)
داستان (6.4)
گیم پلی (7.2)
OS: Windows 7
Processor: 4 threads, 2.5+ Ghz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 760 or better
DirectX: Version 11
Storage: 6 GB available space
OS: Windows 10
Processor: 4 cores, 3+ Ghz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 1050
DirectX: Version 11
Storage: 6 GB available space

Hellpoint Build 5354038

بازی ایندی Hellpoint عنوانی در سبک اکشن ، ماجرایی ، ترسناک و نقش آفرینی سوم شخص می باشد که مراحل تولیدش در استودیوی Cradle Games طی شد و شرکت tinyBuild اون رو در سال 2020 منتشر کرد. داستان در دنیایی تخیلی روایت می‌شه، جایی که علم و فلسفه به تقابل بایکدیگر می‌پردازن. وقایع بازی در ایستگاه فضایی ایرید نووو (Irid Novo) دنبال می‌شه. شما توسط شخصی با نام مؤلف (Author) خلق شدین و مأموریت دارین تا این ایستگاه رو مورد اکتشاف قرار داده و خدایان دروغینش رو از بین ببرید. ایرید نووو یک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ و گسترده هست که اسراری مانند دروازه‌های مخفی و آیتم‌های با ارزش رو در گوشه‌های خود جای داده. در این بازی سولزلایک می‌تونین شخصیت خودتون رو به سلاح و زره‌های گوناگون مجهز کرده و به میدان نبرد برید. سیستم مبارزات بازی شامل حرکات مختلف و استایل‌های مبارزاتی گوناگون می‌شه که با توانایی‌های مخصوص شخصیت شما ترکیب شده و به شما این امکان رو می‌ده تا مقابل دشمن حرفی برای گفتن داشته باشید.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 1.8  گیگابایت بجای نسخه 5.1 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
Steam build 5354038: 5,468,733,666 bytes
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 2 - 4 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 5 گیگابایت (این فضا هنگام نصب به 7 گیگابایت می‌رسه)
کرک شده بر اساس نسخه HOODLUM که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-11-22 ( 2 ماه پیش )