دانلود Hold Out

Hold Out Cover سبک اکشن ، ترسناک ، شوتر اول شخص FPS ، سه بعدی
سازندگان Open Brains Studio
منتشرکننده Open Brains Studio
حجم 9.40 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-5-16 | 2020-08-06 ( 8 ماه پیش )
امتیاز GM
6.3
گرافیک (7.0)
صدا و موسیقی (6.2)
داستان (5.5)
گیم پلی (6.5)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7
Processor: Quad Core 3 Ghz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 960
DirectX: Version 10
Storage: 30 GB available space

Hold Out

بازی Hold Out ساخته شده در استودیوی Open Brains و عنوانی در سبک اکشن ، ترسناک و شوتر اول شخص می باشد که در سال 2020 انتشار یافت. در این بازی وارد تیمی یک الی چهار نفره شده و مقابل موج‌های بی‌پایان زامبی مقاومت کنید. این شوتر ترسناک شما رو به خانه‌ها ، ساختمان‌ها ، مزارع و شهرهای مخروبه می‌بره که پر از زامبی شده و آماده پاکسازی توسط شما هستند. در این بازی می‌تونین با استفاده از 10 اسلحه مختلف، به کشتن زامبی‌ها بپردازید. دسته‌ دشمنان شما بسیار زیاد بوده و باید برای دوام آوردن در مراحل، از آیتم‌های مختلفی استفاده کنین که باعث بازیابی سلامتی و یا کشتن سریع زامبی‌ها می‌شن. این بازی یک شوتر هیجان‌انگیز هست و اگر طرفدار این سبک هستین، می‌تونین تجربه‌ش کنید.
Hold-Out.gif (450×254)
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 9.3  گیگابایت بجای نسخه 16.5 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در پنج پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
codex-hold.out.iso (17,769,005,056 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 5 - 10  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 29 گیگابایت
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-12-2 ( 1 ماه پیش )
والپیپر های مرتبط با Hold Out