دانلود Immortals: Fenyx Rising

Immortals: Fenyx Rising Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، دنیای باز ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان Ubisoft Quebec
منتشرکننده Ubisoft
حجم 14.06 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-9-13 | 2020-12-03 ( 4 ماه پیش )
امتیاز GM
8.0
گرافیک (8.2)
صدا و موسیقی (8.0)
داستان (7.3)
گیم پلی (8.5)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7 (64-bit only)
Processor: Intel Core i5-2400 / AMD FX-6300
RAM: 8GB (Dual-channel mode)
VRAM: 2GB NVIDIA / 3GB AMD
Video Card: GeForce GTX 660 / AMD R9 280X
Storage: 28GB HDD
OS: Windows 10 (64-bit only)
Processor: Intel Core i7-6700 / AMD Ryzen 7 1700
RAM: 16GB (Dual-channel mode)
VRAM: 8GB
Video Card: GeForce GTX 1070 / AMD RX Vega 56
Storage: 28GB SSD

Immortals: Fenyx Rising v1.1.1 - A New God DLC

بازی Immortals: Fenyx Rising یکی از جدیدترین محصولات شرکت Ubisoft، عنوانی در سبک اکشن ، ماجرایی و دنیای باز با زاویه دید سوم ‌شخص می باشد که در سال 2020 از طریق دو فروشگاه Uplay و Epic Games Store برای PC در دسترس قرار گرفت. وقایع بازی در جزایر گلدن آیل (Golden Isle) روایت می‌شه. پس از فرار تایفون (Typhon) از زندان زئوس (Zeus)، او به سوی پرومتئوس (Prometheus) رفته تا برای زنده موندن راه چاره‌ای پیدا کنه. پروموتئوس به شخصی با نام فنیکس (Fenyx) مأموریت داده تا از این خدایان باستانی در مقابل تهدیدها و خطرات محافظت کنه. در کنار این موضوع فنیکس باید برادر خودش رو هم که به سنگ تبدیل شده، نجات بده. کلید این مأموریت در شکست تایفون نهفته‌ست. دنیای بازی از نظر طراحی و نوع ساختار به مجموعه Zelda شباهت‌های زیادی داره. گیمر از همان ابتدا با انتخاب جنسیت کاراکتر و صدا می‌تونه اون رو بنا به سلیقه‌ش شخصی‌سازی کنه. امکان مبارزه با سلاح‌های گوناگون وجود داره. همچنین شخصیت شما توانایی‌های مختلفی داره که با پیشروی در مأموریت‌ها به مرور می‌شه ازشون استفاده کرد. با تکیه بر قدرت‌های مختلف فنیکس ، او می‌تونه پرواز کنه ، از قله‌ها بالا بره و اسب‌سواری کنه. دنیای گلدن آیل از هفت منطقه مختلف تشکیل شده و از همان ابتدا در دسترس گیمر قرار داره. باس‌فایت‌های زیادی بر سر راه شما قرار می‌گیرن که باید با استفاده از توانایی‌های کاراکتر، باهاشون مبارزه کرده و از بین ببرید‌شون. خوشبختانه بازی به اندازه‌ای گسترده هست که حتی پس از اتمام داستان نیز می‌تونین در دنیای اون به اکتشاف و گشت و گذار بپردازید. یکی از جذابیت‌های بازی باس‌فایت‌های افسانه‌ای هستن که قامتی چندین برابر شخصیت شما داشته و کشتن‌شون غنیمت‌های زیادی به همراه دارن. اگر دنبال عنوانی مشابه با سری Zelda هستین، دادن یه فرصت به Immortals: Fenyx Rising می‌تونه گزینه خیلی خوبی باشه.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 14.0  گیگابایت بجای نسخه 25.9 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در هشت پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه DirectX رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده DODI بر اساس نسخه:
emp-ifr.iso (25.9 GB)
بسته الحاقی A New God در بازی لحاظ گردیده و فعال شده.
 زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 15 - 50  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 40 گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه EMPRESS که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.


ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-12-14 ( 1 ماه پیش )
سایر بازی های Ubisoft Quebec
سایر بازی های Ubisoft
خبر های مرتبط با Immortals
والپیپر های مرتبط با Immortals