دانلود Jet Kave Adventure

Jet Kave Adventure Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، آرکید ، ایندی ، دو و نیم بعدی
سازندگان 7Levels
منتشرکننده 7Levels
حجم 1.34 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-10-26 | 2021-01-15 ( 3 ماه پیش )
امتیاز GM
6.5
گرافیک (6.9)
صدا و موسیقی (6.5)
داستان (5.5)
گیم پلی (7.3)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7, WIndows 8.1, Windows 10
Processor: Intel Core i3-6006U
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Intel® HD Graphics 520
DirectX: Version 11
Storage: 3.3 GB available space
OS: Windows 7, WIndows 8.1, Windows 10
Processor: Intel Core i5-10400F
Memory: 12 GB RAM
Graphics: GeForce GT 1030 2GB
DirectX: Version 11
Storage: 3.3 GB available space

Jet Kave Adventure

بازی ایندی Jet Kave Adventure ساخته شده در سبک اکشن ، ماجرایی ، آرکید و پلتفرمر دو و نیم بعدی هست که در استودیوی مستقل 7Levels توسعه یافت و در سال 2021 عرضه شد. داستان رو در نقش شخصیت کیو (Kave) پیش می‌برید. او از طرف قوم خودش تبعید شده و اکنون باید برای زنده ماندن تلاش کنه. در این بازی شاهد 36 مرحله مختلف با المان‌های پلتفرمر هستیم. در این بین دشمنانی وجود دارن که به شما در پیشبرد بازی آسیب می‌زنند. توسعه‌دهنده 30 نوع دشمن مختلف رو در بازی خلق کرده و از سویی باس‌فایت‌هایی نیز وجود دارن که می‌تونن شما رو به راحتی به چالش بکشند. در این عنوان شاهد سیستم ارتقاء ابزار نیز هستیم. گیم‌پلی بازی به آثار پلتفرمر هم‌سبک و سری Ori شباهت‌هایی داره. شخصیت شما امکان مبارزه با دشمن و استفاده از جت‌پک رو نیز داراست.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 1.3  گیگابایت بجای نسخه 2.0 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
codex-jet.kave.adventure.iso (2,162,589,696 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 20  ثانیه
فضای موردنیاز برای نصب: 3.1 گیگابایت
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-11-11 ( 3 ماه پیش )
والپیپر های مرتبط با Jet Kave Adventure