دانلود Jets'n'Guns 2

Jets'n'Guns 2 Cover سبک اکشن ، آرکید ، ایندی ، دو بعدی
سازندگان Rake in Grass
منتشرکننده Rake in Grass
حجم 245.83 MB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-5-3 | 2020-07-24 ( 8 ماه پیش )
امتیاز GM
7.0
گرافیک (7.2)
صدا و موسیقی (7.0)
داستان (6.1)
گیم پلی (8.0)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7/8/10
Processor: Dual Core 2.0 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: OpenGL 3.2 compatible
Storage: 250 MB available space
Additional Notes: Recommended resolution 1080p, 16:9

Jets’n’Guns 2 v1.0

بازی ایندی Jets'n'Guns 2 محصول استودیوی مستقل Rake in Grass در سبک اکشن ، آرکید و Shoot'Em'Up دو بعدی هست که در سال 2020 انتشار پیدا کرد. کره زمین باری دیگر توسط یک نیروی ناشناخته و در عین حال مهلک مورد حمله قرار گرفته. وظیفه شما اینه تا در نقش یک خلبان ماهر به پرواز با سفینه و کشتن دشمن بپردازید. این یک بازی اکشن با سطح بالایی از تخریب‌پذیری و حوادث گوناگون هست که با دامنه وسیعی از اسلحه، شما رو به خودش سرگرم می‌کنه. بازی به خاطر گیم‌پلی و آیتم‌های گسترده‌ای که داره، از ارزش تکرار بالایی هم برخورداره و این باعث می‌شه تا گیمر بلافاصله بعد از اتمام بازی، دوباره اون رو آغاز کنه.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 245  مگابایت بجای نسخه 351 مگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
Steam v1.0: 351 MB
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 4 دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 351 مگابایت (این فضا هنگام نصب به 1.5 گیگابایت می‌رسه)
کرک شده بر اساس نسخه CODEX-SiMPLEX که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-11-29 ( 1 ماه پیش )
والپیپر های مرتبط با Jets n Guns