دانلود Kaze and the Wild Masks

Kaze and the Wild Masks Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، فکری ، آرکید ، دو بعدی
سازندگان PixelHive
منتشرکننده SOEDESCO
حجم 283.68 MB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1400-1-6 | 2021-03-26 ( 1 ماه پیش )
امتیاز GM
6.7
گرافیک (5.6)
صدا و موسیقی (7.0)
داستان (6.5)
گیم پلی (7.7)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7 or newer
Processor: Intel Core i3 M380
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Intel HD 5000
DirectX: Version 10
Storage: 600 MB available space

Kaze and the Wild Masks v2.2.1 - Pre-Order Launch DLC

بازی Kaze and the Wild Masks ساخته شده در استودیوی PixelHive عنوانی در سبک اکشن ، ماجرایی ، فکری و آرکید دو بعدی هست که در سال 2021 توسط شرکت SOEDESCO منتشر شد. وقایع بازی در جزایر کریستالی روایت می‌شه. در این عنوان نقش دختری با نام کیز (Kaze) رو ایفا می‌کنین که باید دوستش هوگو (Hogo) رو از یک نفرین که باعث هرج و مرج در اطراف جزیره شده، نجات بده. این اثر با الهام‌های بسیار از بازی‌های کلاسیک Sonic تولید شده. بیش از 30 مرحله در بازی وجود داره که شما باید اون‌ها رو پیش ببرید. شخصیت شما توانایی‌های زیادی داره و می‌تونه از یک خرگوش به کوسه، ببر و حتی عقاب تبدیل بشه! به واسطه این قدرت، مانعی سد راه کیز ظاهر نشده و اون می‌تونه بدون هیچ مشکلی با دشمن‌ها مبارزه کنه و مراحل بازی رو پیش ببره.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 283  مگابایت بجای نسخه 564 مگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
Steam Build 6443866 release: 564 MB
بسته الحاقی Pre-Order Launch در بازی لحاظ گردیده و فعال شده.
 زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 2 - 3 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 564 مگابایت (این فضا هنگام نصب به 3 گیگابایت می‌رسه)

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1400-2-12 ( 4 روز پیش )