دانلود LEFT ALIVE

LEFT ALIVE Cover سبک اکشن ، مخفی کاری ، آرکید ، دنیای باز ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان Square Enix
منتشرکننده Square Enix
حجم 11.23 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1397-12-14 | 2019-03-05 ( 2 سال پیش )
امتیاز GM
7.5
گرافیک (7.9)
صدا و موسیقی (6.8)
داستان (8.0)
گیم پلی (7.5)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows® 7 SP1 / 8.1 / 10 64bit
Processor: Intel® Core™ i5-2400S AMD A8-7650K
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 760, NVIDIA® GeForce® GTX 1050, AMD Radeon™ R9 280
DirectX: Version 11
Storage: 35 GB available space
Sound Card: DirectSound® compatible device
Additional Notes: 30FPS at 1280x720 with graphics preset “LOW”
OS: Windows® 7 SP1 / 8.1 / 10 64bit
Processor: Intel® Core™ i5-6500 AMD Ryzen™ 5 1400
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1070 Radeon™ RX Vega 56
DirectX: Version 11
Storage: 35 GB available space
Sound Card: DirectSound® compatible device
Additional Notes: 60FPS at 1920x1080 with graphics preset “HIGH”


LEFT ALIVE - Bonus Content

بازی Left Alive از محصولات کمپانی Square Enix در سبک اکشن ، مخفی کاری ، آرکید و دنیای باز با زاویه دید سوم‌شخص هست که در سال 2019 انتشار پیدا کرد. Left Alive به عنوان جدیدترین نسخه مجموعه Front Mission شناخته می‌شه که حتی در ابتدا قرار بود به عنوان یک محصول استراتژی توسعه پیدا کنه. وقایع بازی پیرامون سه شخصیت مختلف روایت می‌شه. گیمرها در سال 2127 و در شهر جنگ زده نوو اسلاوا (Novo Slava) قرار گرفته و باید به کاراکترهای بازی کمک کنن تا از وقایع و اتفاقات مختلف جان سالم به در ببرن. سناریو در قالب 14 چپتر داستانی دنبال می‌شه. بازی بر اساس سبک مخفی‌کاری بنا شده و این یعنی شما می‌تونین در بازی دشمن رو به راحتی از بین برده، از تله استفاده کنین و آیتم‌های مختلف رو کرفت کنین. Left Alive با تأثیر پذیری‌های زیاد از سری Metal Gear Solid به یک بازی نه‌چندان عالی و حتی خیلی بد تبدیل شده. با این حال، هر عنوانی جذابیت خودش رو داره و Left Alive هم از این قاعده مستثنی نیست و علاقه‌مندان به سبک اکشن و مخفی کاری میتونن این بازی رو تجربه کنن.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 11.2  گیگابایت بجای نسخه 24 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در شش پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده DODI  بر اساس نسخه:
emp.leftalive.iso (21.2 GB)
محتوای اضافی (Bonus Content) شامل موسیقی متن کوتاه و والپیپر به صورت پیش فرض لحاظ گردیده و در دسترس می باشد.
 زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 8 - 16  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 24 گیگابایت (این فضا هنگام نصب به 30 گیگابایت می‌رسه)
کرک شده بر اساس نسخه EMPRESS که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.


ایجاد کننده: 𝕸.𝕿𝖆𝖍𝖊𝖗𝖎
1400-3-3 ( 6 ماه پیش )
سایر بازی های Square Enix
ویدیو های مرتبط با LEFT ALIVE
خبر های مرتبط با LEFT ALIVE
والپیپر های مرتبط با LEFT ALIVE