دانلود Medal of Honor: Airborne

Medal of Honor: Airborne Cover سبک اکشن ، شوتر اول شخص FPS ، سه بعدی
سازندگان EA Los Angeles
منتشرکننده Electronic Arts
حجم 3.17 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1386-6-13 | 2007-09-04 ( 13 سال پیش )
امتیاز GM
8.0
گرافیک (8.5)
صدا و موسیقی (8.0)
داستان (7.8)
گیم پلی (8.0)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows XP or Vista (32-bit) (64-Bit versions of Windows not supported)
Processor: Intel 2.8 GHz or faster (3.0 Ghz or faster for Vista) or AMD Athlon 2800+ for Windows XP / AMD Athlon 3800+ for Windows Vista
Memory: 1 GB or more
Graphics: Video card with 128 MB or more memory, Pixel Shader 3.0 support, and one of these chipsets is required: ATI Radeon X1300 Pro or greater, NVIDIA GeForce 6600 GT or greater. NOTE: NVIDIA 6800XT/LE, 7100GS, 7200GS/LE, 7300 GS/GT are not supported. NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are not supported.
DirectX®: DirectX 9.0c compatible
Hard Drive: 9.0 GB or more free space
Sound: DirectX 9.0c compatible (For Creative Sound Blaster Audigy cards running under Windows Vista you should expect lower performance)


Medal of Honor: Airborne v1.3

بازی Medal of Honor: Airborne نسخه‌ای جدید از سری بازی‌های مدال افتخار و عنوانی در سبک اکشن ‌و شوتر اول‌شخص می‌باشد.این بازی توسط استودیوی EA Los Angeles ساخته و شرکت Electronic Arts آن را در سال 2010 برای پلتفرم PC عرضه کرد.داستان بازی باری دیگر نگاهی به جنگ جهانی دارد، گیمر در نقش اعضای گروه Boyd Travers وظیفه دارد مأموریت‌های مهمی را که در شهر‌هایی نظیر سیسیل تا کشور آلمان رخ می‌دهد، دنبال کرده و به پایان برسانند.در زمینه گیم‌پلی باید گفت Airborne نسبت به قبل از جنگ‌های گسترده‌تری بهره می‌برد، به گونه‌ای که با بزرگ شدن میدان نبرد، دست بازیکن در پیشبرد مراحل باز بوده و راحت‌تر می‌تواند به دشمن آسیب بزند.شما پشت خط‌های دشمن قرار خواهید گرفت و باید خود را به منطقه جنگی برسانید، همچنین اسلحه‌هایی که در اختیار شما قرار می‌گیرند همگی قابلیت ارتقاء دارند.



شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 3.1 گیگابایت بجای نسخه اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط و فقط به دلیل مراحل فشرده سازیه و تنها در مدت زمان نصب بازی تاثیر داره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.

 فشرده شده R.G. Mechanics بر اساس نسخه نهایی و کامل بازی Medal of Honor: Airborne

زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 1 تا 4 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 9 گیگابایت
برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و کرک بصورت خودکار نصب می‌شود


ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1398-9-7 ( 1 سال پیش )
دانلود های مرتبط با Medal of Honor
سایر بازی های EA Los Angeles
سایر بازی های Electronic Arts
ویدیو های مرتبط با Medal of Honor
خبر های مرتبط با Medal of Honor
موسیقی های مرتبط با Medal of Honor
والپیپر های مرتبط با Medal of Honor