دانلود Popup Dungeon

Popup Dungeon Cover سبک استراتژی ، استراتژی نوبتی ، نقش آفرینی RPG ، ایندی ، سه بعدی
سازندگان Triple.B.Titles
منتشرکننده Humble Games
حجم 1.16 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-5-22 | 2020-08-12 ( 10 ماه پیش )
امتیاز GM
7.3
گرافیک (7.1)
صدا و موسیقی (8.0)
داستان (6.0)
گیم پلی (8.3)
OS: Windows 7
Processor: 2.4 GHz Dual Core
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Open GL 3.2+ Compliant
DirectX: Version 9.0
Storage: 3 GB available space
Sound Card: DirectX compatible sound card
OS: Windows 10
Processor: 2.4GHz Quad Core
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 2GB ATI Radeon HD 7970, 2GB NVIDIA GeForce GTX 770 or better
DirectX: Version 11
Storage: 4 GB available space
Sound Card: DirectX compatible sound card

Popup Dungeon

بازی ایندی Popup Dungeon ساخته شده در استودیوی Triple.B.Titles، عنوانی در سبک استراتژی نوبتی و نقش آفرینی بوده که توسط شرکت Humble Games در سال 2020 برای PC انتشار پیدا کرد. این بازی عنوانی با درون‌مایه عناوین Tabletop محسوب میشه و درش المان‌های روگ‌لایک و تاکتیکال هم موجوده. جادوگری نسل بشر رو برای رقابت دعوت می‌کنه و برای انجام این مسابقه، گیمر باید برجی بلند رو طی کنه. شما می‌تونین توانایی‌های خودتون در رقابت رو کشف کرده و قهرمان و ضدقهرمانان داستان رو تعیین کنید. در بازی شاهد 1500 توانایی مختلف، 420 آیتم، 200 دشمن و 36 کاراکتر هستیم. به لطف ویژگی Creation System، امکان ساخت سناریو و مراحل گوناگون توسط گیمر وجود داره. موتور این بازی به شما اجازه استفاده از صداها، کارت‌ها و شخصیت‌های مختلف رو می‌ده که این در نوع خودش بسیار سرگرم‌کننده به نظر می‌رسه!
Popup-Dungeon.gif (450×254)
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 1.1  گیگابایت بجای نسخه 1.4 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
hlm-popup_dungeon.iso (1,518,868,480 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 2.5 گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه HOODLUM که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-11-4 ( 4 ماه پیش )