دانلود Resident Evil 3

Resident Evil 3 Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، ترسناک ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان CAPCOM
منتشرکننده CAPCOM
حجم 13.53 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-1-14 | 2020-04-02 ( 1 سال پیش )
امتیاز GM
8.3
گرافیک (8.8)
صدا و موسیقی (8.3)
داستان (8.0)
گیم پلی (8.2)
OS: WINDOWS® 7, 8.1, 10 (64-BIT Required)
Processor: Intel® Core™ i5-4460 or AMD FX™-6300 or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 45 GB available space
Additional Notes: Anticipated performance at these specifications is 1080p/30FPS for Resident Evil 3 and 720p/30FPS for Resident Evil Resistance. If you don't have enough graphics memory to run the game at your selected texture quality, you must go to Options > Graphics and lower the texture quality or shadow quality, or decrease the resolution. An internet connection is required for product activation. In addition, an internet connection is required at all times when playing Resident Evil Resistance. (Network connectivity uses Steam® developed by Valve® Corporation.)
OS: WINDOWS® 10 (64-BIT Required)
Processor: Intel® Core™ i7-3770 or AMD FX™-9590 or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 480 with 3GB VRAM
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 45 GB available space
Additional Notes: Anticipated performance at these specifications is 1080p/60FPS. An internet connection is required for product activation. In addition, an internet connection is required at all times when playing Resident Evil Resistance. (Network connectivity uses Steam® developed by Valve® Corporation.)

Resident Evil 3 Build 5269288/Update 3 - 2 DLCs

بازی Resident Evil 3 که بیشتر با نام Resident Evil 3 Remake در بین گیمرها شناخته می‌شه، نسخه از نو بازسازی شده یا در اصطلاح Remake عنوان کلاسیک Resident Evil 3: Nemesis (محصول سال 1999 میلادی) و تازه ترین نسخه از فرانچایز محبوب Resident Evil در سبک ترسناک ، اکشن و ماجرایی سوم‌شخص هست که در تاریخ 2 آوریل 2020 از طریق استیم برای پلتفرم PC منتشر شد. در بازی شما کنترل شخصیت اصلی "جیل ولنتاین" (Jill Valentine) رو به دست می‌گیرید. جیل باید قبل از اینکه به دست نمسیس (Nemesis) کشته بشه، از شهر راکون‌سیتی (Raccoon City) فرار کنه. این درحالیه که شهر اکنون با ویروس جدید و موج عظیمی از زامبی‌ها و موجودات ناشناخته دست و پنجه نرم می‌کنه. شرکت Capcom در نسخه Remake بازی RE3 تاحدودی حس ترس رو از بازی حذف کرده اما همچنان پر از لحظات تنش زا و هیجان انگیزه. گیمرها یک بازی اکشن خطی و تقریباً 7-6 ساعته رو تجربه می‌کنن. شما می‌تونید با سلاح‌های مختلف در برابر زامبی‌ها مبارزه کنید و مأموریت‌های بازی رو یکی پس از دیگری به اتمام برسونید. البته که در این کش و قوس همواره باید از شخصیت ترسناک نمسیس که در همه جای بازی کمین کرده و منتظر شکار کردن شماست، فراری باشید!

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 13.5 گیگابایت بجای نسخه 20.8گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در هفت پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
hlm-resident_evil_3.iso (22,333,980,672 bytes)
دو بسته الحاقی Classic Costume Pack و All In-game Rewards Unlock در بازی لحاظ گردیده و فعال شده‌اند.

زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 4 - 12  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 23گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه HOODLUM که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
کرک فرعی CODEX داخل فولدر NoDVD درون پوشه نصب شده بازی موجوده.

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-7-30 ( 6 ماه پیش )
دانلود های مرتبط با Resident Evil
سایر بازی های CAPCOM
ویدیو های مرتبط با Resident Evil
خبر های مرتبط با Resident Evil
مقاله های مرتبط با Resident Evil
موسیقی های مرتبط با Resident Evil
والپیپر های مرتبط با Resident Evil