دانلود Risk of Rain 2

Risk of Rain 2 Cover سبک اکشن ، آرکید ، ایندی ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان Hopoo Games
منتشرکننده Gearbox Publishing
حجم 738.76 MB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-5-21 | 2020-08-11 ( 8 ماه پیش )
امتیاز GM
8.5
گرافیک (8.7)
صدا و موسیقی (8.4)
داستان (7.8)
گیم پلی (9.3)
OS: Windows 7 or newer, 64-bit
Processor: Intel Core i3-6100 / AMD FX-8350
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GTX 580 / AMD HD 7870
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 4 GB available space
OS: Windows 7 or newer, 64-bit
Processor: Intel Core i5-4670K / AMD Ryzen 5 1500X
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GTX 680 / AMD HD 7970
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 4 GB available space

Risk of Rain 2 v1.0.0.5 - Multiplayer

بازی ایندی Risk of Rain 2 تولید شده در استودیوی Hopoo Games، عنوانی با سبک اکشن ، آرکید و شوتر سوم شخص هست که در سال 2020 توسط شرکت Gearbox Publishing انتشار پیدا کرد. در این بازی وارد سیاره‌ای ناشناخته خواهید شد. اینجا پر شده از دشمنان مختلف و شما مجبورین با اون‌ها مبارزه کرده و به باس‌فایت اصلی برسید. مهم‌ترین ویژگی Risk of Rain 2 اینه که گیمر و دشمن همزمان باهمدیگه در مسیر بازی پیشرفت می‌کنن. به واسطه سیستم مقیاس‌بندی دقیق، بالانس این عنوان همواره در حال تغییره و این باعث می‌شه تا بازی رگه‌های روگ‌لایک نیز داشته باشه. موضوع اینه که شما چقدر دوام آورده و زنده می‌مونید. در این بازی کلی شخصیت مختلف داریم که می‌تونن از 110 آیتم با دسته‌بندی‌های گوناگون استفاده کنن. شما می‌تونین از یک گروه متشکل از ده خدمه استفاده کنید که هر کدوم استایل مبارزاتی و توانایی‌ها منحصر به فردی دارن. ROR2 یک بازی موفق هست که از نظر سبک و سیاق به مجموعه Borderlands هم شباهت‌هایی داره و تجربه‌ش به هواداران این سه‌گانه نیز توصیه می‌شه.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 738  مگابایت بجای نسخه 1.2 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
codex-risk.of.rain.2.iso (1,268,613,120 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 1 دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 3 گیگابایت
کرک شده بر اساس نسخه کرک فیکس  CODEX که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
کرک آنلاین Steamworks Fix داخل فولدر NoDVD درون پوشه نصب شده بازی موجوده و به شما اجازه میده از طریق استیم به صورت چند نفره آنلاین بازی کنید.
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-11-29 ( 2 ماه پیش )