دانلود Rogue Trooper Redux

Rogue Trooper Redux Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان TickTock Games
منتشرکننده Rebellion
حجم 6.54 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1396-7-25 | 2017-10-17 ( 3 سال پیش )
امتیاز GM
6.5
گرافیک (6.5)
صدا و موسیقی (6.5)
داستان (6.2)
گیم پلی (6.8)
OS: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8.1 or 64-bit Windows 10
Processor: Intel CPU Core i3-2100 or AMD equivalent
Memory: 4 GB RAM
Graphics: AMD Radeon HD 7870 (2GB) or NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)
Storage: 20 GB available space
OS: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8.1 or 64-bit Windows 10
Processor: Intel CPU Core i7-3770 or AMD equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 970 / AMD GPU Radeon RX 480
Storage: 20 GB available space

Rogue Trooper Redux

بازی Rogue Trooper Redux نسخه بازسازی شده Rogue Trooper (محصول سال 2006) در سبک اکشن و ماجرایی سوم شخص می باشد. این عنوان که اقتباسی از کتاب‌های کمیک Rogue Trooper محسوب میشه، توسط استودیوی TickTock Games ساخته شد و شرکت نام آشنای Rebellion اون رو در تاریخ 17 اکتبر 2017 برای پلتفرم PC منتشر کرد. بازی رو در نقش آخرین پیاده نظام ژنتیک (Genetic Infantryman) شروع می‌کنید، یک سرباز آموزش دیده که در قتل عام منطقه کوارتز (Quartz Zone) توسط مافوق‌ خود مورد خیانت قرار گرفته و حالا در میدان جنگ باید یکه و تنها به جنگ با دشمنان بره. او حامل تراشه‌های حساس سه سرباز کشته شده در تفنگ ، کوله پشتی و کلاهخودشه. هدفتون پیدا کردن ژنرال خائنی هست که به شما خیانت کرده. بازی در Nu-Earth جریان داره، سیاره‌ای که توسط یک جنگ آخرالزمانی بی پایان ویران شده. بازی دارای 13 مأموریت مختلف و سرگرم‌کننده هست که هر کدوم در جایی اتفاق میفتن. شخصیت شما توانایی‌های گوناگونی داشته و میتونه با کاورگیری از جانش محافظت کنه. بازی دارای عناصر مختلفی نظیر مخفی‌کاری هم هست که به گیم‌پلی جذابیت زیادی می‌بخشه.

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 6.5 گیگابایت بجای نسخه 13.6 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در چهار پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
codex-rogue.trooper.redux.iso (14,625,865,728 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 7 - 15  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 20 گیگابایت
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-10-27 ( 3 ماه پیش )