دانلود Skul: The Hero Slayer

Skul: The Hero Slayer Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، ایندی ، دو بعدی
سازندگان SouthPAW Games
منتشرکننده NEOWIZ
حجم 577.24 MB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-11-1 | 2021-01-20 ( 3 ماه پیش )
امتیاز GM
8.2
گرافیک (8.3)
صدا و موسیقی (8.1)
داستان (7.8)
گیم پلی (8.6)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7+
Processor: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia 450 GTS / Radeon HD 5750 or better
DirectX: Version 11
Storage: 1 GB available space
Additional Notes: DirectX 9.1+ or OpenGL 3.2+
OS: Windows 7+
Processor: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 460 / Radeon HD 7800 or better
DirectX: Version 12
Storage: 2 GB available space
Additional Notes: DirectX 9.1+ or OpenGL 3.2+

Skul: The Hero Slayer v1.0.1/Build 6121597

بازی Skul: The Hero Slayer ساخته شده در استودیوی SouthPAW Games، یک محصول ایندی در سبک اکشن ، ماجرایی و روگ‌لایک دوبعدی هست که در سال 2021 توسط شرکت NEOWIZ انتشار پیدا کرد. در دنیای بازی، انسان‌ها مثل همیشه برای چند هزارمین بار (!) به قلعه شیاطین و اهریمن‌ها حمله می‌کنن تا اونا رو از بین ببرند. ارتش انسان‌ها که با نام Hero of Caerleon شناخته می‌شن، دستگیر شده و تنها یک عضو از اون‌ها اسیر نمی‌شه: اسکال (Skull). بازی رو درنقش شخصیت اسکال پیش می‌برین. از نظر ظاهری او یک اسکلت معمولی هست اما در واقع توانایی‌های او در جنگ بی‌نظیره و هیچکس رقیبش نمی‌شه. روند مراحل به صورت پازل و پلتفرمر نیز دنبال شده و شما امکان مبارزه با دشمن رو هم دارید. در این عنوان شاهد سلاح‌های مختلف و زره‌های گوناگونی هستیم که به کاراکتر شما کمک می‌کنه تا مقابل باس‌فایت‌ها و دشمن دوام بیاره. باس‌های این اثر در پایان هر مرحله ظاهر شده و شما رو به چالش می‌کشند.
Skul-The-Hero-Slayer.gif (450×254)
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 577  مگابایت بجای نسخه 2.4 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
Steam BuildID 6121597 (x64 + x86 depots): 2.4 GB
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 3 - 10  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 1.6 گیگابایت (این فضا هنگام نصب به 8.2 گیگابایت می‌رسه)

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1399-11-11 ( 2 ماه پیش )