دانلود Starbound

Starbound Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، نقش آفرینی RPG ، دنیای باز ، ایندی ، دو بعدی
سازندگان Chucklefish
منتشرکننده Chucklefish
حجم 1.58 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1394-9-17 | 2015-12-08 ( 4 سال پیش )
امتیاز GM
8.6
گرافیک (8.0)
صدا و موسیقی (8.5)
داستان (9.1)
گیم پلی (9.3)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows XP or later
Processor: Core 2 Duo
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 256 MB graphics memory and directx 9.0c compatible gpu
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 3 GB available space
OS: Windows XP or later
Processor: Core i3
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Discrete GPU capable of directx 9.0c
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 4 GB available space


Starbound v1.4.3 - Bounty Hunter Update

لینک دانلود بازی Starbound - Beta Build 20151208 Early Access در تاریخ 25 دی 1398 بروزرسانی و نسخه جدید "Starbound v1.4.3" جایگزین شد! 
بازی Starbound یک عنوان ایندی در سبک اکشن ماجرایی، بقاء و نقش‌آفرینی سندباکس با ساختار دنیای باز هست که توسط تیم مستقل Chucklefish ساخته و در سال 2016 برای پلتفرم PC عرضه شد.در این عنوان شما در نقش شخصیتی بی‌نام و نشانی ظاهر می‌شید، فردی که از خانه گریخته و برای کاوش با سفینه‌اش به فضا سفر کرده اما در این سفر سفینه آسیب می‌بینه و به تعمیر اساسی احتیاج پیدا می‌کنه.حالا شما با مهارتی که دارید، باید تلاش کنید خیلی زود سفینه‌تون رو تعمیر کرده و اکتشافتون رو از سر بگیرید.از ابتدا تا پایان بازی شما این اجازه رو دارید که کاراکترتون رو از بین 7 نژاد مختلف انتخاب و شخصی‌سازی کنید و همراه با او در یک داستان حماسی قدم بگذارید که خود شما داستانش رو می‌سازید.همچنین قابلیت ساخت و ساز به شما این امکان رو می‌ده تا ساختمان‌هایی برای خود بسازید و در اون زندگی کنید؛ حتی می‌تونید سلاح بسازید و ازش برای مبارزه با دشمنان و باس‌ها استفاده کنید.



شما همین حالا می تونید نسخه کامل این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 1.5 گیگابایت با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.

 فشرده شده بر اساس نسخه نهایی و کامل بازی Starbound

بروزرسانی Bounty Hunter در بازی لحاظ گردیده و فعال شده؛ در این بروزرسانی شما به یک جایزه بگیر‌ تبدیل می‌شید، در مأموریت‌ها به دنبال باندهای تبهکاری می‌گردید و رتبه خودتون رو بالاتر ببرید همونطور که برای برقراری صلح و بازگرداندن قانون تلاش می‌کنید.از سایر ویژگی‌های Bounty Hunter Update می‌شه به اضافه شدن چهار قطعه موسیقی جدید (ساخته‌ی Curtis Schweitzer)، چندین هیولای نادر، سلاح نو و کلی وسایل جدید و جالب مثل پهباد، قفل با رمز عبور کلیدی، ابزار لیزر برای معدن کاری و یک خودروی اسپرت اشاره کرد!


زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 2 دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 1.5 گیگابایت
برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و کرک بصورت خودکار نصب می‌شه.
توجه! شما می‌تونید بازی رو روی نسخه 32 بیت یا 64 بیت ویندوز نصب و اجرا کنید.


English Version Only / Английский версия только / Alleen Engels Versie / Englisch Version Nur / Sólo Inglés Versión / النسخة الانجليزية فقط / 只有英语版本 / 英語版のみ

ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1398-10-25 ( 13 روز پیش )
ویدیو های مرتبط با Starbound
والپیپر های مرتبط با Starbound