دانلود Stranglehold

Stranglehold Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، سوم شخص ، سه بعدی
سازندگان Tiger Hill Entertainment
منتشرکننده Midway Games
حجم 2.80 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1386-6-14 | 2007-09-05 ( 13 سال پیش )
امتیاز GM
7.5
گرافیک (8.0)
صدا و موسیقی (7.0)
داستان (7.5)
گیم پلی (7.8)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
System: Windows 7 / 8 / 10
Processor: Intel Core Duo or equivalents
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 9.0c and higher compatible including the following: Nvidia Geforce 7800 or above/ ATI x1300 or above compliant video card
DirectX: Version 9.0b
Storage: 15 GB


John Woo Presents Stranglehold v1.1 GOG/31068

John Woo Presents Stranglehold یک بازی هیجان انگیز در سبک شوتر سوم‌شخص و اکشن ماجرایی است که توسط استودیوی Tiger Hill Entertainment توسعه یافته و شرکت Midway Games آن را در سال 2007 برای پلتفرم PC منتشر کرده است.وقایع داستانی بازی Stranglehold شما را در نقش شخصیت تکیلا یوئن (Tequila Yuen) قرار می‌دهد.این شخصیت از روی بازیگر معروف یعنی جان وو (John Woo) در فیلم سینمایی Hard Boiled (محصول سال 1992) مدل‌سازی شده است که بازیکنان برای درک بهتر این شخصیت می‌توانند در ابتدا فیلم سینمایی Hard Boiled را تماشا کنند.لحظات ابتدایی بازی از جایی آغاز می‌شود که چند خلافکار افسر پلیسی را گروگان گرفته و برای آزادسازی او درخواست می‌کنند که تنها یک فرد به محل موردنظر برود.بازیکنان در نقش تکیلا یوئن وظیفه رسیدگی به این پرونده را بر عهده می‌گیرند که رفته رفته پرونده حالت پیچیده‌تری به خود می‌گیرد.در واقع، Stranglehold شما را در نقش یک کارآگاه پلیس کارکشته قرار می‌دهد که در کار کردن با اسلحه مهارت زیادی دارد.یکی از ویژگی‌های بازی بخش شلیک با اسلحه‌ است، زمانی که شما پرشی انجام می‌دهید، زمان آهسته شده و حالتی شبیه به Bullet Time در سری محبوب و پرطرفدار Max Payne به وجود می‌آید.این حالت در بازی با نام Tequila Time شناخته می‌شود و به شما اجازه می‌دهد تا در شلیک کردن به دشمن زمان زیادی را صرف کرده و راحت‌تر موانع را از سر راه بردارید.همچنین کاراکتر اصلی می‌تواند از محیط اطراف خود به نفع خود استفاده کند.برای مثال، او می‌تواند روی میز‌ها سُر خورده و در یک حالت سینمایی به دشمنان شلیک کند و یا کاور بگیرید تا از گلوله دشمن در امان بماند.



شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 2.8 گیگابایت بجای نسخه 11.6 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط و فقط به دلیل مراحل فشرده سازیه و تنها در مدت زمان نصب بازی تاثیر داره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست.

 فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه نهایی و کامل بازی John Woo Presents Stranglehold

توجه! برای صرفه‌جوبی در مصرف ترافیک اینترنت شما، فایل اختیاری bonus-videos در این نسخه قرار نگرفته است.با این حال، کسانی‌که مایل هستند می‌توانند این فایل را از لینک زیر دریافت کنند:

دانلود فایل اختیاری bonus-videos با لینک مستقیم و حجم 1.1 گیگابایت؛ این فایل حاوی تریلرها و ویدیوهای اضافی بازی است.

زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی : 3 تا 7 دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 13 گیگابایت
برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و کرک بصورت خودکار نصب می‌شود.


ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1398-9-9 ( 1 سال پیش )