دانلود Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy Forever Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، آرکید ، ایندی ، دو بعدی
سازندگان Team Meat
منتشرکننده Team Meat
حجم 1.67 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-10-3 | 2020-12-23 ( 11 ماه پیش )
امتیاز GM
7.1
گرافیک (7.3)
صدا و موسیقی (7.2)
داستان (6.9)
گیم پلی (7.1)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7
Processor: Core i3 or AMD equivalent
Memory: 2 GB RAM
DirectX: Version 10
Storage: 1 GB available space

Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy Forever یک بازی ایندی در سبک اکشن ، ماجرایی ، آرکید و پلتفرمر هست. مسئولیت ساخت و نشر بازی بر عهده تیم مستقل Team Meat بوده که در تاریخ 23 دسامبر 2020 از طریق فروشگاه Epic Games Store برای PC عرضه شد. این عنوان دنباله‌ای مستقیم بر بازی محبوب Super Meat Boy به حساب میاد که سال 2010 منتشر شده بود. به دنبال وقایع نسخه قبل، میت ‌بوی (Meat Boy) و بانداژ گرل (Bandage Girl) حالا کنار هستن و زندگی خوبی هم دارن. اونا صاحب دختری به نام ناگت (Nugget) شدن و از زندگی‌شون لذت می‌برن. شرایط میت‌بوی و همسرش وقتی دگرگون می‌شه که دکتر فیتس (Dr. Fetus) بدذات، ناگت رو می‌دزده. و حالا میت‌بوی و بانداژ گرل باید سفری طولانی رو برای نجات دخترشون آغاز کنن. این سری رو به خاطر مراحل متعدد و سختی بی حد و اندازه‌ش می‌شناسیم. Team Meat اولویت‌های نسخه اول رو به این بازی هم آورده و شاهد یک بازی پلتفرمر چالش‌برانگیز هستیم که 7200 مرحله رو در خودش جای داده! میت بوی این‌بار تنها نیست و بانداژ گرل در این سفر خطرناک او رو همراهی می‌کنه. شخصیت‌های شما این‌بار می‌تونن مبارزه کرده و با ضربات مرگبار دشمن رو از بین ببرند. بازی همچنان اصالت خودش رو حفظ کرده و بیش از پیش، تشنه‌ی به چالش کشیدن شماست!

شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 1.6  گیگابایت بجای نسخه 2.6 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
codex-super.meat.boy.forever.iso (2,809,200,640 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 4 دقیقه
فضای موردنیاز برای نصب: 5.2 گیگابایت
ایجاد کننده: 𝕸.𝕿𝖆𝖍𝖊𝖗𝖎
1399-10-16 ( 11 ماه پیش )
والپیپر های مرتبط با Super Meat Boy Forever