دانلود Tartapolis

Tartapolis Cover سبک اکشن ، ماجرایی ، نقش آفرینی RPG ، آرکید ، ایندی ، دو بعدی
سازندگان Fusion Studios
منتشرکننده Fusion Studios
حجم 2.68 GB شما برای محاسبه زمان دانلود باید در سایت عضو شوید
انتشار 1399-11-24 | 2021-02-12 ( 2 ماه پیش )
امتیاز GM
7.0
گرافیک (6.9)
صدا و موسیقی (6.8)
داستان (7.0)
گیم پلی (7.6)
به بازی ها چطوری امتیاز داده میشه
دانلود با لینک مستقیم راهنمای نصب بازی ها
OS: Windows 7 / 8 / 10
Processor: Intel Core i3 3.2 GHz, AMD Phenom II X4 955 - 4 Core, 3.2 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Intel HD Graphics
Storage: 29 GB available space
OS: Windows 7 / 8 / 10
Processor: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 5 1600
Memory: 16 GB RAM
Graphics: GeForce GT 730 or greater
Storage: 29 GB available space
Additional Notes: SSD drive recommended

Tartapolis

Tartapolis یک بازی دو بعدی ایندی از تیم مستقل Fusion Studios در سبک اکشن ، ماجرایی ، نقش آفرینی و آرکید می باشد که در سال 2021 برای پلتفرم PC در دسترس قرار گرفت. گیمرها بازی رو در نقش ریچارد بور (Richard Bor) پیش می‌برن. او همراه با مارلا کاکس (Marla Cox) یک آژانس امنیتی رو اداره می‌کنن. در شهر پرونده‌های زیادی وجود داره که به دست این سازمان سپرده می‌شه. هنگامی ریچارد به سراغ حل یکی از این پرونده‌ها می‌ره که متوجه رازی بزرگ می‌شه و برای یافتن پاسخی برای اون، شهر رو زیر و رو می‌کنه. دشمنان شما شامل نیروهای پلیس و ربات‌های پیشرفته می‌شن که در نیروی رقیب با نام HIVE کار می‌کنن. ریچارد می‌تونه آیتم‌های گوناگونی از جمله اسلحه و گجت‌های کاربردی رو حمل کنه. بازی دارای المان‌های تأثیرگذار RPG ، سیستم شخصی‌سازی و ارتقاء مهارت ، سلاح‌ها و آیتم‌های کاربردی هست.
Tartapolis.gif (450×254)
شما همین حالا می تونید نسخه کامل و فشرده شده ( Lossless Repack / ریپک ) این بازی رو بدون هیچ حذفیاتی ، به حجم تقریبی 2.6  گیگابایت بجای نسخه 5.7 گیگابایتی اصلی و موجود در سایت های دیگه ، با لینک مستقیم و در یک پارت دانلود کنید و توجه داشته باشید که این تفاوت حجم، فقط به دلیل نوع فشرده سازی انجام شده روی فایل ها بوجود اومده و تنها باعث میشه برای نصب اولیه بازی کمی بیشتر منتظر بمونید و بعد از نصب هیچ تفاوتی با سایر نسخه های با حجم بیشتر نداره و بدون هیچ افت کیفیت یا حذفیاتی ، بازی نصب می شود و برای کرک هم نیاز به کار اضافه ای نیست. شما باید حتما در طول مراحل نصب و اجرای بازی از گزینه Run as administrator استفاده کنید و آنتی ویروس خودتون رو هم غیر فعال کنید و در طول مراحل نصب تیک گزینه زبان های غیر از انگلیسی و همچنین گزینه های DirectX و vcredist رو خاموش نگه دارید .
فشرده شده FitGirl بر اساس نسخه:
ds-tartapolis.iso (6,068,754,432 bytes)
زمان تقریبی نصب پس از دانلود بازی: 6 - 10  دقیقه بر اساس قدرت پردازش و رم کامپیوتر شما
فضای موردنیاز برای نصب: 29 گیگابایت (این فضا هنگام نصب به 32 گیگابایت می‌رسه)
کرک شده بر اساس نسخه DARKSiDERS که شما برای اجرای بازی نیاز به انجام کاری ندارید و بصورت خودکار نصب میشه.
ایجاد کننده: Mehdi Taheri
1400-1-6 ( 26 روز پیش )
والپیپر های مرتبط با Tartapolis