این 2021 طوفانی؟ | 10 بازی موردانتظار در سال 2021

این 2021 طوفانی؟ | 10 بازی موردانتظار در سال 2021

مقالات و آموزش
با شیوع ویروس کرونا، مرگ‌ صد‌ها هزار نفر و تاخیر بازی‌های ویدیویی، تراژدی سال 2020 برای گیمرها تکمیل شد. گیم‌های مهم یک به یک طی ماه‌های مختلف به تاریخی دیگر موکول شدن و تجربه‌ای بد رو رقم زدن. جدای از این مزه تلخ و ناامیدی‌های فراوان، تاخیر بازی‌ها موجب شد تا به آینده امیدوار باشیم. می‌شه گفت 2021 سال گیمینگ پربار و خوبی خواهد بود. در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به عناوین برتری که قراره در سال جاری به بازار عرضه بشن. بازی‌هایی که امید خیلی از گیمرها به اون‌ها بوده و برای عرضه‌شون لحظه‌شماری می‌کنند. با من و ادامه این مطلب همراه باشید.

It Takes Two»

گیمرها در سال 2021 با محصول جدید Hazelight -خالق بازی A Way Out- به استقبال ژانر ماجرایی و پلتفرمر خواهند رفت. It Takes Two نام جدیدترین بازی این استودیو هست که با همکاری شرکت Electronic Arts به بازار راه خواهد یافت. بازی شما رو در نقش یک زوج پر جنب و جوش با نام‌های Cody و May قرار می‌ده. این دو به واسطه یک جادو، تبدیل به دو عروسک جالب شدن و برای خارج شدن از این کالبد، باید ماموریت‌هایی رو به انجام برسونند. مانند گذشته، تمرکز توسعه‌دهنده روی ساخت یک بازی Co-opمحور قرار داره. ITT با الهام از فرمول AWO، گیمرها رو به جهانی فانتزی و سراسر سرگرمی‌ می‌بره. درواقع از نظر ایده، ITT به ساخته‌ی قبلی Josef Fares و همکارانش شباهت داره اما تفاوت‌های گوناگونی در ژانر این عنوان مشاهده می‌شه. Fares مانند گذشته در قامت کارگردان بازی ظاهر شده و می‌خواد شما رو به دیوانه‌وارترین ماجراجویی ممکن ببره!


 بازی با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 4 ساخته می‌شه. محیط‌های فانتزی و پر حادثه این اثر با ترکیبی جذاب تولید شده و از چشم‌نوازی لازم بهره می‌برند. گیم‌پلی بازی با ماموریت‌های مختلف از جمله حل پازل، مبارزه و... ترکیب شده. در این بین، شما به لحظات داستانی و جزئیات مهم قصه نیز دست پیدا می‌کنین تا بار داستان هم در بازی حس بشه. بی‌شک این اثر می‌تونه یک تجربه لذت‌بخش و سرگرم‌کننده در سبک ماجرایی و اکشن باشه. عنوانی که تجربه‌اش با یک شخص دیگر از لذت بسیار زیادی برخورداره. It Takes Two در تاریخ جمعه 6 فروردين 1400 (26 مارچ) به صورت میان‌نسلی برای کنسول‌های PlayStation 5، Xbox Series X|S، PlayStation 4 و PC منتشر می‌شه. 

Shadow Warrior 3»

با نسخه جدید این سری، Shadow Warrior به یک سه‌گانه تبدیل می‌شه. اپیزود اول مجموعه در قالب یک ریبوت بر عنوانی با همین نام (عرضه در سال 1997) انتشار پیدا کرد. ترکیب سلاح سرد با گلوله‌های آتشین و آوردن دشمنان باستانی به دنیای واقعی از مهم‌ترین جزئیات این بازی ویدیویی به شمار می‌رفت که اون رو به محبوبیت رساند. استودیوی لهستانی Flying Wild Hog با موفقیت نسبی این اثر دنباله‌ای بسیار رضایت‌بخش رو تولید و عرضه کرد. حال پس از گذشت 5-4 سال از انتشار Shadow Warrior 2، تیم FWH به فکر دنباله اون بازی افتاده. Shadow Warrior 3 با تغییرات زیادی همراه بوده. داستان این نسخه مانند گذشته گیمر رو در نقش شخصیت شوخ‌طبع Lo Wang قرار می‌ده. او باید اژدهایی باستانی که از بند آزاد شده رو به زندانش برگردونه و از رخ دادن آخرالزمان جلوگیری کنه. مانند گذشته شاهد بار کمدی بسیار زیاد، شوخی‌های خنده‌دار و لحظات اکشن و خونین متعدد هستیم. با نگاهی به تریلر بازی، می‌شه فهمید که توسعه‌دهنده تلاش زیادی داشته تا SW3 رو به یک بازی فول‌اکشن مانند سری DOOM تبدیل کنه که این‌بار پیشبردش لذت بیشتری داشته باشه.


 Shadow Warrior 3 مانند نسخه‌های قبلی ترکیب باروت و تیغ رو به میدان آورده و صدالبته که چاشنی‌های زیادی رو به فرمولش افزوده. گیم‌پلی بازی نوید یک بالانس لذت‌بخش بین اسلحه و شمشیر رو می‌ده. مانند مجموعه DOOM شاهد ضربات تمام‌‌کننده هستیم که با استفاده از محیط و تحرکات اضافه مانند Wall-Running ترکیب شدن تا گیمر همیشه در جریان میدان نبرد باشه. این بازی نیز مانند It Takes Two با موتور گرافیکی Unreal Engine 4 ساخته می‌شه. محیط‌های جنگلی، رنگ‌بندی‌های جذاب و قاب‌های خونین از مهم‌ترین جزئیاتی هست که با مشاهده تصاویر و ویدیوهای بازی نظرتون رو جلب می‌کنه. Shadow Warrior 3 یکی از مهم‌ترین بازی‌های سبک اکشن-ماجرایی و شوتر اول‌شخصه که در همین سال 2021 وارد بازار می‌شه. امیدواریم تعویقی در انتشار بازی پیش نیاد و نهایتا شاهد یک محصول ناب در سبک FPS باشیم.

Gotham Knights»

پس از انتشار بازی Batman: Arkham Knight، فرانچایز Batman که توسط Rocksteady ساخته می‌شد به کار خودش پایان داد. هواداران در نسل هشت دیگه عنوانی با برند ابرقهرمان خفاشی تجربه نکردن و منتظر ماندن تا بلکه اتفاقی بی‌افته. Warner Bros Montreal که هنگام توسعه سری Batman Arkham بازی Batman: Arkham Origins رو عرضه کرد، تنها امید گیمرها برای این رخداد مهم بود. گذشت و گذشت تا اینکه شایعات بیشتری از توسعه بازی Batman توسط WBM منتشر شد. اخبار به ظاهر کذب رسانه‌ها نهایتا به واقعیت بدل شدن و بازی Gotham Knights معرفی شد. بزرگ‌ترین ناامیدی مربوط به بازی به این برمی‌گشت که هیچ شخصیتی تحت نام بتمن درش وجود نداشت. شاید این تنها نقطه کور بازی باشه. WBM گیمرها رو به شهر Gotham می‌بره. با مرگ بتمن، سلطنت خلافکارها آغاز می‌شه تا به شهر حکومت کنن، اما اوضاع به کام آن‌ها نیست چرا که مرد خفاشی حتی بعد از مفقود شدنش به فکر نجات مردم بوده. او خانواده خود موسوم به Bat Family رو از این اتفاق آگاه کرد و حال وظیفه محافظت از شهر گاتهام برعهده این افراد قرار داره. گیمرها در نقش دست‌پرورده‌های بتمن یعنی Batgirl، Night Wing، Red Hood و یا Robin به پیشروی در مراحل می‌پردازند. گیم‌پلی بازی روی گشت و گذارهای آزادانه و انجام مامویت‌ها به صورت همکاری تمرکز داره. WBM این‌بار روی یک بازی Co-op با درون‌مایه داستانی کار می‌کنه که گیمرها می‌تونن همراه با دوستان یا به صورت Solo به انجام دادنش مشغول بشن.



 هر کاراکتر در این بازی توانایی‌ها و شاخصه‌هایی داره که او رو از دیگری جدا می‌کنه. برای مثال رابین می‌تونه مسافت‌های کوتاه رو به صورت تلپورت طی کنه، این درحالیه که بت‌گرل از تکنیک‌های مبارزه منحصر به فردی بهره می‌بره. به نظر می‌رسه در Gotham Knights شاهد چندین ضد قهرمان هستیم. در تریلر گیم‌پلی نسخه Pre-Alpha بازی، شخصیت Mr. Freeze رو دیدیم که به گاتهام اومده تا هرج و مرجی به پا کنه. از اونجا که Gotham Knights یکی از اولین ورودی‌های قهرمانان DC به نسل 9 محسوب می‌شه، از گرافیک و کیفیت خوبی هم برخورداره. مانند دو عنوان ذکر شده پیشین، این بازی هم با استفاده از موتور گرافیکی قدرتمند Unreal Engine 4 ساخته می‌شه و با نگاهی به تصاویر می‌شه فهمید که WBM به خوبی روی اون کار کرده. از اونجا که این بازی ابرقهرمانی یکی از اولین محصولات این ژانر در نسل 9 هست، خیلی‌ها هیجان‌زده‌ن تا بتونن در کالبد شخصیت‌های بازی قرار گرفته و به جنگ با دشمنان گاتهام بپردازند. Gotham Knights تاریخ عرضه دقیقی نداره و تیم توسعه‌دهنده سال 2021 رو به عنوان پنجره انتشار بازی در نظر داره. از اونجا که بخشی از بازی تقریبا ساخته شده و کامل به نظر می‌رسه، می‌شه گفت که بازی در اواسط سال 2021 منتشر می‌شه. این اثر به صورت میان‌نسلی برای کنسول‌های Xbox Series X|S، PlayStation 5، PlayStation 4، Xbox One و PC در دسترس قرار می‌گیره.

Little Nightmares II»

در سال 2015 بود که Tarsier Studios با انتشار تیزری یک دقیقه‌ای، از عنوانی مستقل، ترسناک و بسیار جذاب تحت نام HUNGER رونمایی کرد. با فرو رفتن در سکوت خبری، به نظر می‌رسید ساخت این بازی کنسل شده تا اینکه استودیوی توسعه‌دهنده اون رو دوباره و این‌بار با نام Little Nightmares معرفی کرد. سال 2017 و حین انتشار بازی، شاید کمتر کسی فکرش رو می‌کرد که یک عنوان ایندی با چنین ابعاد کوچکی بتونه به لیست بازی‌های برتر سال 2017 راه پیدا کنه. از اونجا که داستان LN ایده‌ای کمیاب بود و جهانش پتانسیل زیادی داشت، استودیوی Tarsier برای تولید دنباله اون دست به کار شد. LNII دنباله همان بازی آشنایی هست که در سال 2017 به اتمام رساندیم. گیمرها نقش پسری با نام Mono رو برعهده گرفته و اسرار تاریک برج Signal رو افشا می‌کنند. در این نسخه نیز کاراکتر دوست‌داشتنی Six از اپیزود قبلی رو داریم که همراه مونوست. این دو با یکدیگر به حل پازل‌ها، گذر از موانع و مخفی‌کاری می‌پردازند. نسخه جدید این سری شامل ایده‌های نوین و تازه‌ای هم می‌شه. درکنار عناصر Co-op، شما می‌تونین استفاده از سلاح و قابلیت تلپورت در مراحل رو هم ببینید.


 خوشبختانه Tarsier Studios امکانات به مراتب بیشتری رو برای تولید این نسخه دراختیار داره و می‌تونه تجربه‌ای فراموش‌نشدنی رو با زاویه دوبعدی بازی رقم بزنه. Little Nightmares II هم با موتور گرافیکی Unreal Engine 4 توسعه پیدا می‌کنه و سازنده این‌بار روی خفه ‌بودن محیط ظرافت زیادی به خرج داده. احساس افسردگی که در این اثر شاهدیم از بازی قبلی به Little Nightmares II اومده و خوشبختانه شاکله اصلی بازی حفظ شده تا مانند گذشته، شاهد اثری نوین باشیم که سنت‌های این مجموعه دوست‌داشتنی رو حفظ می‌کنه. Little Nightmares II درکنار اینکه دنباله‌ی بازی خوبیه، یک محصول مینی‌مال برای سبک ترسناک به حساب میاد و از این رو، در این لیست قرار می‌گیره. این اثر در تاریخ چهارشنبه 22 بهمن (10 فوریه) برای کنسول‌های PlayStation 5، PlayStation 4، Xbox Series X|S و PC به بازار راه پیدا می‌کنه.

Deathloop»

Deathloop در رویداد E3 2019 معرفی شد. بازی به عنوان جدیدترین ساخته استودیوی Arkane (خالق مجموعه Dishonored)، عنوانی با ایده‌ شناخته شده‌ی کنترل زمان و لوپ زمانی هست. Deathloop چند سالی رو در تولید به سر می‌برد تا اینکه در کنفرانس PS5 Event به صورت رسمی از گیم‌پلیش رونمایی شد. با ترکیب المان‌های Dishonored، حوادث Prey و تم استیم‌پانکی مخصوص Arkane، بازی Deathloop به یک عنوان اکشن و جذاب تبدیل می‌شه. وقایع بازی در جزیره‌ای با نام Blackreef به وقوع می‌پیونده. بازی رو در نقش مردی با نام Colt آغاز می‌کنید. او به بلک‌ریف اومده تا افرادی رو به قتل برسونه. در این بین اما زنی شرور با نام Julianna اصلی‌ترین مانع او برای کشتن این افراد به شمار می‌ره. هربار که Colt می‌میره، به عقب برمی‌گرده و باید دوباره تلاشش رو برای کشتن اهداف به کار ببنده. همانطور که ذکر شد، بازی ترکیبی از جادوهای سری بی‌نظیر Dishonored، شوتینگ Prey و ایده‌های نو هست. Arkane که به خاطر طراحی مراحل فوق‌العاده‌اش شناخته می‌شه، در Deathloop نیز وعده اثری پیچیده و بی‌نظیر رو در زمینه لِول‌دیزاین داده. معماری به کار گرفته شده از دهه 60 میلادی، حس نوستالژیکی از بازی به شما ارائه می‌ده و همین باعث می‌شه تا Deathloop همواره رنگ و بوی تازگی داشته باشه.


 اصلی‌ترین شاخصه این اثر اینه که شما می‌تونین در نقش قهرمان و یا ضدقهرمان بازی ظاهر شده و به مبارزه بپردازید. این یعنی توانایی‌های گوناگونی دراختیار داشته و می‌تونین ازشون بهره ببرید. بازی از یک هوش مصنوعی خیلی قوی هم بهره می‌بره که مانند خود گیمر، به یادگیری می‌پردازه و به این شکل، پازلی که شما مشغول به حل کردنش هستین رو نابود می‌کنه. Deathloop در قالب یک بازی انحصاری زمانی برای PC و PlayStation 5 در تاریخ جمعه 31 ارديبهشت 1400 (21 می) عرضه خواهد شد. پیش از این بازی Deathloop برای انتشار در سال 2020 برنامه‌ریزی شده بود که دشواری‌های توسعه از راه دور باعث شد انتشارش به تعویق بی‌افته. با اینکه Microsoft مدتی هست که Bethesda رو خریداری کرده، اما قرارداد این دو شرکت پیش از قرارداد بتسدا با Sony بسته شده و به همین علت Deathloop به مدت یک سال در قالب انحصاری زمانی انتشار پیدا می‌کنه. 

Dying Light 2»

بازی Dying Light در زمان عرضه موفق شد خیلی از گیمرها رو سوپرایز کنه. این بازی زامبی‌محور جزء آثاری بود که هیچکس فکرش رو هم نمی‌کرد که تا این حد موفق بشه. محصول آخرالزمانی Techland در سال 2015 عرضه شد و با پشتیبانی بی‌نظیر این استودیوی لهستانی، هنوز هم به کار خودش ادامه می‌ده. با موفقیت‌های متعدد، فروش خوب و دستیابی به شهرتی که هیچکس انتظارش رو نداشت، تک‌لند بودجه کافی برای تولید یک بازی جدید رو به دست آورد. این اثر دنباله Dying Light بود که این‌بار همه منتظر عرضه‌اش بودند. با نگاهی به کادر توسعه‌دهنده بازی، امیدها هر لحظه درمورد Dying Light 2 بیشتر می‌شد. بازی در رویداد E3 2019 معرفی شد. وقایع این اثر در شهر The City روایت شده و قصه کاراکتر Aiden رو برای بهبود این مکان و بقا نمایش می‌ده. بازی در ابتدا توسط Chris Avellone ویراستاری می‌شد اما بعدها با اتهاماتی که به او زده شد، تک‌لند تصمیم به قطع همکاری با او گرفت تا نویسنده Fallout: New Vegas نتونه ایده‌های خودش رو در بازی عملی کنه. Dying Light 2 به عنوان یک بازی جهان‌باز و سندباکسِ روایی شناخته می‌شه. این یعنی هر تصمیمی که در بازی بگیرین، نتایجی با خود به همراه داره و روی شهر و شخصیت‌های اون تاثیر می‌ذاره. از دید تک‌لند، Dying Light 2 دومین عصر تاریکی انسان‌ها رو به گیمر نشان می‌ده. جایی که ایدئولوژی‌های مختلف و گروهک‌های کوچک و بزرگ مشغول به تصرف ذهن مردم و مکان‌ها هستند. انتخاب بین بد و بدتره و تنها ذره‌ای امید برای بهبود اوضاع وجود داره.


 Dying Light 2 با بهره‌گیری از عناصری کاملا تازه، بحث روایی سری رو به سمت و سوی جدیدی می‌بره. گیم‌پلی این نسخه مانند گذشته روی مبارزه و پارکور بنا شده. شخصیت ایدن می‌تونه به استفاده از سلاح‌های گوناگون پرداخته و زامبی‌ها رو سلاخی کنه. شب مثل همیشه ترس‌های بیشتری داره و شکارچی‌های خون‌خوار نسخه قبلی در این بازی نیز حضور دارند. The City پر هست از ماجراهای بزرگ و اتفاقات مهم که می‌تونه شما رو شدیدا تحت تاثیر خود قرار بده. بازی با موتور گرافیکی انحصاری تک‌لند یعنی C-Engine ساخته می‌شه و محیط‌های جدیدی در مقایسه با نسخه قبلی داره. اتمسفر بازی این‌بار حالتی خفقان به خود گرفته و شاخ و برگ‌های باقی مانده از دوران خوشی، غم و اندوه مردم رو می‌پوشانند. اصلی‌ترین مشکل بر سر تولید Dying Light 2، جدایی کادر توسعه‌دهنده و مشکلات داخلی در روند ساخت بازی بوده و هست. موضوعی که باعث می‌شه هر لحظه امیدمون رو نسبت به این عنوان و عملکردش از دست بدیم. Dying Light 2 هم قرار بود در سال 2020 منتشر بشه اما مشکلات داخلی تک‌لند، بازی رو به گونه‌ای سلاخی کرد که توان راه رفتن در این سال رو نداشته باشه. تاریخ عرضه این بازی ویدیویی محبوب همچنان نامشخصه اما به گفته خیلی‌ها، این اثر حتما در سال 2021 منتشر می‌شه. امیدوارم اتفاقی در تولید بازی رخ نده و نهایتا تا اواسط سال جاری، شاهد انتشار Dying Light 2 و ماجراجویی در داستان بکرش باشیم. توسعه‌دهنده انتشار ورژن‌های کنسولی PlayStation 4، Xbox Series X، PlayStation 5، Xbox Series S و Xbox One رو درکنار PC تحت نظر داره.

Far Cry 6»

با نگاهی به برنامه کاری Ubisoft در سال 2021 (جدای از Prince of Persia: Sands of Time Remake)، می‌شه فهمید کمپانی فرانسوی سر عقل اومده و می‌خواد معصومیت از دست رفته‌اش در نسل هشت رو پس بگیره. Far Cry 6 مهم‌ترین ساخته این شرکت در سال 2021 خواهد بود. این اثر در رویداد Ubisoft Forward نمایش داده شد. ششمین نسخه فرانچایز FC حرف‌های زیادی برای گفتن داره و ایده‌های نوینی که قراره به بدنه بازی، داستان و گیم‌پلی اعمال بشن. وقایع بازی Far Cry 6 در جزیره Yara و پایتخت اون یعنی Esperanza روایت می‌شه. سناریوی این عنوان قصه شخصی با نام Dani Rojas رو نشان می‌ده که همراه با گروه‌های چریکی و شورشی، به تقابل با Anton Castillo می‌پردازه. در زمینه سناریو، می‌شه گفت که Far Cry 6 نویدبخش یک بازی بی‌نظیره. در این اثر شاهد یک آنتاگونیست خون‌سرد هستیم که در قامت دیکتاتوری بی‌رحم ظاهر شده تا یارا رو پس بگیره. آنتون فرزندی به نام Diego داره و از پسر 13 ساله‌اش نیز در این راه استفاده می‌کنه تا جانشینش تضمین شده باشه. داستان FC6 روی ابعاد سیاسی، روابط پدر و فرزندی و عناصر کلیدی دیگر تمرکز داره. واضحه که هدف یوبی‌سافت در این نسخه تعامل بیشتر با شخصیت اصلی و مکمل‌های داستانی‌ست. دنی در این بازی کاراکتری بومیه که در جزیره یارا رشد کرده و بزرگ شده. NPCهای دنیای بازی او رو می‌شناسن و بهش اعتماد دارن و همین نقطه عطفی در داستان به شمار می‌ره.



 شما می‌تونین در کات‌سین‌های داستان، شخصیت دنی رو مشاهده کرده و به صحبت‌های او گوش فرا بدید. تیم بازیگری این نسخه شامل Giancarlo Esposito، بازیگر دوست‌داشتنی سریال Breaking Bad می‌شه. نسخه جدید Far Cry با موضوع انقلاب تولید شده و این رو می‌شه به وضوح در سناریوی بازی و محیط‌ها احساس کرد. گیم‌پلی بازی مکانیک‌های گذشته این سری رو مانند همیشه حفظ کرده. گیمر این‌بار می‌تونه همراه با کاراکتر دنی از سلاح‌های جالبی استفاده کرده و با وسایل نقلیه در دنیای بزرگ یارا جابجا بشه. در این نسخه شاهد مکانیک تازه Fangs for Hire هم هستیم. این ویژگی به شما اجازه می‌ده تا شورش‌های عظیم رو رهبری کرده و مقابل رژیم‌های مختلف ایستادگی کنید. دنیای یارا از کشور کوبا الهام گرفته شده و از نظر ستینگ، یک مکان بی‌نقص برای سناریوی بازی به حساب میاد. در دنیای بازی شاهد مزارع و مراتع سرسبز گوناگون هستیم. پایتخت یارا آخرین مکانی هست که آنتون برای اشغالش دست به کار شده اما مردم به او اجازه چنین عملی رو نمی‌دن. Far Cry 6 از اسپانسرینگ انحصاری AMD بهره‌منده و مشترکین این کمپانی می‌تونن از تکنولوژی‌های گرافیکی گوناگون نظیر رهگیری پرتو، VRS و... استفاده کنند. بازی Far Cry 6 قرار بود در بهمن ماه امسال منتشر بشه اما به سال مالی آینده موکول شد. این یعنی بازی بین سال‌های 2021 و 2022 عرضه می‌شه. احتمال انتشار در سال جاری ممکنه و از این رو حدس زده می‌شه که این عنوان در ماه خرداد وارد بازار بشه. Far Cry 6 یکی از مهم‌ترین گیم‌های اکشن و شوتر جهان‌باز هست که در سال 2021 می‌تونه غوغایی به پا کنه. این اثر به صورت میان‌نسلی عرضه شده و تنها از طریق دو فروشگاه Uplay و Epic Games Store به PC میاد.

Halo Infinite»

فرانچایز بزرگ Halo یکی از مهم‌ترین برگ‌ برنده‌های Xbox و شرکت Microsoft به حساب میاد که هیچ گیمری نمی‌تونه عظمت و محبوبیت‌ش رو زیر سوال ببره. سری Halo همواره با کسب بالاترین نمرات و ارائه کیفیتی عالی، از بهترین بازی‌های سال بوده و این رو به همه ثابت کرده. نسخه جدید این سری تحت نام Halo Infinite، دروازه‌ی جدیدی از این مجموعه دوست‌داشتنی رو باز می‌کنه و آماده‌ست تا در سال 2021 راهی بازار نسل نهم بشه. این عنوان که قرار بود در زمان لانچ کنسول Xbox Series X|S یکی از بازی‌های روز عرضه اون باشه، به علت نمایش فاجعه‌بار و کمبود محتوا توسط استودیوی 343Industries تاخیر خورد. نمایش بد بازی در رویداد Xbox Games Showcase سبب شد تا از یک فاجعه ناراحت‌کننده در این سری جلوگیری بشه. Infinite به عنوان جدیدترین ورودی به سری Halo، شما رو باری دیگر در نقش شخصیت Master Chief قرار می‌ده تا همراه این سرباز کهنه‌کار، به جدیدترین ماجراجویی او برای نجات بشریت برید. مانند نسخه‌های قبل امکاناتی نظیر استفاده از سلاح، وسایل نقلیه و... در بازی تعبیه شده.


 مستر چیف می‌تونه از آیتم‌ها و گجت‌های گوناگون استفاده کرده و تک تک دشمنانش رو به زانو دربیاره. وسعت مراحل افزایش پیدا کرده و این رو می‌شه از گشت و گذار کاراکتر در مراحل و نگاه کردن به چشم‌اندازها و یافتن اهداف متوجه شد. پراکندگی Objectiveها یکی دیگر از نکاتی هست که درمورد این موضوع بهمون اطلاعاتی می‌ده. بازی Halo Infinite با موتور گرافیکی Slipspace Engine توسعه پیدا می‌کنه. باوجود اینکه نمایش اولیه این عنوان کیفیت کافی رو نداشت، اما استودیوی 343Industries از اون دوره تا الان روی بازی کار کرده و وعده داده که تمام مشکلات اون برطرف شدند. Halo Infinite یک انحصاری مهمه و از این رو باید کیفیت یک بازی انحصاری درجه یک رو نیز داشته باشه؛ به همین منظور تاخیر در عرضه و ارائه محصولی کم‌نقص به مراتب بهتر از یک بازی نیمه‌تمام هست. با تاخیر پیش اومده، عرضه Halo Infinite به اواسط سال 2021 موکول شد تا گیمرها در ربع سوم و یا چهارم این سال بتونن بازی رو در کنسول‌های Xbox Series X|S و PC تجربه کنند.

Resident Evil Village»

معرفی Resident Evil Village از اتفاقات پیش‌بینی شده‌ای بود که هر لحظه انتظارش رو داشتیم. به لطف شایعات و اینسایدرها، اکنون دانستن هر خبری ساده و ممکنه. RE Village به عنوان هشتمین نسخه رسمی فرانچایز RE برای اولین بار به نسل نهم بازی‌های ویدیویی راه پیدا می‌کنه. نسخه جدید این سری دارای عناصر به مراتب دارک‌تری نسبت به اپیزودهای قبلیه و وعده یک بازی بسیار زیبا و رعب‌آور رو می‌ده. داستان این بازی در ادامه نسخه هفتم روایت می‌شه. پس از اتفاقات Resident Evil 7: Biohazard، شخصیت اصلی این بازی یعنی Ethan Winters همراه با همسرش Mia و دخترش Rosemary خانواده‌ای رو تشکیل داده و به خوبی و خوشی زندگی می‌کنند. همه‌چی زمانی بهم می‌ریزه که Chris Redfield باری دیگر وارد زندگی ایتن می‌شه اما این‌بار اوضاع فرق داره و کریس تمام زندگی ایتن رو با خودش می‌بره. کریس دختر ایتن رو ربوده و حال، ایتن برای یافتن فرزندش راهی روستایی متروکه و ترسناک می‌شه؛ جایی که هیچکس به ایتن اطمینان نداره و خطر هر لحظه در کمین اوست. RE Village با تمرکز روی داستانی پر از توطئه، قصه‌ای هیجان‌انگیز رو بازگو می‌کنه. نسخه جدید این سری با آنتاگونیستی تازه به اسم Alcina Dimitrescu، زیردست‌هاش و بالاسرهاش به استقبال گیمر میاد.


 ساحره‌های خون‌خوار این سری جای خانواده Baker در نسخه هفتم رو گرفتن تا بدترین کابوس ایتن رو رقم بزنند. نسخه جدید فرانچایز RE برای اولین بار گرگینه‌ها رو به جهان سری معرفی می‌کنه. گیمر با اسلحه‌هایی که به دست میاره به مبارزه با این موجودات رفته و می‌تونه اون‌ها رو از بین ببره. RE Village با موتور گرافیکی RE Engine ساخته می‌شه. روستای محل وقوع داستان با الهام از نسخه چهارم تولید شده اما این‌بار شاهد محیطی پر از برف و تاریکی هستیم. بخشی از وقایع بازی در روستا و سایر اتفاقات در عمارت و قلعه بزرگ Dimitrescu دنبال می‌شه. ایتن در این مکان در جستجوی رزماری، فرزند مفقود شده‌اش هست اما در این هزارتوی بی‌پایان گیر می‌کنه. در بازی شاهد سیستم مبارزات درگیرکننده‌ای نیز هستیم. قابلیت بلاک یا دفع کردن حملات دشمن از ویژگی‌های جدیدی هست که به بازی افزوده شده. Inventory نسخه هفتم هم به بازی برگشته تا بیشتر از قبل، اعصاب شما رو خرد کنه! گیمر می‌تونه آیتم‌های مختلفی رو در بازی ترکیب کرده و سلاح‌هاش رو مدیریت کنه. همچنین شما می‌تونین آیتم‌های گوناگونی رو از کاراکتر Duke خریداری کنید. RE Village برای عرضه در تاریخ جمعه 17 ارديبهشت 1400 (7 می) برنامه‌ریزی شده. نسخه جدید این فرانچایز یک بازی بسیار مهم در سال 2021 به حساب میاد چرا که خیلی از گیمرها منتظر تجربه‌اش هستند. این اثر به صورت میان‌نسلی برای کنسول‌ها و PC منتشر خواهد شد.

S.T.A.L.K.E.R. 2»

سه‌گانه آخرالزمانی S.T.A.L.K.E.R یکی از مهم‌ترین بازی‌های این ژانر محسوب می‌شه که عناوین زیادی ازش الهام گرفتند. این مجموعه توسط استودیوی اوکراینی GSC Game World طی سال‌های 2007 تا 2009 ساخته و عرضه شد. به دنبال موفقیت گسترده این مجموعه و عملکرد راضی‌کننده‌اش روی پلتفرم PC، استودیوی GSCGW نظارت روی ساخت دنباله این اثر تحت نام S.T.A.L.K.E.R. 2 رو آغاز کرد. مراحل تولید بازی در سال 2012 آغاز و به سختی سپری شد تا اینکه این توسعه‌دهنده برای مدتی تعطیل بشه. بعدها و با بازگشایی GSCGW، کار روی بازی از سر گرفته شد. S.T.A.L.K.E.R. 2 فراز و نشیب‌های زیادی رو از سر گذراند تا بالاخره شرکت Microsoft بودجه‌ی اون رو تامین کرد و در رویداد Xbox Games Showcase، این بازی دوباره معرفی شد. نسخه جدید S.T.A.L.K.E.R. 2 باری دیگر شما رو به مناطق آلوده به رادیواکتیو واقع در نیروگاه اتمی چرنوبیل می‌بره. جایی که موجودات جهش یافته، واکنش‌های مغناطیسی، طوفان‌های رادیواکتیو، پروژه‌های مخفی و استاکرهای دیگر منتظر شما هستند.


 نسخه دوم این مجموعه فوق‌العاده روی محیط‌های اتمسفریک گذشته و حس و حال آشنای خود تمرکز ویژه‌ای داره. بازی به گیمرها وعده داده تا مناطق جدید این قسمت رو درکنار مکان‌های نسخه‌های قبلی ترکیب کرده و دنیایی گسترده رو به بازی بیاره. ضمن اینکه باید گفت S.T.A.L.K.E.R. 2 برای اولین بار در تاریخ این مجموعه به کنسول‌ها نیز راه پیدا می‌کنه. احتمال کمی برای انتشار بازی در سال 2021 وجود داره اما از اونجا که نمی‌شه ردش کرد، این بازی رو نیز به این لیست اضافه می‌کنم تا نامش رو به خاطر داشته باشیم. بی‌شک پروژه جدید GSC Game World می‌تونه چیزی ماورای تصور در سبک آخرالزمانی باشه. این سه‌گانه المان‌های جدیدی در ژانر خود اختراع کرد و نسخه‌ دوم می‌تونه اون‌ها رو در استانداردهایی نوین، دوباره به صنعت ویدئو گیم بیاره. شدیدا امیدوارم تا بازی در سال 2021 منتشر بشه. از همه مهم‌تر اینکه بازی S.T.A.L.K.E.R. 2 انحصاری کنسول‌ Xbox Series X|S و PC بوده و از همان روز اول عرضه از طریق سرویس Xbox Game Pass در دسترس قرار می‌گیره.