بررسی قسمت دوم هیتمن Hitman Episode 2: Sapienza

بررسی قسمت دوم هیتمن Hitman Episode 2: Sapienza

مقالات و آموزش
سلام خدمت کاربران عزیز گیمینگ مستر، امیدوارم که حالتون خوب باشه ، اگه یادتون باشه هفته پیش به نقد و بررسی اپیزود اول بازی هیتمن که در شهر پاریس دنبال میشد پرداختیم. امروز با نقد و بررسی قسمت دوم بازی هیتمن که در شهر ساپیِنزا جریان داره خدمت شما عزیزان هستم. لازمه اشاره کنم که نسخه  پلی استیشن 4 این قسمت از منتقدین نمره ی بسیار خوب 85 و از کاربران نمره ی نسبتا خوب 7.9 رو کسب کرد که این نمرات به نوبه ی خودشون برای یک بازیِ چند ساعته عالی هستن.پس با ما همراه باشین تا به بررسی قسمت دوم بازی هیتمن بپردازیم.
 
 داستان بازی تغییر خاصی نداشته و فقط این بار اپیزود بازی از پاریس به شهر ساپیِنزا تغییر پیدا کرده ، در این قسمت دو مرحله وجود داره و ما باید در مرحله اول یک مرد به اسم Silvio Caruso  و یک زن به اسم Francesca De Santis رو به قتل برسونیم ، سیلویو یک دانشمنده که در حال ساخت یک ویروس خطرناکه ، این ویروس یک نمونه هستش که افراد زیادی در حال تحقیق روی اون هستن ، این نمونه در یک ازمایشگاه زیر زمینی و تحت محافظت شدید نگهداری میشه و وظیفه ی مامور 47 هم از بین بردن این ویروس هست.در واقع این ویروس سلول های بدن رو از بین میبره و مردم رو تبدیل به موجوداتی به اسمِ Infected میکنه. در مرحله دوم بازی هم باید یک مرد به اسم Dino Bosco رو از بین ببرین ، Dino بازیگر فیلم های ابر قهرمانی هستش و در شروع مرحله بازی هم ما در منطقه ای مخروبه قرار داریم که Dino در اونجا در حال نقش افرینی هستش .


 

تصویری از سه هدف اصلی بازی در مرحله ی اول و هدف اصلی در مرحله ی دوم. در مرحله اول شما سه هدف دارید ، در مرحله اول باید یک مرد به اسم Silvio Caruso  و یک زن به اسم Francesca De Santis و یک نمونه از یک ویروس خطرناک رو نابود کنید و در مرحله ی دوم هم باید مردی به اسم Dino Bosco که در یک فیلم ابر قهرمانی نقش افرینی میکنه از بین ببرین.

 
گرافیک:

گرافیک بازی هم که مثل همیشه با موتور گرافیکی Glacier ساخته شده و اینبار محیط های زیبا تری رو به گیمر ارائه میده ، شبیه سازی شهر ساپیِنزا بسیار عالیه ، نور پردازی و بافت ها در این قسمت بهتر دیده میشه و مثل همیشه هوش مصنوعی بازی پیشتاز میدانه ، رنگ بندی های شاد و پر رنگ و لعاب هم یکی دیگه از بخش های مثبت گرافیکیِ این قسمته ، همه چی در بازی خصوصیات خودشو داره ، انگار همه چی دارن خودشون به شما معرفی میکنن ، کاهش Npc های درون بازی هم به روان بودن محیط و نبود باگ کمک شایانی کرده ، درکل برای اینکه بازی اینبار زیر نور افتابه و همه چی به خوبی دیده میشه باید بگیم گرافیک بازی فوق العاده قدرتمند شده .

گیم پلی:

گیم پلی اصلا تغییر نکرده و آیتم خاصی به جز لباس ایتالیایی مامور 47 (که واقعا بهش هم میاد!) به بخش Planing اضافه نشده ، اما چیزی که این قسمت در خودش داره و کل مقاله هم به همین دلیل نوشته شده محیط های بزرگ و عظیم این قسمت هستش ، به جرات میتونم بگم که میشه در عوض یک بازی جهان باز این قسمت رو بارها بازی کرد.بیاین از گیم پلی اصلی بازی جدا بشیم چون ایده ی جدیدی در خودش نداره و فقط سنت های خودش رو حفظ کرده تا فرمول دو نسخه ی Blood Money و Silent Assassin رو در یک مکان دیگه به ما منتقل کنه که البته در این کار هم موفق بوده ، اینبار نه تنها بازی از شما میخواد دو نفر رو باهم بکشید بلکه میخواد تنوعی هم به بازی بخشیده شه ، بازی از شما میخواد تا یک ویروس خطرناک رو که در یک ازمایشگاه زیر زمینی در حال بررسیه ، نابود کنید که البته این کار خیلی چالش بر انگیزه ، وجود نگهبان ها در هر جای محیط و دوربین های مخفی به چالش های این بخش اضافه کرده و میشه گفت که انجام دادن این هدف فوق العاده سخته و گیمر باید طاقت زیادی برای انجام این کار داشته باشه ، هدفی که ما قراره در مرحله دوم بکشیمش فوق العاده نیرومنده ، چون برای نقش افرینی در فیلم از یک زره اهنی استفاده کرده بنابر این یا باید به حنجره اون شلیک کنید و یا اونو به دام بندازید و با استفاده از مین نابودش کنید چون لباسش فلزیه اصلا نمیمیره حتی اگه قرار باشه صحنه رو خراب کنید و به عنوان پلیس برید و با اسلحه بکشیدش ، اگه به صورتش نخوره نمیمیره ، البته میشه از راه های هوشمندانه استفاده کرد.

برای مثال در سکانس های فیلم برداری یک ربات وجود داره که یه چشم بزرگ داره و دشمن Dino محسوب میشه ، چشم اون یه سوراخ کوچیک داره (که البته با دستکاری و داشتن پیچ گوشتی میتونید اونو بزرگ کنید) که میتونین اونجا وایستین و منتظر باشین تا Dino به سمت اون ربات بیاد و با گلوله به صورتش شلیک کنید ، بزارین یه مثال دیگه براتون بزنم ، قبل از فیلم برداری به دوروبرتون یه نگاه بندازین ، یه ربات سبز رنگ میبینین که یه لوله به دهنش وصله ، این لوله یک اسحه ی اتش زا هستش که موقع فیلم برداری برای حمله به Dino استفاده میشه ، پشت سر این ربات چند تا جای کپسول وجود داره که توی اونجا کپسول های اتش زا میزارن (البته اینو هم بگم که این اتیش اسیبی به این بازیگر نمیزنه) اگه یکم توی محیط بگریدن میتونین یک کپسول اتش زای واقعی پیدا کنید که قرمز رنگه ، اگه اونو پشت این ربات قرار بدین ، این ربات اتیش واقعی به سمت هدف ما شلیک میکنه و اونو میکشه و میسوزونه ، البته باید حواستون به دوستان پشت پرده باشه (!) ، کافیه ببینن که شما دارین چه کاری انجام میدین ، بلافاصله دخلتون اومده ! درکل اپیزود دوم علاوه بر حفظ چیزهایی که خودش میخواست ، به بازی چند المان جدید که بتونه گیمرها رو خسته نکنه اضافه کرده و واقعا هم در بازی هرگز خسته نمیشید ، اینو بهتون قول میدم . 
 


موسیقی متن و صداگذاری
 


یادتونه میگفتم موسیقی در قسمت اول بازی کم رنگه ولی تاثیر و استرس زیادی داره ؟ ولی حالا موسیقی بازی پر رنگ تر از قبل شده ! خوبی این نسخه اینکه هر کدوم از موسیقی های بازی به حال و هوای همون قسمت و شرایطی که ما در بازی داریم ارتباط داره، در نقد قسمت قبل با ابراز شرمندگی زیاد گفتم چیزی از سازهای این قسمت نمیدونم چون از سازهای الکترونیکی استفاده شده اما اینبار موسیقی بازی یک حال و هوای ایتالیایی به شما وارد میکنه ، صدای ویولن در لحظه های معمولی شنیده میشه و در کنارش گاهی اوقات صداهای ریزی از ساکسیفون شنیده میشه و به زیبایی نواخته میشه و با روح و روان گیمر بازی میکنه ، درکل موسیقی بازی خیلی زیبا و عالی هستش و خیلی هم شنیدنیه ، اگه از این قسمت انتظار موسیقی خوب دارین باید بگم انتظارتون براورده شده .
 
در پایان امیدوارم از مطالعه این مقاله هم لذت برده باشین.تا نقد و بررسی دیگر بدرود.
 
8.5

 امتیاز

بزرگ بودن محیط و ازادی عمل بالا 

موسیقی های زیبا و شنیدنی 

پیشرفت گرافیکی و نبود باگ و افت فریم 

ارزش تکرار بالا

اضافه نشدن ایتم خاصی به بازی 




نویسنده: Mesbah Beheshti
1395-5-26 ( 4 سال پیش )

خبر های مرتبط با Hitman

مقاله های مرتبط با Hitman

دانلود های مرتبط با Hitman

ویدیو های مرتبط با Hitman

موسیقی های مرتبط با Hitman

والپیپر های مرتبط با Hitman