جمع بندی کنفرانس Ubisoft

جمع بندی کنفرانس Ubisoft

مقالات و آموزش

کنفرانس Ubisoft اینبار به طرز مسخره ای شروع شد، اما در اواخر اینقدر عناوین خاص و خوب معرفی شد که حرفی برای گفتن باقی نمیذاشت، اگه موفق به دیدن این کنفرانس جالب نشدین این مقاله رو دنبال کنین و با من همراه باشید. 

شروع کنفرانس با معرفی بازی Mario + Rabids: Battle Kingdom آغاز شد، این بازی در سبک استراتژی قرار داره و در تاریخ 5 شهریور 1396 برای کنسول نینتندو سوییچ عرضه خواهد شد.

بعد از نمایش یه تریلر کوتاه از بازی Assassins Creed: Origins، نسخه دوم بازی The Crew معرفی شد، در این بازی شما میتونید از ماشین ها و قایق ها و هواپیماهای مختلف استفاده کنید در آب و هواهای مختلف به بازی بپردازید، این بازی در اوایل سال 2018 عرضه خواهد شد اما تا چند وقت دیگه بتای این بازی در دسترس بازیکنان قرار میگیره. 



بعد از معرفی بازی های بی ارزشی همچون South Park: The Fraktured But Whole (که در 25 مهر امسال منتشر میشه) و یک بازی با نام Transeference (که در بهار سال 2018 معرفی میشه) بازی ای با نام Skull And Bones معرفی شد که در سبک کشتیرانی قرار داره و خب میشه گفت اکثر بخش گیم پلی بازی شبیه به بازی Assassins Creed Iv: Black Flag هستش و خب خیلی امیدی بهش نیست، این بازی در پاییز سال 2018 عرضه خواهد شد.



بعد از معرفی این بازی ها، بازی Starlink: Battle For Atlas معرفی شد، این بازی جدیدترین عنوان سازنده بازی Splinter Cell  هستش که با موتور گرافیکی Snowdrop Engine ساخته شده (موتوری که بازی The Division باهاش ساخته شد)، با توجه به تریلر این بازی مثل اینکه با یه بازی مبارزه ای و فضایی سر و کار داریم که یه جهان بزرگ هم داره، این بازی در پاییز سال 2018 برای کنسول های Nintendo Switch، Xbox One و Play Station 4 عرضه خواهد شد.


بعد از معرفی Dlc بازی Steep با نام Road To The Olympics، از گیم پلی بازی Farcry 5 رونمایی شد و تونست اون روی دیگه این کنفرانس رو نشون بده، این تریلر که حدودا 3-4 دقیقه بود چیزهایی از گیم پلی بازی رو معرفی میکرد، برای مثال شما میتونید از همراهتون به عنوان اسنایپر کمک بگیرید، علاوه بر اون شما میتونید از یک سگ هم کمک بگیرید و به اون دستور بدید که چه کاری انجام بده، میتونین به اون فرمان بدین تا سلاح دشمن رو بگیره و براتون بیاره یا سر دشمن رو برای چند دقیقه ای گرم کنه، نبردهای هوایی بازی هم بی نظیر بود و شما میتونین از دوستاتون برای پوشش دادن با هواپیما هم کمک بگیرید، بازی Farcry 5 در 27 فوریه 2018 در 8 اسفند امسال برای پلتفرم های Pc، Play Station 4 و Xbox One  راهی بازار خواهد شد.


و بزرگترین غافلگیری یوبیسافت که در این مراسم انجام شد برمیگرده به رونمایی از بازی Beyond Good And Evil 2، رونمایی از این بازی باعث شد تا حتی بیننده ها هم از شوق اشک بریزن، این اتفاق خوب باعث شد تا به شایعه هایی که درباره کنسل شدن بازی پخش شده بود هم پایان داده بشه، در این بازی شما در یک جهان عظیم قرار دارید و از وسایل نقلیه مختلف هم استفاده میکنید، داستان این بازی قبل از تولد Jade، شخصیت اصلی بازی اتفاق میوفته، پلتفرم های این بازی مشخص نشده اما انتظار میره تا این بازی برای کنسول های نسل هشت و رایانه های شخصی در تاریخی نامعلوم منتشر بشه.



در دقایق پایانی این کنفرانس هم حدود 30 دقیقه از گیم پلی بازی Assassins Creed: Origins نمایش داده شد و میشه گفت بازی فوق العاده به نظر میرسه اما باید تا انتشار اون صبر کنیم، لازم به ذکره که این بازی در 5 آبان امسال برای کنسول های نسل هشت و رایانه های شخصی منتشر میشه.

در نهایت باید بگم کنفرانس Ubisoft شاید یکم ضعیف بود اما فراتر از انتظارات طرفداران ظاهر شد، رونمایی از Beyond Good And Evil 2 شاید یکی از مهم ترین اتفاقاتی بود که در این کنفرانس رخ داد، شما چی فکر میکنین؟ منتظر کدوم بازی هستین؟ کدوم بازی بهتر ظاهر شد؟ دیدگاه هاتون رو با ما در اشتراک بزارید. ممنون که من رو تا اینجا همراهی کردین، تا مقاله بعدی همتون رو به خدای بزرگ میسپرم.