نگاهی کامل به اطلاعات و شایعات بازی Grand Theft Auto VI

نگاهی کامل به اطلاعات و شایعات بازی Grand Theft Auto VI

مقالات و آموزش
طفلی بیش نبودم که اولین بار به بازی پرداختم، درحالی که هیچی نمی‌دونستم، سوار بر دورچرخه‌ای شدم و بدون توجه به ماموریت به گشت و گذاری چند دقیقه‌ای پرداختم. من هیچ ایده‌ای درمورد این اثر نداشتم و حتی اسم بازی رو هم نمی‌دونستم، اون بازی GTA: San Andreas بود، از همون ابتدا تجربه بازی اونقدر شیرین و گیرا بود که ورژن کودکِ من رو ماه‌ها درگیر خودش کرد، گفتم که من حتی اسم بازی رو هم نمی‌دونستم و یادم میاد که اولین بار حتی برای دونستن اسم بازی هم هیجان‌زده بودم، شاید بارها این اثر رو تجربه کردم، با هر سیستم و هر جایی تلاش کردم تا در دنیای بازی بگردم، بگردم و بگردم. حالا چندین سال از اون موقع می‌گذره و من از این بازی به عنوان یک خاطره نامفهوم یاد می‌کنم، درحالی که بازی‌های ویدیویی مدام درحال تغییر هست، من باز هم از این اثر یاد می‌کنم و سازنده این بازی یعنی Rockstar رو ستایش کرده و در وصفش بهترین کلمات رو استفاده می‌کنم. گذشت و گذشت تا دانش من به حدی رسید که بتونم یک بازی رو با تمام امکاناتش تجربه کرده و حتی اسم اون رو درست تلفظ کنم (!)، در این برهه زمانی GTA IV عرضه شد، شاید به اندازه San Andreas زیبا نبود ولی من واقعا به خاطر بی‌نقص بودن این اثر توان وصف اون رو نداشته و تعریف کردن از این بازی رو به شما می‌سپرم. اگر نگاهی داشته باشیم به فرانچایز Grand Theft Auto قطعا می‌دونیم که این آثار همه‌شون خاطره، اشک، لبخند، ذوق، هیجان و... رو به ارمغان میاره، ما داریم درمورد عناوینی صحبت می‌کنیم که هیچگاه به منظور فروش یا حداقل طمع سازنده ساخته نشده، بلکه فقط به خاطر علاقه هواداران گسترش یافته و همونطور که طرفداران انتظارش رو داشتند منتشر شده و به اون شکلی که سازنده به طرفدارانش اطمینان داشته، نسخه‌های متفاوتی از اون فروخته شده، حالا می‌بینیم که چه ارتباط بزرگ، دوست‌داشتنی و مهمی بین راک‌استار و طرفدارانش ایجاد شده.


 
از شرکتی صحبت می‌کنیم که پیش از انتشار عناوینش همواره از اون‌ها صحبت می‌کنیم و شاهد منتشر شدن شایعات متفاوتی از اون عنوان هستیم، شرکتی که هر اثرش، یک شاهکاره و همه ما هم این مهم رو تایید کرده و ازش دفاع می‌کنیم. آخرین بازی راک‌استار شاهکاری دیگر به نام Red Dead Redemption 2 بود، عنوانی که قطعا نقطه عطفی برای نسل هشت به شمار می‌رفت، نقطه عطفی که همه گیمرها رو به بقای راک‌استار امیدوار کرد و خب تقریبا تمام هواداران این شرکت مطمئن شدند که این تیم چیزی جز شاهکار خلق نمی‌کنه. همونطور که گفته شد، پیش از انتشار هر بازی که نام و لوگوی راک‌استار به عنوان سازنده در تصاویر اون ذکر بشه، شایعات متفاوتی مربوط به این بازی منتشر می‌شه، یکی از این آثار نسخه جدید GTA هست، اثری که قطعا درموردش شایعات، اخبار و حتی مقالات متفاوتی خواندید و گمانه‌زنی‌های زیادی هم کردید، خب در این مقاله بنده به همراه شمای خواننده قراره نگاهی داشته باشیم به شایعات و جزئیاتی که از بازی GTA 6 یا GTA VI منتشر شده. دقت کنید که این مطلب صرفا یک مرور هست بر جزئیاتی که حتی صحت هم ندارند، پس اگر اطلاعات بنده نادرست بود و یا برای شما عجیب بود، توجه داشته باشید که این شایعات از مراجع مختلفی گرفته شده و نیازی نیست که بابت اونها مسئولیتی به عهده گرفته بشه. 

نگاهی بر تایخچه سری Grand Theft Auto»
 
برای شروع یک مطلب نسبتا بلند، نگاهی خواهیم داشت به تاریخچه این سری فوق‌العاده، دقت کنید برای خسته نشدن شما، صرفا نسخه‌های اصلی شمارش و بهشون پرداخت شده و خبری از نسخه‌های فرعی، DLCها و البته بررسی جزئیات نیست. 



Grand Theft Auto: اولین بار که اسمی از Grand Theft Auto یا GTA برده شد، سال 1997 بود. استودیوی DMA Design که ‌هم‌اکنون با نام Rockstar North شناخته می‌شه این بازی رو به بازار عرضه کرد. همونطور که گفته شد، استودیوی DMA Design در تاریخ 21 آذر 1376 (12 دسامبر 1997) اثری تحت نام GTA عرضه کرد، این عنوان، یک بازیِ دوبُعدی Top Down بود که با محور تعقیب و گریز و ماشین‌سواری ساخته شده بود، این اثر علی‌رغم فروش خوبی که داشت اما نقدهای متوسطی دریافت کرد، نسخه PC بازی GTA براساس آمار منتشر شده در سال 2011 نمره 79 از 100 رو دریافت کرد.


Grand Theft Auto II: دو سال بعد از انتشار نسخه اول و در تاریخ 22 اکتبر 1999، استودیوی DMA Design پیرو موفقیت بازی پیشینِ خود، دنباله این مجموعه رو به بازار عرضه کرد. گیم‌پلی GTA II نیز با تفاوت‌های جزئی نسبت به قسمت قبلی مواجه شد، یکی از نقاط قوت بازی این بود که شما می‌تونستید انتخاب کنید که بازی در روز یا شب تجربه بشه، این دو گزینه که با نام Noon و Dusk شناخته می‌شدند، جلوه‌ای جدید به این عنوان بخشیدند که قدرت گرافیکی سازنده در اون دوران رو نشان می‌داد. 



Grand Theft Auto III: نسخه سوم در فاصله‌ای 3 ساله به بازار عرضه شد، استودیوی DMA Design اینبار روی تمام ابعاد این اثر کار کرد و اون‌ها رو توسعه داد تا به این ترتیب یک موفقیت دیگه برای این مجموعه رقم بخوره. این بازی یک تکامل برای GTA بود، عنوانی سوم‌شخص و شوتر که نسبت به نسخه پیشین با تغییرات جامع و اساسی مواجه شد، استفاده از موتور گرافیکی Render Ware به سازنده امکان خلق یک اثر جهان‌باز جذاب رو داده بود، از طرفی سیستم مبارزه، ماشین‌سواری، استفاده از اسلحه و قابلیت‌های مختلفی که این اثر در اختیار شما قرار می‌داد، از GTA III یک عنوان به یادماندنی در سال 2001 ساخت. لازم به ذکره که این اثر درکنار اینکه به خاطر خشونت و محتوای غیراخلاقی مورد نقد قرار گرفت ولی به فروشی باورنکردنی در سال 2001 دست یافت، 14 میلیون و 500 هزار نسخه.



Grand Theft Auto IV: در سال 2008، شاهد انتشار یک اثر عجیب و متفاوت بودیم، نسخه چهارم GTA که درکنار نسخه‌های پیشین، تکاملی بود بر این سری و خب هرچقدر که بخوایم درمورد این عنوان حرف بزنیم کم گفتیم، چرا که این بازی در زمان عرضه واقعا یک اثر قابل‌تقدیر و مهم بود. بازیکنان در نقش Niko Bellic قرار می‌گرفتند، شخصیتی که به شهر Liberty City اومده تا یک سری ماموریت رو به انجام برسونه. موتور گرافیکی Rage قطعا در این بازی خیره‌کننده ظاهر شده بود، عنوانی رو می‌دیدیم که تماما جلوه‌های بصری بود و امکانات و تنظیمات گرافیکی، نسخه PC دارای ویژگی‌های مختلفی در زمینه گرافیکی بود. در زمان انتشار گیم‌پلی بازی دچار تحولات زیادی شد، سیستم مبارزات بازی و استفاده از اسلحه به طور کل تغییر کرده و سیستم کاورگیری به بازی اضافه شده بود که از این اثر یک تجربه خاص می‌ساخت. GTA IV نقدهای وحشتناکی دریافت کرده بود، استقبال طرفداران و منتقدین از این بازی باورکردنی نبود چرا که ورژن PC بازی مذکور در وبسایت متاکریتیک موفق شد نمره 90 از 100 رو کسب کنه که این نشان‌دهنده عنوانی بدون‌نقص هست. 



Grand Theft Auto V: تقریبا اواخر نسل هفتم بود، راک‌استار در تاریخ 26 شهریور 1392 (17 سپتامبر 2013) یک بمب رو منفجر کرد، این بازی GTA V بود، یک شاهکار. عنوانی به معنی واقعیِ کلمه سرگرم‌کننده، یک اثر خالصانه و درنهایت باز هم یک شاهکار. داستان رضایت‌بخش، گرافیک بصری عالی که با موتور گرافیکی Rage خلق شده بود و درنهایت گیم‌پلی بازی که قطعا هیچکدوم از بازی‌های نسل هفت به اون نمی‌رسه، از این عنوان یک شاهکار بی‌بدیل ساخت. از شاهکار بودن GTA V همینقدر بدونید که ورژن PC نمره 97 از 100 رو کسب کرده و تقریبا 6 میلیارد نسخه فروش داشته، حال دقت کنید که GTA Online که بر پایه این عنوان ساخته شده، هنوز مخاطب داشته و درحال فروش هست. 



خب حالا که رسیدیم به مقدمه دوم این مقاله، داریم درمورد GTA VI حرف می‌زنیم، چند درصد احتمال میدید که این اثر معرفی شده و به بازار عرضه بشه؟ پیش از اینکه با خودتون چیزی رو محاسبه کنید بذارید نگاهی بندازیم به عناوین راک‌استار که در نسل هشت منتشر شد. بدون احتساب GTA V که به نسل هشت پورت شد، فقط Red Dead Redemption 2 به عنوان تنها بازی این شرکت در نسل هشت شناخته می‌شه، خب براساس گفته‌ها توسعه این عنوان مدت‌ها طول کشیده و قطعا علت فعالیت کمِ راک‌استار در این نسل هم همین بوده. از سوی دیگه هم باید قسمتی رو درنظر بگیریم که راک‌استار به چه دلایلی می‌تونه نسخه جدید GTA رو به بازار عرضه کنه، خب باید بگیم که از زمان انتشار نسخه پنجم (بدون احتساب نسخه پورت شده) 7 سال گذر می‌کنه، حتی نسخه آنلاین GTA که یکی از عظیم‌ترین بازی‌های آنلاین به شمار میره در سال 2013 به بازار عرضه شده و علی‌رغم پشتیبانی عالی سازنده از این عنوان، باز هم دلِ طرفداران این فرانچایز برای نسخه جدید تنگ شده. حال باید یک موضوع دیگه رو در نظر بگیریم، چرا راک‌استار GTA جدید عرضه نمی‌کنه؟


 به دید منِ نویسنده، راک‌استار خواهان توسعه یک اثر جدید هست، منظورم Bully 2 یا عنوانی دیگره اما خب Bully 2 محتمل‌تر به نظر می‌رسه، چرا که این عنوان می‌تونه صرفا یک بازی داستانی تک‌نفره بدون بخش چندنفره و یا آنلاین باشه که توانایی اینکه یک بازی خطی با DLCها و محتوای پس از عرضه باشه رو داراست، در این بین توسعه Red Dead Online رو هم درنظر بگیرید، اینکه شرکت سازنده درحال پشتیبانی از این اثر هم هست و باید دید که در ادامه با پشتیبانی این بازی چه خواهد کرد. حال مسئله اصلی اینجاست که اگر این بازی توسعه یافته و عرضه بشه، برای نسل بعد به بازار عرضه می‌شه، چرا که قرار نیست همچون GTA V شاهد نسخه پورت شده دیگه‌ای باشیم. داریم درمورد یک بازی مجهول صحبت می‌کنیم، اثری که نه داستانی مشخص داشته و نه اطلاعات درستی، خب حالا باتوجه به تمام این زوایا، GTA VI رو به عنوان بازی بعدی شرکت راک‌استار می‌بینید؟ شاید احتمال معرفی این بازی برای نسل بعد بالا باشه اما معرفی این اثر به عنوان بازی بعدی راک‌استار از دید بنده 17 درصد هم نیست. 

دقیقا چه چیزی از GTA VI می‌دانیم؟

خب اگه بخوام خیالتون رو بابت این سوال راحت کنم، باید بگم که خبری از GTA VI هست! ایده‌هایی درحال پرورش بوده و با اینکه ما نمی‌دونیم پشت پرده چه خبره اما این رو می‌دونیم که فعلا ایده‌ها پردازش خواهد شد و بعد نتیجه می‌ده. درمورد موجودیت GTA VI هم خبرهایی هست، مثلا می‌تونیم به مصاحبه رییس سابق Rockstar North، آقای Leslie Benzies با مجله Develop Magazine در سال 2013 اشاره کنیم، ایشون گفتند:

«ما نمی‌دونیم GTA 6 چه چیزی خواهد بود، اما ایده‌هایی برای ساخت بازی داریم. ما ایده‌های زیادی برای خلق این اثر داریم، سعی می‌کنیم مورد درست رو انتخاب کنیم. همه چیز با یک ایده خوب شروع میشه، سپس باید به خلق دنیای بازی پرداخت، انتخاب مکان، زمان، وقوع اتفاقات و ماموریت‌های بازی که همه این‌ها رو باید گزینش کرد، مثلا شما می‌تونید در شهر New York ماموریت‌های بیشتری انجام بدید تا شهر Miami اما شاید انتخاب Los Angeles عاقلانه‌تر باشد. ما سعی می‌کنیم نقشه بازی و داستان رو باهم طراحی کنیم، سناریو جریان‌دهنده گیم‌پلی بازی‌ست و از این طریق می‌شه یک اثر رو خلق کرد، پس ما سعی می‌کنیم بهترین ایده را انتخاب و توسعه بازی رو شروع کنیم.» 



اکنون دیگه شخصی تحت نام بنزیه در راک‌استار حضور نداره، چرا که او از این شرکت خارج شده و درحال توسعه یک بازی دیگه به نام Everywhere هست. خب حالا باید درمورد چیزهای دیگه حرف بزنیم، شایعات! هرآنچه که تا الان به GTA VI و حتی این مقاله که شما درحال مطالعه‌اش هستید روح داده، شایعات هست، اخبار کذب، نادرست و در وهله‌ای صحیح و درست که تشکیل‌دهنده بخش اعظمی از دنیای امروزی هست. گفته شد که راک‌استار به معنای واقعی یک شرکتِ زیرِ ذره‌بینه، به طوری که حرکات اون به صورت روزانه اسکن شده و درصورت بروز رفتار مشکوکی سریعا اخبار و شایعات مربوط به بازیِ تحت توسعه این شرکت منتشر میشه، بااینکه راک‌استار نسبت به شایعات کم‌حرف بوده و تقریبا اون‌ها رو تایید یا تکذیب نمی‌کنه اما همین الآن کلی حرف و حدیث درمورد GTA VI شنیده میشه. 

نگاهی به GTA VIها»

در ادامه این مقاله نگاهی خواهیم داشت به فرضیه‌هایی که وبسایت‌های مختلف درمورد GTA VI منتشر کردند، دقت کنید که بنده به عنوان نویسنده این مطلب، مسئولیتی در قبال اطلاعاتِ ذکر شده نداشته و این ایده‌ها صرفا از مراجع مختلف گرفته شده که هرکدوم حرفی درمورد GTA VI می‌زنند و بنده هم به هیچ عنوان این حرف و حدیث‌ها رو تایید یا تکذیب نمی‌کنم. 

صحبت‌های وبسایت Kotaku: در تاریخ 10 تیر، آقای Jason Schreier که یکی از نویسندگان وبسایت Kotaku هستند اطلاعات کاملی از نسخه جدید GTA منتشر کردند که به طور کاملا جزئی به اطلاعات مربوط به این بازی می‌پردازه، ایشون گفتند که این جزئیات توسط یکی از دوستانشون که کارمند شرکت Rockstar هست، گفته شده و هیچ تاییدیه‌ای در رابطه با این جزئیات صورت نگرفته. خب اول از همه باید بدونید که GTA VI از سال 2012، یعنی یک سال پیش از GTA V در دست توسعه قرار داشته اما با روی کار اومدن Red Dead Redemption 2 روند ساخت بازی در سال 2015 تقریبا رها شد. اثر مذکور توسط تمام شعبه‌های شرکت راک‌استار در دست توسعه قرار داشته و با نام رمزی Project Americas شناخته می‌شه، علت انتخاب این اسم نیز این هست که شما در بازی توانایی پرواز بین آمریکا و آمریکای جنوبی رو خواهید داشت. وقایع داستانی بازی در شهر Vice City دنبال می‌شه، حرف‌هایی از یک مکان تخیلی هم زده شده که براساس شهر Rio De Janeiro در برزیل ساخته شده، گفته می‌شه بازی دارای یک سری ماموریت‌ خطی‌ هست که در شهر Liberty City دنبال خواهد شد.


 براساس جزئیات، GTA VI به اندازه RDR 2 واقع‌گرایانه نیست و قراره شاهد عنوانی با رگه‌های Arcade هم باشیم. وقایع بازی بین سال‌های 1970 تا 1980 دنبال میشه، شخصیت اصلی بازی برخلاف شایعات منتشر شده، یک نفر بوده که مردی به نام Ricardoست و قاچاقچی مواد مخدر هست. بازی دارای یک شخصیت مکمل به نام Kacey خواهد بود که بخشی از روایت داستان رو برعهده داره، بازیکنان با بارهای کوچک کوکائین کار خودشون رو شروع کرده و کم کم باید بسته‌های بزرگی در سر تا سر دنیای بازی جابجا کنند. همچنین بازی دارای یک زندان بسیار بزرگ بوده که اتفاقات بازی در اونجا هم رخ خواهد داد، داستان بازی در قالب Chapterهای مختلف روایت می‌شه. آب و هوا در بازی حرف اول رو زده و سازنده با تمرکزی ویژه مشغول توسعه این بخش هست. از سایر ویژگی‌های بازی میشه به پیشرفت جامعه اشاره کرد، شما با سفر به مناطق مختلف شاهد تغییر ساختمان‌ها و ماشین‌ها هستید. یکی از منابعِ الهامِ GTA VI، سریال معروفِ Narcos هست. سازنده قصد داره برای ساخت موسیقی بازی، آهنگ‌هایی شبیه به دهه 70 و 80 میلادی بسازه. شما برای خانواده‌ای به نام Madrazo ماموریت‌های مهمی انجام می‌دید، همچون مبارزه با گروه‌ها گنگستری. به این ترتیب شما امپراطوری خود برای پخش مواد مخدر رو ساخته و حکومت خودتون رو آغاز می‌کنید.

صحبت‌های وبسایت Comicbook: گفته‌های این وبسایت براساس یک سری اطلاعات لو رفته بنا شده، وبسایت Comicbook این اطلاعات جالب رو از Pastebin استخراج کرده، Pastebin سایتی‌ست که هر شخصی می‌تونه یک سری اطلاعات متنی رو به مدتی مشخص در اون ذخیره کنه، خب حالا بپردازیم به اطلاعات منتشر شده. GTA VI دقیقا همون عنوانی‌ هست که طرفداران این سری خواهانش هستند، سازنده به طور کل سعی کرده عنوانی دلخواهِ هواداران بسازه. بازی فقط برای پلتفرم‌های نسل 9 منتشر خواهد شد و خبری از نسل 8 نیست، داستان بازی شبیه به یک اثر کلاسیک از جهان GTA خواهد بود، شما در نقش یک قاچاقچی مواد مخدرِ خرده‌پا در شهر Liberty City کار خودتون رو آغاز می‌کنید، با انجام ماموریت‌های مختلف کار شما بزرگتر می‌شه و به شهر Vice City می‌رین و از اینجا داستان اصلی بازی روایت خواهد شد. بازی دارای شهرهای بزرگی هست و گیمر می‌تونه در اون‌ها به انجام ماموریت‌های بازی بپردازه، از طرفی گفته میشه بازی در یک دوره خاص روایت میشه و در سناریوی بازی شاهد ماموریت‌هایی به شکل فلش‌بک نیز خواهیم بود. توضیحات بازی در حد همین چند خط هست اما مسئله اصلی که کمی شک‌برانگیز هست، اینه که این یادداشت توسط یک کاربر مهمان در Pastebin ذخیره شده و بعد از مدتی به طور کامل پاک شد. به هرحال این ادعا چندان صحیح نیست چون GTA VI برای کسب درآمد می‌تونه برای کنسول‌های نسل هشت هم منتشر بشه.



صحبت‌های وبسایت Fandom: پیش از شروع این قسمت باید گفت که این یادداشت، به عنوان ایده مطرح شده و نویسنده این متن، ادعایی بر حتمی بودن این فرضیات نداره. براساس گفته‌های وبسایت Fandom بازی GTA VI از سال 2014 درحال توسعه بوده، داستان بازی توسط آقای Dan Houser و Rupert Humphries درحال نوشتن هست و فعلا جزئیات دقیقی از اون در دسترس نیست. گفته میشه که این اثر پیوندهایی با بازی GTA V، بازی GTA IV و GTA: San Andreas داره و اتفاقات بازی به این عناوین گره خورده، به گفته این وبسایت که به نظر من اطلاعات سایر سایت‌ها رو با یکدیگر ترکیب کرده، شما در نقش چهار شخصیت قرار خواهید می‌گیرید، کاراکتر اول با نام Tod Guiche شناخته می‌شه که یک افسر FIB هست، شخصیت بعدی که حضورش به نوعی سوپرایز خواهد بود، Michael De Santaست که گیمرها با او در GTA V آشنایی لازم رو کسب کردند. به هرحال به نظر بنده این ادعا ضعیف‌ترین ایده بین این سه GTA VI هست ولی باز هم باید صبر کرد و دید که چه اتفاقی خواهد افتاد.



درنهایت به شایعات و جزئیاتی که به ایده‌ها مربوط نمی‌شن نگاهی می‌ندازیم: 

حضور یک پروتاگونیست زن: این شایعه قطعا درمیان اطلاعات منتشر شده از بهترین‌هاست، طبق شنیده‌ها GTA VI همچون نسخه پیشین چند شخصیت اصلی داره که یکی از ‌اون‌ها زن خواهد بود، این مسئله می‌تونه نگاهی جالب باشه به جامعه زنان در دنیای GTA. حالا این مسئله از کجا آب می‌خوره؟ طی مصاحبه‌ای که آقای Dan Houser با روزنامه The Guardian در رابطه با GTA V انجام داد از ایشون سوال‌هایی پرسیده شد: 

چرا در عوض سه شخصیت مرد، شما شخصیت زن را جایگزین یکی این کاراکترها نکردید؟ آقای Houser گفتند: «ما واقعا درموردش فکر نکردیم، من نمی‌گم که ما نمی‌تونستیم یا نمی‌خواستیم که کاراکتر زن داشته باشیم اما در اون برهه زمانی ما X و Y رو داشتیم، بنابراین به یک Z نیاز بود و ما هیچ تلاشی نکردیم که از پروتاگونیست زن استفاده‌ای ببریم.»
 


آیا در آینده شاهد حضور شخصیت‌های زن در دنیای GTA خواهیم بود؟ «حتما، ما فقط زمان و بازی موردنظر را پیدا نکردیم ولی این مسئله یکی از چیزهایی‌ هست که همواره فکر ما رو مشغول کرده. حالا که بهش فکر می‌کنم شخصیتِ زن، نسبت به GTA V توانایی ارائه آنچه که می‌خواستیم رو نداشت اما برای ادامه این سری ما تلاش می‌کنیم تا با ساخت یک تم و سناریوی درست، از این ایده استفاده کنیم چرا که باعث ایجاد تفاوت در این سری می‌شه.»

حال باید بگیم که هم‌اکنون دیگه Dan Houser هم در راک‌استار حضور نداره، او بعد از 21 سال این کمپانی جدا شد و مطمئنا خیلی از گیمرها، خصوصا طرفداران راک‌استار بابت این اتفاق ناراحت شدند.



نقش‌آفرینی بازیگران مطرح هالیوودی: این یکی از ایده‌های بدون منبع هست، گفته‌ میشه شرکت راک‌استار از اونجا که همچون نسخه پیشین خواهان قرار دادن چند کاراکتر هستش، دوست داره تا در GTA VI از بازیگرهای محبوب هالیوودی برای نقش‌آفرینی این کاراکترها استفاده کنه. خب جالب‌ترین چیزی که در این مورد منتشر شده، این هست که راک‌استار حتی یک‌سری اسامی رو هم در نظر گرفته. براساس گفته‌ها، شرکت راک‌استار قصد داره برای شخصیت زنِ این نسخه از Eva Mendes استفاده کنه، یک بازیگر 45 ساله که با نسخه دوم مجموعه Fast and Furious شناخته می‌شه. از طرفی شنیده می‌شه که راک‌استار قصد داره برای شخصیت مردِ بازی نیز از Ryan Gosling استفاده کنه، این بازیگر 38 ساله که با Eva Mendes ازدواج کرده، با فیلم‌های Drive و La La Land خودش رو با قدرت به دنیای سینما ثابت کرد و به نظر بنده حضور بازیگری با این استعداد در یک بازی ویدیویی اون هم GTA VI قطعا یک امر غافلگیرکننده برای گیمرهای سینمادوست هست. 



پشتیبانی کامل از واقعیت مجازی: یکی دیگر از شایعات اساسی GTA جدید، محور نسخه واقعیت مجازی بازی می‌چرخه، گفته شده بازیکنان می‌تونن به طور کامل دنیای آنلاین و ماموریت‌های داستانی بازی رو با استفاده از واقعیت مجازی یا VR تجربه کنند، به هرحال اگر بخش خاصی از این اثر از VR پشتیبانی کنه قطعا امری‌ جالب‌توجه هست اما اینکه گیمر بتونه با واقعیتِ مجازی تمام ماموریت‌های بازی رو انجام بده، مسئله‌ای دیوانه‌واره! 

سفر در زمان: باتوجه به اینکه GTA VI بزرگترین نقشه یا مپ رو درمیان بازی‌های این سری خواهد داشت و از اونجا که این بازی خواهان ارائه محتوایی کامل هست، سازنده قصد داره یک قابلیت تلپورت یا سفر در زمان رو هم در بازی قرار بده، براساس گفته‌های وبسایت Christian Today، بازی GTA VI اثری‌ هست که در اون شما برای اولین‌بار طعم سفر در زمان و تلپورت رو خواهی چشید. 

پروتاگونیست پلیس یا خلافکار: یکی دیگه از پتانسیل‌های بازی GTA VI این هست که شما می‌تونید در نقش شخصیت دزد یا پلیس ظاهر بشین، حالا اینکه این قابلیت انتخابی‌ هست یا نه مشخص نیست اما از طرفی هم می‌شه گفت که باز هم به علت چند شخصیتی بودن این عنوان، شما می‌تونید در نقش یک کاراکتر پلیس و یک کاراکتر خلافکار به تجربه این اثر بپردازید. GTA VI قطعا توانایی ارائه چنین محتوایی رو داراست چرا که این بازی مدت‌ها روی چنین موضوعی تمرکز داشته و چه بسا با قرار دادن این حالت، بازی قطعا یک چهره دیگه پیدا می‌کنه. 



ریمستر GTA؟ شاید: خب براساس شایعاتی که تقریبا جزء اخبارِ جدید مربوط به GTA هست، شرکت Rockstar خواهان ساخت یک ریمستر از نسخه‌های قدیمی GTA بوده و این اثر نسخه سوم این مجموعه یعنی همون GTA III هست، نظر شخصیِ بنده اینه که این تصمیم اشتباه نیست ولی درست هم نیست، به هرحال گسترش و بازسازی یک گرافیک سخت‌تر از بهبود گرافیک و پورت کردن هست ولی خب باز هم میگم که به دیدِ بنده این خبر هم صحت چندانی نداره. 

چندین بار هست که میگم، GTA VI با اطمینانِ کامل درحال توسعه هست، حالا آیا سازنده درحال گسترش ایده‌های بازی‌ هست یا درحال ساخت بازی؟ مشخص نیست. به نظر من GTA VI اثر بعدی راک‌استار نیست و این تیم درحال ساخت اثری خارج از دنیای GTA یا Red Dead هست. شرکت راک‌استار اونقدر سر به زیر هست که اگر این بازی هم معرفی بشه، ممکنه یک‌سری از طرفداران این شرکت از این مهم بی‌خبر باشند، معرفی بازی‌ها توسط راک‌استار اونقدر ناگهانی و غافلیرکننده صورت می‌گیره که خیلی از گیمرها رو سوپرایز می‌کنه. به هرحال اثر بعدی شرکت راک‌استار هرچی که باشه، باز هم یک سوپرایز بزرگ برای گیمرها و طرفداران این شرکت خواهد بود. پیش از این هم گفتم که نظر شخصیِ بنده درمورد بازی بعدی راک‌استار Bully 2 هست، دلایل رو هم ذکر کردم اما خب در این مقاله ما داریم درمورد GTA VI صحبت می‌کنیم و کاری به این مسئله نداریم، به هرحال این بازی در هر تاریخ و ساعتی که معرفی بشه، می‌تونه با ویژگی‌هایی که در این مقاله بهشون اشاره شد عرضه بشه. 

خب دوستان به پایان این مقاله رسیدیم، شاید قصد من به عنوان نویسنده از نوشتن این مقاله مشخص باشه اما باز هم باید بگم که هدف من بررسی شایعات مربوط به نسخه بعدی GTA بود، چون این مجموعه و این بازی برای همه کاربران سایت GM محبوب هست، پس نیازی نیست که توضیحی در رابطه با انتشار این مطلب داده بشه چرا که خودِ شما درمورد مسائل اینچنینی بهتر از من می‌دونید. حتما نظرتون رو درمورد این مقاله و GTA VI ثبت کنید تا مقاله‌ رو با دیدگاه‌های شما ادامه بدیم. تشکر می‌کنم ازتون که این مطلب رو تا پایان مطالعه کردید، تا مقاله بعدی همه‌تون رو به خدای بزرگ می‌سپرم...
نویسنده: Mesbah Beheshti
1398-11-22 ( 17 روز پیش )

خبر های مرتبط با Grand Theft Auto

مقاله های مرتبط با Grand Theft Auto

ویدیو های مرتبط با Grand Theft Auto

موسیقی های مرتبط با Grand Theft Auto

والپیپر های مرتبط با Grand Theft Auto