چند نکته مهم برای داشتن تجربه ای بهتر در بازی HITMAN

چند نکته مهم برای داشتن تجربه ای بهتر در بازی HITMAN

مقالات و آموزش
احتمالا بازیکن های زیادی به تازگی مجموعه ی هیتمن رو شروع به بازی کردن و احتمالا اکثر این افراد به سراغ نسخه ی جدید سریالی هیتمن رفتن  و ممکن هست تو بازی خیلی حرفه ای نباشن ، به همین خاطر سعی کرد در این مقاله چند نکته/راه حل پیشنهادی برای بهتر بازی کردن هیتمن رو خدمت شما عزیزان بیان کنم تا بتونم کمکی در بهتر شروع کردن این بازی کرده باشم، برای افرادی که آشنایی زیادی با بازی Hitman ندارن باید بگم که این فرانچایز محبوب و قدیمی یکی از بهترین عناوین صنعت گیم در سبک مخفی کاری هست که به صورت سوم شخص قابل بازیه.شخصیت اصلی بازی یعنی مامور 47 در این نسخه به کشورهای مختلف اعزام میشه تا اهدافی که بازی از اون درخواست کرده رو از بین ببره ، این نسخه ازادی عمل زیادی داره و میتونید مثل یک بازی جهان بازی در محیط های اون بگردید و ایتم های مختلف نظیر اسلحه ها و ... پیدا کنین ، این بازی گیمپلی عمیقی داره و در اون همیشه باید مخفی باشید و سعی کنید تا جایی که میتونید شناسایی نشید که البته میتونید از اسلحه های بازی استفاده کنید و یک میدان نبرد خونین راه بندازید البته اینو بهتون بگم که این بازی اصلا مناسب اکشن بازی کردن نیست و بخش اکشن در این بازی صرفا جهت انجام بهتر بازی و فرار از دست دشمناست ، خب پس بدون معطلی شروع به معرفی این راه ها میکنم.اولین کاری که شما در این بازی باید بکنید:

افراد زیادی را از بین نبرید!


یکی از راه هایی که میتونه از شما در برابر لو رفتن محافظت کنه نکشتن مردم و یا نگهبان های یک منطقه هست ، من به عنوان یک گیمر که حدودا دو و نیم هفته این بازی رو تجربه کرده ، میتونم بگم بهترین راه برای لو نرفتن همین کار هستش ، بعضی دوستان (که البته من شما دوستان و کابران محترم این سایت رو نمیگم) هر جایی که میرن و هر کسی رو در هر محیطی میبینن به عنوان یک تهدید میشناسنش و سلاحشونو در میارن و شروع به کشتن اون ها چه مردم و چه نگهبان ها میکنن و انتظار دارن که لو نرن ، اخه گیمر عزیز وقتی یک نفر شمارو میبینه و میره به همه خبر میده انتظار دارین کسی نفهمه ؟! در بعضی جاها واقعا نیازی نیست که این همه کشت و کشتار انجام بشه که البته میتونین در یک محیط کم سر و صدا کسی رو خواستین بکشین اما نباید زیاد تابلو بشین ، درکل بهتون پیشنهاد میکنم که هرگز جلوی کسی و یا گروهی کسی رو به قتل نرسونین وگرنه کارتون ساخته هست!


بازی را خودتان سیو کنید!

یکی از مشکلاتی که من در بازی داشتم سیو نکردن بازی بود ، چون بازی دارای سیو دستی و سیو اتوماتیک هستش ، گیمر فکر میکنه که سیو اتوماتیک همه کار رو براش به خوبی انجام میده اما بدجور در اشتباهه ! سیو اتوماتیک بازی اصلا نمیتونه شما رو راضی نگه داره و برای اینکه بتونید بهتر بازی کنید باید و حتما بازی رو خودتون سیو کنید ، برای مثال به ترتیب هدف ها برید جلو ، هر هدف یک سیو دستی ، اگه بتونید سیو دستی بازی رو به ذهنتون بسپرید و یادتون نره مطمئنا در بازی موفق عمل میکنید .

تا حد امکان به دیلم نزدیک نشید و از قفل باز کن (Pick lock) استفاده کنید!

یادتونه میگفتم دیلم همیشه به کارِتون میاد ، الان واقعا از حرفم پشیمونم ! البته لحظه ای که میخواین ابزاری رو عوض نکنین دیلم به دردتون میخوره اما اگه قرار باشه ابزارتون رو عوض کنید حتما و حتما از Picklock استفاده کنید تا هرگز دچار مشکل نشید .

   از جلو حمله نکنید

چهارمین راه برای جلوگیری از لو رفتن حمله نکردن از جلو هستش ، برای مثال اگه شیر اب رو باز کنید و منتظر باشید تا یکی بیاد و اون رو ببنده اگه از جلو بهش حمله کنید و کسی اون دوروبر باشه ، چون صدای حمله ی شما رو میشنوه خبردار میشه و به بقیه ی مردم و نگهبان ها خبر میده ، پس اینو باید بدونین که اصلا نباید از جلو کسی رو بیهوش کنید .


به ماموریتِتون تنوع بدید

بعضی اپیزودهای هیتمن از نظر گیم پلی گاهی اوقات برای گیمر جذابیتشو از دست میده و تکراری میشه ، تازه اگه بخواین اپیزود 3 رو جلو ببرید که مطمئنا برای همتون تکراری خواهد شد ، سازنده فکر اون جاهاشو هم کرده و برای تنوع بخشیدن به مراحل بازی از مکالمه های Npc های درون بازی و برخی اسناد و مدارک استفاده کرده ، برای مثال در ماموریت Bouns Mission اپیزود سوم در بازار مراکش یه در وجود داره که قفله و اگه سعی کنید اونو باز کنید بازی به شما یک مدرک میده ، برای مثال میگه بالای یک فرش فروشی یک نگهبان همه چیو زیر نظر داره ، اونو بکش و کلیدو ازش بگیر و در رو باز کن ، شما میتونید از این راه ها برای تنوع بخشیدن به مراحل و گیم پلی استفاده کنید .

 محیط ها رو بگردید

نسخه ی قبلی هیتمن یعنی Absolution راه های زیادی برای پیدا کردن ایتم های متفاوت به گیمر نشون میداد ، اما در این نسخه و اپیزوداش نه تنها ایتم ها نشون داده نمیشن ، بلکه به صورت عجیبی پراکنده هستن ، برای مثال در تریلرهای هر قسمت از بازی شما مامور 47 رو میبینید که یک اسلحه ی اسنایپر باهاشه اما اگه توی بازی خودتون رو از بین ببرید هم نمیتونید اون اسلحه رو پیدا کنید ، برای همین یکم توی محیط های بازی بگردید تا یک ایتم خاص پیدا کنید تا در طول بازی بهتون کمک کنه .
 
سلاحتون رو در جای مشخصی پنهان کنید

در بعضی مراحل مثلا اپیزود یک اگه بخواین به عنوان گارسون به بالا برید باید حواستون باشه که اسلحه ای با خودتون همراه نداشته باشید چون بعضی نگهبان ها هستن که برای ایمن بودن اون فرد ، اون رو بازرسی بدنی میکنن ، بنابر این برای اینکه لو نرین باید سلاح های که قابل شناسایی ان رو یه جای مشخص و خوب پنهان کنید ، برای مثال میتونید از سطل های زباله استفاده کنید ! ، بعضی دوستان به یه نقطه مثلا یه اتاق که میرن و سه نفرو با هم میبینن خیلی فاز قاتل بودن بهشون دست میده و همه ی افراد اونجا رو با هم ناقص میکنن ! ، لباسشو میپوشن و سلاح های قابل شناسایی رو همون جا میندازن به اًمونِ خدا (!) و فکر نمیکنن اگه کسی بیاد و اون جنازه ها رو ببینه و اسلحه رو برداره به ما شک نمیکنه ، پس حتما مواظب باشید که در بازی کار اشتباهی انجام ندید که لو برید .

 از سکه استفاده کنین

شاید شما خواننده ها به حرف من شک کنین که سکه چه نفعی برای ما داره ، اگه بازی Farcry 2 یا 3 و یا 4 رو بازی کرده باشید دیدین که گیمر برای بهتر جلو بردن مخفی کاری از سنگ استفاده میکنه ، سکه هم در این بازی حکم سنگ تو Farcry رو داره ، سکه در مخفی کاری حسابی به کارتون میاد ، برای مثال اگه بخواین از یه در رد بشین و دوتا نگهبان اونجا باشن و بهتون اجازه ندن که وارد بشید میتونید یک سکه رو یکم اونورتر از اونا پرت کنین تا صدای اونو بشنون و به سمتش برن و ببینن چیه ، درکل سکه توی مخفی کاری حسابی به کارتون میاد پس ازش استفاده کنید ، ضرر نمیکنید .

 از اکشن استفاده نکنین

بعضی دوستان به جای مخفی کاری جوِّ فیلمای بالیوودی (هندی) اونارو میگیره و میزنن تو دل دشمن و انتظار دارن مامور 47 با اون همه تیری که میخوره دووم بیاره و هرچی ادم هست با اون کلتش پودر کنه ! بارها توی مقالات مربوط به این بازی به بعضی دوستان گفتم که این بازی اصلا یک بازی اکشن نیست و نباید انتظارداشته باشین که بتونین هرچی ادم هست نیست و نابود کنین! درکل بازم بهتون میگم سراغ اکشن نرید.


اگه شما هم مثل خود من این نکات رو تو هر یک از قسمت های Hitman رعایت کنین مطمئن باشین عملکردتون تو بازی به طور چشمگیری افزایش پیدا میکنه.خب دوستان این مقاله هم به پایان رسید ، امیدوارم در جلو بردن بازی بهتون کمک کرده باشم و میدوارم تا این مقاله هم به دلتون نشسته باشه ، تا مقاله ی بعدی که پیش نمایش بازی Mafia 3 هستش ، شمارو به خدا میسپارم.
نویسنده: Retativ
1395-6-1 ( 2 سال پیش )

خبر های مرتبط با Hitman

مقاله های مرتبط با Hitman

دانلود های مرتبط با Hitman

ویدیو های مرتبط با Hitman

موسیقی های مرتبط با Hitman

والپیپر های مرتبط با Hitman